Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Detective Maaslander

Auteur

Mike van Herwijnen

Uitvoering
Paperback
Genre
Strips
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

en de Verbluffende Vaardigheden van Volt

Detective Maaslander en de Verbluffende Vaardigheden van Volt is het eerste avontuur van Jack Maaslander en zijn trouwe partner Chuck. Wanneer Jack een mysterieus briefje aantreft bij een dode rat met zijn naam erop, staat hij voor een raadsel. Wie heeft de rat gedood en waarom ligt er een briefje bij met zijn naam erop? Vanaf dat moment gebeuren er de vreemdste dingen en komen Jack en Chuck in de meest bizarre situaties terecht. Detective Maaslander en de Verbluffende Vaardigheden van Volt zit vol vreemde twisten en zal je blijven verrassen van begin tot eind!

Over de auteur

"Ik ben geboren op 16 juli 1988 in ’s-Hertogenbosch en ben in 2009 afgestudeerd als grafisch vormgever op SintLucas. Van kinds af aan teken ik al en dit is mijn grote passie. Op mijn tiende tekende ik de eerste schets van Maaslander en in 2013 besloot ik om hiervan een stripverhaal te maken. Dit eerste stripverhaal zit vol met droge humor en onverwachte wendingen en zal als het aan mij ligt nog veel vervolgen krijgen."

Productinformatie

ISBN
9789462068506 / 978-94-620-6850-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-04-2013
Taal
Nederlands

Genre
Strips

Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door tony salm op 24-04-2013
erg leuk geschreven strip vol met humor en vreemde wendingen.
deze strip gaat zeker een lach op je gezicht krijgen en is daarom echt een aanrader.

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Detective Maaslander Het complot van de Bloedverwant

Mike van Herwijnen

☆ ☆ 1 reviews

Als Detective Jack Maaslander de schuld krijgt voor het stelen van een diamant, belandt hij onterecht in de gevangenis. Wie heeft Jack erin geluisd en waarom komt deze schurk Jack zo bekend voor? Het is aan Detective Maaslander en zijn trouwe partner Chuck om uit te zoeken wie deze mysterieuze persoon is en met wat voor duister plan hij bezig is. Aan dit avontuur vol met wilde achtervolgingen, explosies en vreemde ontsnappingspogingen zullen Jack en Chuck nog een hele kluif hebben!

20,50
Voorkant cover

Detective Maaslander Het Haarstukje van Ellende

Mike van Herwijnen

Wanneer Detective Jack Maaslander en zijn trouwe partner Chuck op zoek zijn naar de crimineel 'S', komen ze oog in oog te staan met de geheimzinnige Chin Tzu. Wie is deze exotische ninja en wat is zijn connectie met de crimineel? Met de hulp van een oude vriend en een stel nieuwe vrienden zullen Jack en Chuck op zoek gaan naar het geheimzinnige Haarstukje van Ellende, voordat Chin Tzu het in handen zal krijgen. Het is een race tegen de klok in dit knotsgekke avontuur dat je niet snel zal vergeten!
19,99
Voorkant cover

Detective Maaslander Het Mysterie van de Verdwenen Kater

Mike van Herwijnen

Detective Jack Maaslander kijkt terug naar zijn eerste officiële zaak samen met zijn partner Chuck en hun zoektocht naar een verdwenen kat. Tijdens deze vreemde zaak denkt de detective dat hij al gauw het juiste spoor heeft gevonden en dat hij deze zaak snel op kan lossen. Maar zit hij wel echt op het juiste spoor, of heeft hij deze zaak voor zichzelf opeens een stuk gecompliceerder gemaakt? Deze mysterieuze zoektocht naar de verdwenen kat zullen Jack en Chuck in ieder geval niet zomaar vergeten, dat is één ding wat zeker is.
17,50