Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De verjaardagswens van Corona

Auteur

Shana Coudijzer

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De zoektocht van Corona naar zijn familie loopt niet zo vlot. Na een jaar van zoeken is Corona nog steeds niet thuis. Zijn familie zit nog overal op aarde verspreid. Gelukkig geeft Corona niet op. Hij zet zijn zoektocht verder, maar wat hij onderweg allemaal tegenkomt baart hem zorgen. Hij keert terug naar het meisje met de oranje haren. Het meisje is jarig. Jarig zijn is fijn, al zal het vieren met Corona wel anders zijn. Jarig zijn is nog nooit zo raar geweest. Het meisje mag het wensen van één verjaardagswens. Corona komt tot de conclusie dat hij eigenlijk ook jarig is. Hij heeft dus ook recht op één wens. Verandert Corona zijn wens het leven voor de mens?

Dit prentenboek is een vervolg op het prentenboek ‘Bezoek van Corona’. Het boek vertaalt op een kindvriendelijke wijze de gebeurtenis van COVID-19.

Over de auteur

Shana Coudijzer (1993) is een kleuteronderwijzeres. In 2020 schreef Shana het prentenboek: Bezoek van Corona. Het boekje was een hulp voor vele kinderen. Shana besloot om een vervolg te schrijven, dit keer met de accentkleur ‘geel’, de kleur van hoop. Een verhaal met herkenbare gebeurtenissen gebaseerd op de realiteit. Het mooie aan dit prentenboek is dat Shana het moeilijk onderwerp op een luchtige en begrijpbare manier wil uitleggen. Het verhaal gaat over een verjaardag. Iedereen is jarig geweest in het COVID-jaar en zal zich er in kunnen herkennen. Het prentenboek wordt weergeven met prachtige prenten en tekst in rijmvorm.

Productinformatie

ISBN
9789464311204 / 978-94-643-1120-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-03-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
58
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek