Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Stil voor Zijn Troon, in gebed aan Zijn Voeten
Elke keer iets nieuws ontdekken uit Gods woord

Auteur

Marcella Omanette

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit boek is een verzameling van bemoedigingen, die bestaan uit een bijbeltekst met een gebed eronder en de originele bijbelvers erboven. Dit formuleert Marcella in preektaal of in eigen woorden en diverse bijbelvertalingen. Soms bestaat een tekst uit wel 3 verschillende soorten bijbelvertalingen. Zo kan Marcella de Kracht van de tekst op vele manieren omschrijven. Met een woordenboek erbij heeft ze alles nog méér naar het woordgebruik van nu geformuleerd, zodat het dichterbij komt, beter te begrijpen is en om het je meer eigen te maken. In het gebed beschrijft ze haar dank, vragen, verlangens en verwachting van de HEER. Dit boek stelt u in de gelegenheid om de HERE Jezus te leren kennen, een persoonlijke relatie met Hem te krijgen en om in zijn Liefde en rust te komen.

Over de auteur

Ik ben Marcella, getrouwd, ik heb vier kinderen en een kleinzoon. Op een ochtend kon ik niet stoppen met huilen. Ik was mijn derde kindje kwijt. Opnieuw een miskraam, ik was 22 weken zwanger. Na een zware bevalling zag ik het niet meer zitten. Maar ik moest verder, want ik had een meisje van twee. In mijn verdriet vroeg ik welke God mij kon helpen om van dit verdriet af te komen. Maakt niet uit welke: Buddah, Allah, Jezus. Toen ik 'Jezus' zei, ervoer ik onbeschrijfelijke liefde en blijdschap. Vanaf toen begon mijn leven met Jezus. Het béste wat mij ooit overkwam.

Productinformatie

ISBN
9789402249996 / 978-94-022-4999-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-12-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
144
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Psalm 34:1-9
Ik wil de HERE op elk moment prijzen. Onafgebroken en altijd is Zijn lof in mijn mond. In de HERE roemt míjn ziel, is blij en verheugd. Laat een ieder het horen en zich verheugen. Kom maak met mij de HERE gróót, en laat ons samen Zijn Naam verhogen. Ik zocht de HERE in mijn gebeden, Hij antwoordde mij, Hij redde mij uit al mijn verschrikkingen. Ik riep tot Hem en de HERE hoorde mij. Hij verloste mij uit al mijn benauwdheden. De Engel van de HERE staat als een leger rondom allen die ontzag vóór Hem hebben en red hen. Smaakt, proef en zie dat de HERE goed is. Gezegend ben ik als ik bij Hem schuil.

NBG vertaling

Dank U HERE, U bent Hoorder van mijn gebed. Als een leger staat U rondom mij om mij te beschermen. U bent degene die echte liefde voor mij heeft, dat proef ik in alles.
In Jezus Naam, Amen

Gezegende dag vandaag

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek