Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Veerle
de geautoriseerde biografie deel 2

Auteur

Lukas Burgering

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Veerle Vlaeminckx is een van de allergrootste kunstenaressen van de twintigste eeuw. In het eerste deel zien we haar opgroeien en de status van wereldster bereiken. In het tweede deel van deze biografie volgen we haar grootse successen als zangeres. Ondertussen is haar privé leven een puinhoop: haar wanhopige zoektocht naar liefde, geluk en een beetje rust lijkt maar niet te lukken. Uiteindelijk komt er een merkwaardige manier een einde aan Veerles leven... of lijkt dat maar zo?

Over de auteur

Lukas Burgering (1967) besteedt veel tijd aan schrijven. Hij was lang journalist en werkt tegenwoordig als communicatie-expert. Naast zijn werk als woordvoerder en crisisdeskundige schrijft hij in zijn vrije tijd verhalen. Daarin kan hij zijn creativiteit veel meer kwijt dan in de persberichten die hij voor zijn beroep moet maken. Lukas werkte een aantal jaar aan het boek Veerle, dat nu in twee delen door Boekscout wordt uitgegeven. Deel 1 verscheen in het voorjaar van 2020.

Productinformatie

ISBN
9789464034097 / 978-94-640-3409-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-07-2020
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
244
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Al mijn geld, mijn roem, alles zou ik vandaag nog willen inruilen voor het geluk en de rust die jullie hebben. Ik weet ook waarom je mij veroordeelt als ik zeg dat ik één keer drugs heb gebruikt. Het is niet jullie wereld. Ik heb de fout gemaakt te denken, nee te hopen, dat ik zoiets met jullie kon bespreken. Dat had ik niet moeten doen, daarmee heb ik jullie kennelijk gecompromitteerd. Dat spijt me. Niet het snuifje, ik ben 51 jaar en heb er recht op zelf te bepalen wat ik wel en niet mag doen. Daar heb ik geen moreel oordeel van mijn broer voor nodig. Dat ik jouw liefde wel nodig heb, dat weet je. En daarom is het met veel pijn in mijn hart dat ik als een dief in de nacht weer vertrek naar Londen. Heb ik nu onze vriendschap verspeeld, dan moet ik daarmee leven.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Natascha op 30-07-2020
Heerlijk om helemaal in het verhaal van Veerle te duiken. Net als deel 1, in één ruk uitgelezen.