Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Onzichtbare grens

Auteur

Harme van Kamp

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
4,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In Onzichtbare Grens wordt het verhaal verteld van de gecompliceerde vriendschap tussen twee mannen. Door de wijze waarop hun eerste ontmoeting plaatsvindt en de wezenlijke verschillen in hun karakters, zal de vriendschap nooit gelijkwaardig kunnen worden.

Beiden worstelen zij met hun verleden. Die worsteling zal één van hen uiteindelijk noodlottig worden.

Over de auteur

Harme van Kamp (1947) schrijft vanaf het moment dat hij een pen kan vasthouden. Opstellen, dagboeken, korte verhalen en nu dus ook een roman.

Hij volgde in de jaren negentig de opleiding aan de Schrijversvakschool te Amsterdam. Publiceerde eerder een kort verhaal in het literaire tijdschrift Bunker Hill.

Productinformatie

ISBN
9789402249828 / 978-94-022-4982-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-12-2018
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
178
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Nooit meer zal ik van Thomas een antwoord krijgen op de vragen waarmee ik ben blijven zitten. Nooit zal hij me vertellen waarom hij mij niet in vertrouwen heeft genomen, waarom er geen afscheid is geweest. Ik zal niet te weten komen hoe vaak Thomas hier heeft gelopen tijdens de nachten dat de slaap geen vat op hem kreeg. De nachten dat hij zich opgesloten voelde als een misdadiger in zijn dodencel.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Kees Rink op 17-12-2018
Ik kreeg dit boek volkomen toevallig in handen. De titel leek me een reisverhaal binnen te voeren en het is ook een reisverhaal, een mooi reisverhaal, niet alleen naar verre plekken, maar ook naar naaste zielen. Het samenzijn van de vrienden is soms ongemakkelijk en pijnlijk, net zoals het leven dat kan zijn. Het heen en weer springen tussen verleden en heden is boeiend, het houdt je nieuwsgierig en dwingt tot tussentijds reflecteren.

Het allermooiste stukje vond ik: "Op dat moment stak er een kille wind op. Vanaf het water kwam er mist opzetten. Het was of iemand met een penseel in golvende banen de lucht en de zee in enkele minuten lichtgrijs schilderde, streek voor streek steeds meer onze richting op."

Ik wil dit boek graag aanraden aan iedereen die van een goed verhaal en een goede schrijfstijl houdt!
Bravo!
door Beatrice op 23-12-2018
Oprecht genoten van dit mooie en boeiende verhaal. Knap geschreven met juweeltjes van zinnen en gedachten. Een boek dat ik niet zomaar weg kon leggen. Aangename schrijfstijl. Leest vlot. Een echte aanrader!