Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zover het leven gaat
Vind jezelf in je fantasie

Auteur

Kayleigh Peeters

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als het leven te moeilijk is, voelt het goed om te ontsnappen naar een fantasiewereld vol inspiratie. Tot je weer de kracht hebt gevonden om verder te gaan. Dit boek is een vreemde combinatie van fantasie, poëzie en filosofische overpeinzingen over het leven en de wereld.

Over de auteur

Kayleigh Peeters is altijd al fan geweest van fantasie en science fiction. Als kind verzon ze al verhaaltjes en leefde in een wereld van fantasie. Een opdracht om een kort toneelstuk te schrijven, heeft haar op het idee gebracht om boeken te schrijven. Sinds kort begint haar interesse in filosofie en psychologie te groeien. Vanuit haar verschillende ideeën is dit boek ontstaan, waarin ze haar eigen zoektocht naar wat ze wil en belangrijk vindt heeft verwerkt.

Productinformatie

ISBN
9789464311129 / 978-94-643-1112-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-12-2020
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
90
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik wist niets van de buitenwereld, en zij wisten niets van mij. De communicatie ontbrak. Dus zou ik extra veel met mezelf kunnen communiceren, maar wat had ik daar aan als ik het niet met anderen kon delen? Is het leven te veel voor één persoon, of te weinig zonder anderen? Waarom hebben we zo veel nood aan elkaars mening, als we het er toch niet mee eens zijn?

We weten onbewust dat onze gedachten niet volledig zijn, en willen die dus zo veel mogelijk vervolledigen door ook naar anderen te luisteren. De drang om anderen te helpen dat ook te doen is te groot om een leven alleen te kunnen leven.

Ik voelde me zo nutteloos, maar dat was ik ook. Niets of niemand heeft toch echt een nut. Ik maakte ook geen persoonlijke vooruitgang meer, maar ik leefde ook niet meer. Was ik nog wel een persoon als ik geen anderen kon helpen? Dit was te makkelijk, hier overleven was te makkelijk, maar leven was onmogelijk.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Monique op 04-01-2021
Een meeslepend boek waarin een zwaarmoedig persoon door een vlucht in de fantasie niet alleen zichzelf, maar ook haar naasten terug ontdekt.