Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ontploffingsgevaar
Achter haar amandelvormige ogen gaat een duister karakter schuil

Auteur

Wendy Eerland

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wanneer Samantha en Boaz elkaar na jaren weer tegenkomen, slaat de vlam in de pan. Als ze samen zijn is het leven perfect, maar zodra er andere mensen in het spel komen gaat het mis. Samantha blijkt na jaren therapie nog niet helemaal van haar ziekelijke jaloezie af te zijn en Boaz heeft nog steeds moeite om zich te binden. Geen perfecte combinatie voor een gezonde relatie... Als de vrienden van Boaz hun bedenkingen over Samantha openlijk uitspreken, blijkt er een duistere wereld achter haar prachtige ogen schuil te gaan. Ze bedenkt een plan om zich te wreken. Wanneer de uitwerking hiervan slaagt en iedereen haar tegen blijft werken, ontstaan er steeds nieuwe plannen. Kan iemand haar nog stoppen?

Over de auteur

Wendy Eerland (1977) woont met haar vriend en hun vier kinderen in Oldenzaal. Ze heeft een eigen cateringbedrijf en bakt taarten voor restaurants. Omdat ze eigenlijk journalist is en in haar vrije tijd graag misdaadseries kijkt, leek het haar leuk om zelf een spannend boek te schrijven. Wendy besloot de sprong te wagen en zichzelf een winter lang de kans te geven om haar droom waar te maken. En zo ontstond deze psychologische thriller Ontploffingsgevaar.

Productinformatie

ISBN
9789464032499 / 978-94-640-3249-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
15-05-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
214
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Samantha pakt haar jas en reistas en dan gaan ze op weg. “Sorry van gisteravond,” murmelt Samantha zacht. Ze wil het toch uitgesproken hebben voor ze thuis is. Ze vindt nog steeds dat hij fout zat, maar besluit een deel van de schuld op zich te nemen omdat ze bang is dat ze hem anders zal verliezen. Ze heeft een nieuwe kans op een leven met Boaz en die wil ze niet verspelen. Het loopt toch al zo anders dan ze voor ogen had.

“We hebben het er niet meer over,” antwoordt Boaz en staart stoïcijns voor zich uit. “Ik begrijp gewoon niet waarom je niks zei toen Mike zo lomp deed,” gaat Samantha verder. “Ik was zo verschrikkelijk boos, en jij reageerde niet eens. Ik word daar heel onzeker van. Als je van me houdt, dan kom je toch voor me op?” vraagt Samantha vinniger dan haar bedoeling is. Boaz kijkt haar van opzij aan en ziet in dat het geen optie is om nog langer zijn mond te houden. “Ik hou echt verschrikkelijk veel van je, Sam. Maar Mike is een oude maat van me. Hij is ook belangrijk. En hij bedoelde het vast niet zo kwaad. Hij had al behoorlijk wat biertjes op en dan worden mijn maten over het algemeen gewoon wat lomper.”

Samantha besluit het hierbij te laten om de boel niet te laten escaleren. Maar de woede borrelt diep in haar en ze kan het niet stoppen. Als ze bij haar huis aankomen stapt ze uit de auto en voor ze heeft kunnen zwaaien, is Boaz de hoek al om gescheurd. Dat hun relatie nu weer op springen staat, is dit keer de schuld van Mike. De vorige keer lag het ook niet aan haar. Toen was die stomme Chantal de kink in de kabel. Ze zullen ervoor boeten. Ze laat haar leven niet meer vergallen door anderen. En iedereen die haar voor de voeten loopt zal het merken. En die Jennie, die zou ook weleens voor problemen kunnen gaan zorgen als ze die in de toekomst vaker tegenkomen. Over die dame wil ze graag meer weten, zodat ze zich kan voorbereiden.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Diny van den Hoek op 10-07-2020
Ben het boek nog aan het lezen maar ik kan nu al zeggen dat het erg spannend is. Na elk hoofdstuk wordt je getriggerd om verder te lezen.
De levering van het boek was ook niks mis mee. Prima verzorgd.