Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Funky Flowers

Auteur

Johanna Ans van den Broek

Uitvoering
Paperback
Genre
Hobby
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Heb jij een klaproos gezien? Of een zonnebloem misschien? Besef dan dat dit jou fantasie is! Ik zal je een geheimpje verklappen, ik heb die namelijk niet getekend! Een bijzonder zakje zaad is hier op de tekentafel terecht gekomen. Er kwamen de meest bijzondere bloemen uit, en sommigen dacht ik net als jij te herkennen. Aan jou de leuke taak om te bepalen welke kleuren deze “Funky Flowers” gaan krijgen. Zo heb ik mijn zakje zaad maar genoemd. Heel veel kleurrijk bloemenplezier.

Over de auteur

Vanuit het Brabantse Deurne heeft Johanna Ans, 53 jaar, de Funky Flowers ingezaaid. Past perfect bij het schitterende natuurgebied De Groote Peel, en de Peellandbreuk, waar vlakbij haar huisje is gebouwd. Vanaf de tekentafel ontstaan haar ideetjes voor opnieuw veel kleurplezier, denkend aan de natuur, gezin en vrienden, die een onuitputtelijke bron van inspiratie en ondersteuning zijn.

Productinformatie

ISBN
9789463894456 / 978-94-638-9445-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-06-2019
Taal
Nederlands

Genre
Hobby

Uitvoering
Paperback
Pagina's
130
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Voor je ligt een boek met meerdere mogelijkheden. Waarom meerdere zul je je afvragen?

Ik probeer in te springen op enkele vragen/issues die ik tegenkom binnen de digitale kleurwereld. Wat doe je met je kleurplaten wanneer die af zijn? Gebruik je een kleurenkaart, of een kladblaadje? Schrijf je bij een plaat wat je hebt gebruikt?

Nou, met het beantwoorden van vraag 1 ben ik snel klaar. Knutselen natuurlijk! Ik doe dat vooral met de platen die ik los heb ingekleurd, uit een boek snijden gaat niet zo gemakkelijk. En daar heb ik dus iets op bedacht. De platen zijn A5 formaat en zo rechts mogelijk op de bladzijde geplaatst. Dat geeft ruimte om makkelijk je pagina uit te kunnen knippen/snijden, waarvoor een hulplijn is aangebracht!
Achterin het boek vind je een aantal pagina’s met inkleurbare teksten, om zo passend bij je kaart, een tag te maken. Voor iedere gelegenheid wel iets.

Om links geen loze ruimte te hebben van 6 cm breed, heb ik gekozen voor de mogelijkheid om je kleuren te kunnen testen, of in te vullen. Laat je het boek heel, dan kun je dus altijd teruglezen welke materialen en kleurencombinaties je hebt gebruikt. Makkelijk toch?

Ik wens je veel kleurplezier, maar vooral fantasie toe. Dat heb ik zelf ook vooral ingezet bij het tekenen van mijn “Funky Flowers”. Ze bestaan als jij dat wil!

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Janeska op 04-07-2019
Wederom een mooi boek getekend door Johanna Ans. Stevig papier waarmee je met allerlei materialen aan de slag kan. En wat in dit boek ook handig is is dat je bij iedere plaat je bedachte kleurencombinatie kan testen. Kan niet wachten tot volgende deel.
door Mimi op 07-07-2019
Wat een super gaaf boek is dit. Dik papier waardoor je eigenlijk met elk materiaal in dit boek kan kleuren, verven. Zelf met markers kan je in dit boek kleuren als men er liefhebber daar van is. Wat ik ook een pluspunt vind is dat je de platen er uit kan halen en dan je eigen creatie er verder aan kan geven. Wil je er een kaart van maken, is dat mogelijk, maar wil je hem inlijsten kan dat ook. Echt een grote pluspunt vind ik zelf. Zelf ben ik erg tevreden en blij met dit boek.