Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tweelingziel van een Engel

Auteur

Daphne van Schilt

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sky is terug! In het tweede deel van de Engelentrilogie leert Sky om te gaan met de ontdekking dat zij de Dochter van de Hemel is. Ze leert om contact te zoeken met haar ouders, de aartsengelen Michaël en Faith, en wat haar rol is in de profetie. En het belangrijkste: Zij en Raphael zijn een stel. Naarmate haar gevoelens voor Raphael groeien, nemen ook haar krachten toe. Wat gebeurt er wanneer vijanden proberen om hen uit elkaar te drijven? Zal hun liefde standhouden? En hoe zit het met de steeds terugkerende dromen van Sky, die steeds meer onthullen?

Over de auteur

Daphne van Schilt (1987) werd, als dochter van een creatieve en zorgzame moeder, al van jongs af aan gestimuleerd om haar dromen te volgen. Toen zij op de basisschool zat, schreef zij haar eerste korte verhalen op in een dagboek. Door de jaren heen is er veel veranderd in haar leven, maar haar passie voor het schrijven is nooit verloren gegaan. Met de publicatie van de Engelentrilogie komt een langgekoesterde wens eindelijk in vervulling.

Productinformatie

ISBN
9789402241815 / 978-94-022-4181-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-12-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
184
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

'Nee', zeg ik langzaam en draai me om, zodat ik de groep kan aankijken. 'Het "Kind van de Hemel", of beter gezegd, de "Dochter van de Hemel", ben ik.’
Wederom is het lange tijd stil in de ruimte. Iedereen kijkt me verbijsterd aan. Ariël is de eerste die spreekt: 'Weet je het zeker, Sky?' Ik knik, zelf ook niet in staat om te spreken. 
'Wil je het ons alsjeblieft uitleggen, Sky, want ik begrijp er echt niets van', zegt Violet.
Ik schraap mijn keel en begin met praten. 'Zoals jullie al gehoord hebben, heb ik gisteren mijn ouders ontmoet. En ik kan je verzekeren dat deze twee personen…’, ik wijs naar de twee figuren in het boek, '…precies dezelfde naam hebben en er precies hetzelfde uitzien als de twee engelen, die ik gisteren in de hemel als mijn ouders heb ontmoet.' 
Violet fronst even, terwijl ze diep nadenkt. Dan plotseling begint ze te stralen en blij op en neer te springen, terwijl ze hard in haar handen klapt. 'Sky, dit is zó cool! Misschien heb je wel extra gave superkrachten, net als Superman of Batman of de Teenage Mutant Ninja Turtles!' 
Ik weet niet of ik nu zo blij moet zijn om vergeleken te worden met gemuteerde schildpadden, maar ik begrijp haar vreugde. Natuurlijk ben ik ook blij, maar niet om dezelfde redenen als Violet. Ik ben voornamelijk blij dat ik eindelijk begrijp waarom ik zo speciaal ben volgens mijn ouders. 
Tegelijkertijd ben ik ook heel bang. Ik bedoel, mijn ouders hebben mij als baby niet voor niets weggegeven, zodat ik veilig op kon groeien. En als ik zo krachtig ben als men zegt, waarom heb ik daar nog niets van gemerkt? Hoe moet ik nu de wereld redden, als ik niet eens al mijn krachten kan gebruiken?

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek