Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dochter van de Hemel

Auteur

Daphne van Schilt

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (10 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sky is een onbegrepen jongedame. Wanneer zij de mogelijkheid krijgt om haar verleden te ontvluchten, grijpt ze het aanbod met beide handen aan. Vanaf dat moment verandert haar leven compleet. Is dit nieuwe leven niet te mooi om waar te zijn? En wie is Raphael, de jongen die haar hart sneller doet kloppen?
Dochter van de Hemel is het eerste deel van de Engelen-trilogie, een fantasy-reeks waarin engelen de hoofdrol spelen.

Over de auteur

Daphne van Schilt (1987) werd, als dochter van een creatieve en zorgzame moeder, al van jongs af aan gestimuleerd om haar dromen te volgen. Toen zij op de basisschool zat, schreef zij haar eerste korte verhalen op in een dagboek. Door de jaren heen is er veel veranderd in haar leven, maar haar passie voor het schrijven is nooit verloren gegaan. Met de publicatie van de Engelentrilogie komt een langgekoesterde wens eindelijk in vervulling.

Productinformatie

ISBN
9789402238297 / 978-94-022-3829-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-08-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
204
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Het is nacht.
Ik kijk naar de heldere sterrenhemel.
Opeens lijkt het alsof duizenden sterren naar beneden vallen.
Ik heb nog nooit zoiets moois gezien.
Als ik beter kijk zie ik dat de lichtjes helemaal geen sterren zijn.
Het lijken wel duizenden mensen die uit de hemel vallen.
Duizenden mensen met vleugels.

Mijn wekker gaat.
 
Ik schrik van het doordringende gerinkel dat door mijn kamer schalt en schiet overeind in mijn bed. Zoals gewoonlijk heb ik een paar seconden nodig om me te beseffen dat dit maar een droom was. Dezelfde droom die mijn hele leven vrijwel iedere nacht opnieuw terugkeert. Dezelfde droom die er al jaren voor zorgt dat ik badend in het zweet wakker word. Ik weet nooit hoe de droom afloopt. Iedere keer als ik besef dat de lichtjes in de hemel mensen met vleugels zijn, word ik op de een of andere manier wakker. Een wekker die afgaat, een hond die blaft, mijn ouders die me wakker maken en me vertellen dat het tijd is om op te staan.
 
Ik ben zelfs een keer wakker geschrokken van een vogel, een zwarte raaf, die midden in de nacht tegen mijn raam aan het tikken was. Toen ik de raaf zag zitten, die mij met zijn kraaloogjes nauwlettend in de gaten hield, moest ik moeite doen om niet te gaan gillen. Ik dacht dat ik aangevallen werd door vogels, net zoals in de gelijknamige filmklassieker "The Birds", geregisseerd door Alfred Hitchcock. De raaf leek door te hebben dat ik inmiddels wakker was en vloog opeens weg bij mijn raam. Ik heb de vogel nooit meer terug gezien.

Reviews (10)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door manon op 22-11-2017
echt een heel goed boek
door Vrouw Stok. op 25-10-2017
Iets in mij zei dat ik het boek moest gaan lezen toen ik ervan hoorde.
En inderdaad, ook al lees ik niet veel, het boek sprak mij aan en ik bleef lezen tot het einde. Erg mooi geschreven, ook de in ik-vorm is een topper.
Leuk cadeau voor de sint of met kerst.
door Sissy op 24-10-2017
Dit boek smaakt naar meer. Kom maar op Daphne met deel 2. TOP
door Boudine op 08-09-2017
Ik heb dit boek voor een deel op Wattpad gelezen en ik wou het gelijk al verder maar ik had me ingehouden en gewacht totdat het uitkwam. Ik vind het echt een top boek. Je word in het boek gezogen en je leeft helamaaal mee in de karakters.
door Marga op 30-08-2017
Voor mij is het boek speciaal. Maar het neemt niet weg dat het een mooi en bijzonder boek is. In het eerste gedeelte van het boek, kun je inleven wat een kind mee kan maken als het gepest wordt. Dan als het vecht voor een nieuw begin. Geweldig!!
Geschreven door Margo Nuijes op 30-08-2017
Ik ben op zich geen lezer. Maar was toch nieuwsgierig om het te lezen. Van begin af aan wilde ik verder lezen, het is zo'n mooi verhaal. In vier dagen had ik het al uit. Een echte aanrader. Ik hoop dat het verhaal nog verder gaat. Echt top Daphe.
Geschreven door mara op 29-08-2017
Letterlijk bij mijn ouders gesmeelt of ik hem mog kopen! Geweldig om te zien hoe een geweldig boek waarvan ik dacht dat het niet beter kon, zo gaaf is gewerden. Zit al met spanning te wachtem tot ik het volgende deel kan kopen
door Weerwolfje op 29-08-2017
Ik was al bij de eerste pagina helemaal weg van het verhaal. Het is Geweldig en echt een aanrader. Ik hoop dat er meerdere delen volgen, die zou ik zeker willen kopen.
door M op 24-08-2017
Gelijk het boek besteld. Ik had gehoord dat het een aanrader was. En het klopte!
Door de ik vertelling zit je zelf helemaal in het boek en begrijp je alles. Het leest gemakkelijk. Kan niet wachten of er nog eventueel meer delen van komen.
door Anne op 22-08-2017
Ik heb dit boek al op Wattpad gelezen. Ik heb het vanaf het begin meegemaakt en het was geweldig! Een enorme aanrader.