Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

HANDBOEK ONDERNEMEN

Auteur

Fred Bekenkamp

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Bij het starten van zijn eigen bedrijf op 2 januari 1996 (tijdens het schrijven van deze pagina precies elf jaar geleden) had Fred Bekenkamp een globaal bedrijfsplan uitgewerkt. Met knikkende knieën en een ondernemingsplan in de hand stond hij bij de Kamer van Koophandel om zich in te schrijven. Niet wetende waar hij aan begon, had hij toen - achteraf gezien - eigenlijk behoefte aan een cursus ondernemen en een handboek. Dit HANDBOEK ONDERNEMEN geeft de startende ondernemer de mogelijkheid om binnen vijf dagen (!) zijn eigen ondernemingsplan te schrijven en een goed voorbereide start te maken!

Over de auteur

"Ik ben in 1966 in Brunssum geboren. Momenteel ben ik woonachtig in de Betuwe en werkzaam als financieel manager. In 1983 startte ik als technisch beroepsmilitair. Omdat de kilometervergoedingen erg laag waren, ontstond de interesse voor belastingen waarna een studie belastingrecht volgde. In 1996 richtte ik mijn eigen bedrijf op hetgeen ik 13 jaar later succesvol verkocht. Het credo "elke vraag kent een antwoord" leidde door de jaren heen tot het schrijven van dit boek."

Productinformatie

ISBN
9789460897283 / 978-94-608-9728-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-07-2010
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
40
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Tijdens een handelsmissie naar Chicago USA, mocht ik mij aan boord van een minicruise op Lake Michigan welkom geheten voelen. Aan boord een groep Amerikaanse juristen, waarvan er een Bob heette. In een geanimeerd gesprek vertelde hij mij dat "when I ever needed a lawyer" hij uiteraard klaar zou staan. Hij vroeg terloops hoe wij in Nederland "business" deden. En ik legde hem uit dat we nog erg veel op basis van vertrouwen regelden. "No contract?" vroeg hij schoorvoetend, en ik bevestigde dat. Ik stelde hem gerust en gaf aan dat wij ook wel contracten kenden en dat het zeer verstandig was dat als hij ooit in Nederland zaken zou doen ik hem graag zou bijstaan bij het sluiten van die contracten! Tot zover de Nederlandse handelsgeest!

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Het Element

Fred Bekenkamp

Niets is wat het lijkt in de spionagethriller Het Element. Fred Bekenkamp beschrijft een verhaal over een vreemd bericht dat door een radio-amateur wordt onderschept. Het bericht is het begin van een internationaal steekspel tussen verschillende machtsblokken. En dan is er ook nog een vreemd schip dat met een mysterieuze lading op weg is naar de Zuidpool. Het verhaal is deels op waarheid gebaseerd. Wat wel of niet verzonnen is mag de lezer zelf bepalen. Maar als het verhaal werkelijkheid zou worden dan storten alle nu bekende politieke en economische systemen in.

19,99
Voorkant cover

En ik werd rijk door los te laten

Fred Bekenkamp

Zichtbaar was de buitenkant, het virtuele scherm dat hij jarenlang nodig had gehad om verdriet en pijn op afstand te houden. Trots leek een goede vriend zoals ook bezittingen dat leken te zijn. Maar hoe meer bezit en trots er was, hoe armer hij werd. Want het nam hem zijn ware ik en zijn af door het gevecht de trots en het bezit vast te houden.

Pas door dat los te laten volgde een vacuüm dat leidde tot het bewustzijn in het nú met de rijkdom van niet tastbare zaken in een eerste stap naar Nirvana.
18,50
Voorkant cover

De postbode Onbewust slachtoffer van een politiek dominospel

Fred Bekenkamp

In deze politiek getinte spionagethriller, die voor een groot deel op waarheid is gebaseerd, is een postbode dagelijks onbewust getuige van veel politieke gebeurtenissen en de effecten van spionage. In deze thriller speelt de internationale wereld van spionage en politiek een hoofdrol. Daarbij spelen persoonlijke intriges, liefde, haat, overspel, moord en verdriet een minstens zo belangrijke rol. In het boek zijn beschouwende teksten en spirituele gedachten verweven die samensmelten in het verhaal. Zonder het te weten komt het politieke dominospel steeds dichter bij de postbode met alle gevolgen van dien. Een spionagethriller waarbij zichtbaar wordt dat het verhaal van de postbode ook voor de lezer zelf zou kunnen gelden.

20,99