Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Stil voor Zijn troon in gebed aan Zijn voeten deel 2
Elke dag iets ontdekken nieuws uit Gods Woord

Auteur

Marcella Omanette

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit boek is een verzameling van bemoedigingen, die bestaan uit een Bijbeltekst met een gebed eronder en de originele Bijbelvers erboven. Dit formuleer ik in spreektaal of in eigen woorden en in diverse Bijbelvertalingen. Zo kan ik de kracht van de tekst op vele manieren omschrijven. Met woordenboek erbij heb ik alles nog méér naar het woordgebruik van nu geformuleerd, zodat het dichterbij komt, beter te begrijpen is en om het u meer eigen te maken. In het gebed beschrijf ik mijn dank, vragen, en verlangens, mijn verwachting van de HERE. Ik proclameer Gods Woord.
Dit boek stelt u in de gelegenheid om de HERE Jezus te leren kennen, een persoonlijke relatie met Hem te krijgen en om in Zijn Liefde en rust te komen.

Over de auteur

Marcella Omanette is getrouwd met Ricardo, heeft vier kinderen en een kleinzoon. Op een ochtend kon ze niet meer stoppen met huilen. Het was de derde keer dat ze haar kindje kwijt was. Opnieuw een miskraam na 22 weken zwangerschap. Na een zware bevalling zag ze het leven niet meer zitten. Maar ze moest verder, want ze had een meisje van twee jaar. In haar verdriet vroeg ze :’Welke God kan mij helpen om van dit verdriet af te komen?’ ‘Maakt niet uit welke God.’ Ze riep allerlei goden die zij kon bedenken. Toen ze ‘Jezus Christus ‘ riep, ervoer ze onbeschrijflijk véél liefde, rust en blijdschap. Vanaf die dag begon haar leven met de HERE Jezus. Het beste wat haar ooit is overkomen.

Productinformatie

ISBN
9789463899161 / 978-94-638-9916-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-01-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
190
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Psalm 131:2
Mijn ziel heeft rust en stilte gevonden bij U, toen U mij tot U riep. Ja, ik heb mijn ziel tot rust gebracht, toen ik bij U kwam. Als een gespeend kind bij zijn moeder. Als een klein kindje dat tot rust komt aan de borst bij zijn mamma. Zo is mijn ziel in mij. In totale rust en heerlijke verzadiging bij U.

Lieve HERE, toen U mij tot U riep ervoer ik Uw rust en Uw stilte. Een bijzondere verzadiging die onbeschrijflijk is. Niets en niemand ontneemt mij Uw rust en Uw stilte. Als ik onrust en angst ervaar, dan weet ik dat ik van U ben afgedwaald. Ja, niet meer in Uw Aanwezigheid ben. Als de vijand mij wil naderen en mij angst wil aanjagen, dan roep ik tot U, dan schuil ik bij U en kom ik weer in Uw aanwezigheid. Bij U is het veilig, bij U is het goed en vredig. U bent mijn doel, U bent mijn hartsverlangen. Houd mij héél dicht bij U. In Jezus Naam Amen

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek