Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Nieuwe volken

Auteur

Isa Grijpstra

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het verhaal gaat verder. Silvine en Glinster verlaten alles wat bekend is en gaan op zoek naar een oplossing. Een oplossing voor de oorlog die nog altijd aanwezig is tussen de twee volken. Tijdens hun zoektocht vinden de twee vriendinnen iets wat ze nooit verwacht hadden; een plek waar twee elementen samenleven. Vuur en water hebben nog nooit zo mooi geleken. Zullen Silvine en Glinster hier de oplossing vinden voor het eeuwenoude probleem tussen het zonnevolk en het maanvolk?

Over de auteur

Isa, geboren op 20 augustus 1999, is op haar negende begonnen met het schrijven van verhalen. Naast haar hobby’s lezen en fotograferen schrijft ze dagelijks. Na het schrijven van 'Volkenstrijd' (2014) wist Isa dat ze hiermee wilde doorgaan. Met nog meer oog voor de personages en hun omgeving is dit vervolg tot stand gekomen. 'Nieuwe Volken' is een boek waar Isa wederom met veel plezier aan gewerkt heeft.

Productinformatie

ISBN
9789402238334 / 978-94-022-3833-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-08-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
142
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Een laag, dreigend gegrom. Links van me is niets te zien, maar zodra ik mijn hoofd naar rechts draai kijk ik recht in het oog van een dier dat ik nog nooit gezien heb. Het staat op vier poten met grote klauwen. Een warrige rode vacht bedekt het hele beest. Zijn kop is ongeveer op dezelfde hoogte als mijn hoofd. Zijn ogen lijken wel van vuur. Het beest begint harder te grommen. Mijn hand gaat langzaam naar mijn zwaard. Op de tast vind ik het handvat zonder mijn blik van het beest af te wenden. Langzaam haal ik mijn zwaard uit mijn riem. Het beest doet een dreigende stap naar voren. Alle bewegingen die ik maak doe ik voorzichtig en langzaam. Het beest komt nog een stap dichterbij. Ik kijk snel naar Silvine. Ze staat met haar mond open naar het beest te kijken. Haar handen trillen en ze kijkt ongelofelijk bang. Silvine die bang is? Dat komt niet vaak voor. Mijn zwaard heb ik ondertussen op het beest gericht. Hij ontbloot zijn tanden. Een keurige rij scherpe, witte tanden. We zijn nu nog geen meter van elkaar verwijderd. Ik kan nu zien dat het beest een staart heeft die heen en weer zwaait.
‘Wat is het?’ hoor ik Silvine naast me fluisteren. Blijkbaar is ze van de schrik bekomen. Een antwoord geef ik niet. Ik kijk in de gele ogen van het beest.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Anja Kramer op 31-08-2017
Wederom een zeer beeldend geschreven verhaal. Een waardig vervolg op Volkenstrijd. Ik ben nu al benieuwd naar het vervolg.