Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De zelfpers
Op meedogenloze wijze vecht Samantha voor een leven in vrijheid

Auteur

Wendy Eerland

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Door alle gruwelen die ze in het boek ‘Ontploffingsgevaar’ heeft begaan, hangt Samantha een lange celstraf boven het hoofd wanneer ze uit haar coma ontwaakt. Dit is echter niet het toekomstbeeld dat ze zelf voor ogen heeft. Ze kent nog maar één persoon die ze om hulp durft te vragen en samen maken ze grootse toekomstplannen. Om die ten uitvoer te kunnen brengen, moet Samantha diverse angsten overwinnen. Daarna lijkt ze tot alles in staat om haar doel te bereiken. Of is ze uiteindelijk zo slecht nog niet?

Over de auteur

Wendy Eerland (1977) woont met haar vriend en hun vier kinderen in Oldenzaal. Ze is afgestudeerd als journalist en schrijft nu boeken. Daarnaast heeft ze een baan als dessertmaker voor twee restaurants. Het was niet de bedoeling dat er een vervolg op het eerste boek ‘Ontploffingsgevaar’ zou komen. De hoofdpersoon liet haar echter niet met rust. Ze vond het een verschrikkelijke vrouw, maar besloot toch toe te geven aan Samantha’s grillen. Hierdoor is ‘De zelfpers’ ontstaan. De boeken kunnen goed los van elkaar worden gelezen.

Productinformatie

ISBN
9789464316377 / 978-94-643-1637-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-07-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
252
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

De volgende dag staat Merel zich lange tijd uit te sloven in de keuken. Een uur voor ze Tom verwachten, verdwijnt ze naar boven om zich op te frissen. Duco doet geen moeite om er goed uit te zien. Ze heeft hem gevraagd of hij de tafel wil dekken. Hij gooit drie borden en wat bestek op tafel en pakt een biertje uit de koelkast. Hij zit lekker lui op de bank als de bel gaat. Hij doet open en Tom komt lachend binnen. “Was het makkelijk te vinden?” vraagt Duco.
“Ja hoor, het was prima te doen,” zegt Tom met zijn lage stem. Hij kijkt op zijn gemak de kamer rond. “Het ziet er gezellig uit en wat ruikt het hier heerlijk.” Duco antwoordt dat dat het werk van Merel is.
“Het maakt wel verschil hoor, zo’n vrouw in huis. Normaal heb ik er moeite mee, maar Merel kan je er goed bij hebben.
Op dat moment klinkt er gestommel op de overloop. Er klapt een deur dicht en dan maakt Merel haar entree. Ze heeft zich zakelijker gekleed dan normaal. Haar marineblauwe jumpsuit straalt klasse uit. De halsketting, die ze in de boetiek in Beieren heeft gekocht, valt mooi in haar diep uitgesneden decolleté. Haar nieuwe coupe is perfect in model geföhnd en ze heeft duidelijk aandacht besteed aan haar make-up. Een visagist had het niet beter kunnen doen. Tom kan even geen ademhalen en zijn hart slaat in zijn keel. Dit kan niet waar zijn. Hij herkent haar meteen als de mysterieuze vrouw die hij in de bakkerij zag. Terwijl Merel langzaam de trap afloopt, laat ze haar blik door de kamer glijden. Dan ziet ze Tom. Die ogen heeft ze eerder gezien. Hun blikken haken in elkaar en laten elkaar de volgende seconden niet los.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek