Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Detective Maaslander

Auteur

Mike van Herwijnen

Uitvoering
Paperback
Genre
Strips
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
15 ,95
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

en de Verbluffende Vaardigheden van Volt

Detective Maaslander en de Verbluffende Vaardigheden van Volt is het eerste avontuur van Jack Maaslander en zijn trouwe partner Chuck. Wanneer Jack een mysterieus briefje aantreft bij een dode rat met zijn naam erop, staat hij voor een raadsel. Wie heeft de rat gedood en waarom ligt er een briefje bij met zijn naam erop? Vanaf dat moment gebeuren er de vreemdste dingen en komen Jack en Chuck in de meest bizarre situaties terecht. Detective Maaslander en de Verbluffende Vaardigheden van Volt zit vol vreemde twisten en zal je blijven verrassen van begin tot eind!

Over de auteur

"Ik ben geboren op 16 juli 1988 in ’s-Hertogenbosch en ben in 2009 afgestudeerd als grafisch vormgever op SintLucas. Van kinds af aan teken ik al en dit is mijn grote passie. Op mijn tiende tekende ik de eerste schets van Maaslander en in 2013 besloot ik om hiervan een stripverhaal te maken. Dit eerste stripverhaal zit vol met droge humor en onverwachte wendingen en zal als het aan mij ligt nog veel vervolgen krijgen."

Productinformatie

ISBN
9789462068506 / 978-94-620-6850-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-04-2013
Taal
Nederlands

Genre
Strips

Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door tony salm op 24-04-2013
erg leuk geschreven strip vol met humor en vreemde wendingen. deze strip gaat zeker een lach op je gezicht krijgen en is daarom echt een aanrader.