Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De kracht van TEAM
Basketbal doe je niet alleen

Auteur

Bryant Abath

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Na verschillende mooie prestaties van het nationale team en het Amsterdamse basketbal lijkt het Nederlandse basketbal progressie te maken. Daarnaast maakt 3x3 basketbal, de razend populaire straatbasketbalsport, haar intrede als een Olympische sport vanaf 2020. Zowel de Nederlandse mannen als vrouwen teams geven het publiek spectaculaire wedstrijden cadeau en kunnen meedoen met de grootmachten van de wereld, wat tijdens verschillende Europese- en Wereldkampioenschappen is gebleken. Zal Nederland wereldwijd een grootmacht worden op termijn?

Ondertussen wankelen verschillende teams tussen voortbestaan en ondergang, waardoor het nog altijd een vraag is hoeveel teams er overblijven. Wanneer er echter dieper op de dreigingen tot ondergang wordt ingegaan, blijkt dat er meer aan de hand is dan men op het eerste gezicht zou denken. Teamspirit speelt daarbij een cruciale rol.

Over de auteur

Passie, trots en euforie; dat zijn de drie pijlers die Bryant Abath binnen de basketbalsport erg belangrijk vindt. Sinds vier jaar is hij redacteur van verschillende basketbal instanties. Hierdoor wil hij de lezer meenemen naar mooie en prachtige ervaringen die hij mee maakt als hij naar basketbal kijkt, of zelf basketbal speelt. “Met z’n allen bereik je een streven,” is zijn veronderstelling. Eerder schreef hij al twee boeken: Defense and alley-oop! en De Terugkeer. Ook in De kracht van TEAM zullen enthousiaste maar realistische verhalen terug komen.

Productinformatie

ISBN
9789402246896 / 978-94-022-4689-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-08-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
132
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Gelijk na de benutte vrije worp van Kherrazi sprintte Dimeo naar de andere kant om vervolgens halsoverkop het schot te lossen. Het leek een gok te zijn gezien de manier van schieten, maar deze ging er wel in: 83-86. Nu moest Apollo gelijk een fout maken in de hoop dat Leiden vrije worpen zou gaan missen. Kherrazi stond opnieuw op de vrijeworplijn. De laatste drie gingen er succesvol in. De eerste miste hij echter. Maar ja, als hij de tweede erin zou gooien, dan zou Leiden nog safe zijn. Ook de tweede ging mis en de Apollohal kreeg ineens het besef dat het nog zou kunnen. Dan moest alles op zijn plaats vallen en moest Leiden dom balverlies lijden. Alleen dan was het nog mogelijk. Apollo vond Sergio rond de driepuntslijn. Vijf driepunters gingen er voorheen in, en ook de zesde ging raak waardoor de stand weer gelijk werd: 86-86.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek