Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dedicated
Kleurboek voor volwassenen HARDCOVER

Auteur

Johanna Ans van den Broek

Uitvoering
Hardcover
Genre
Hobby
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Laat je inspireren door allerlei vormen, recht, rond, zwierig of strak. Van bloemen tot patronen, van kronkels naar rechte lijnen. Doodles die Funny Faces worden en zomaar gekke poppetjes. Kleur de platen in op de manier die bij je stemming past, misschien is het zelfs leuk om dat op de achterkant van je plaat te beschrijven. Het eerste kleurboek van Johanna Ans van den Broek is verkrijgbaar via de Boekscout Webshop !

Over de auteur

Johanna Ans is een rasechte Deurnenaar van het Brabantse land. Ze is een creatief en kleurrijk persoon, van wie de handen nooit stilstaan. Kleur staat niet alleen op een kleurplaat centraal, maar ook in haar leven. Ze houdt er erg van om van oude dingen weer iets nieuws te maken, vrijwel alles krijgt hierdoor een nieuwe bestemming. Dit geeft haar veel inspiratie, net als haar kleinzoon, kinderen, vrienden en haar broer en zijn gezin... Kortom eenieder die belangrijk voor haar is. Leef je uit, kleur je leven!

Productinformatie

ISBN
9789402243413 / 978-94-022-4341-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-03-2018
Taal
Nederlands

Genre
Hobby

Uitvoering
Hardcover
Pagina's
124
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Broek2

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door J van de Wijngaard op 02-05-2018
Wauw wat een mooi boek. En heel gied papier om te kleuren. Mijn potloden glijden over het papier en kan goede kleurovergangen maken. Ook hele leuke tekeningen met genoeg variatie. Dus voor iedereen leuk om te kleuren