Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tussenruimte

Auteur

Harme van Kamp

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Vijf jaar na het auto-ongeluk, waarbij de echtgenote van Daniël verongelukt, besluit hun dochter Noa een wandeltocht te gaan maken door de bergen op een eiland ergens in Europa. Noa wil deze tocht maken als voorbereiding op haar reis naar de Boeddhistische kloosters van Noord-India en Tibet. Ze is daar nooit eerder geweest, maar voelt door de afkomst van haar moeder en de dromen die zij over deze plaatsen heeft gehad een sterk verlangen er naar toe te gaan. Na bezorgd aandringen van Daniël, stemt Noa er uiteindelijk mee in dat hij meegaat. Door een opmerkelijke gebeurtenis tijdens de bergwandeling worden ze geconfronteerd met de lotsbestemming van Noa.

Over de auteur

Harme van Kamp (1947) schrijft vanaf het moment dat hij een pen kan vasthouden. Opstellen, dagboeken, korte verhalen, een blog en romans. Hij volgde in de jaren negentig de opleiding aan de Schrijversvakschool te Amsterdam, publiceerde eerder een kort verhaal in het literaire tijdschrift Bunker Hill en de roman Onzichtbare Grens bij Uitgeverij Boekscout.

Productinformatie

ISBN
9789464505320 / 978-94-645-0532-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-05-2022
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
252
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Waardoor Noa wakker is geworden weet ze niet. Is het door de pijn, het felle zonlicht dat op haar oogleden valt of door de harde ondergrond waarop ze ligt? Of misschien wel door dat zachte suizen wat ze hoort. In wezen is het meer ruisen, alsof ze aan het strand ligt en luistert naar het aanrollen van de golven die dan weer vlakbij, dan weer verder weg klinken. Met haar ogen gesloten blijft ze liggen en laat de gedachte aan de zee en het strand op zich inwerken.
Dan klinkt opnieuw het geruis, heel dichtbij nu, vlak boven haar en wanneer ze haar ogen opent schrikt ze van het grote vogellijf dat schuin boven haar voorbij vliegt en voor een kort moment het zonlicht blokkeert.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek