Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Er was eens ... een zaadje
Het sprookje van een klein zaadje

Auteur

Shana Coudijzer

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Zaza het zaadje heeft een droom: zij wil namelijk de allermooiste boom worden. Alleen heeft ze geen idee hoe ze dat moet doen! Met de hulp en het advies van haar vrienden begint ze haar zoektocht, en langzaam leert ze wat ze allemaal nodig heeft om een mooie boom te worden. Dit prentenboek heeft een bijzondere boodschap: volg je dromen, maar wees niet bang om om hulp te vragen en draag zorg voor onze mooie natuur!

Over de auteur

Shana Coudijzer is een kleuterjuf met een groot hart voor kinderen. Ze schreef al eerder twee prentenboeken over ‘Corona’. Als finaliste Miss Exclusive, de zoektocht naar het Exclusiefste meisje van België met het oog op het milieu schreef Shana een nieuw prentenboek. Shana gelooft in dromen en het nastreven van je dromen. Met het prentenboek 'Er was eens een zaadje' wil zij op een leuke manier overbrengen dat je mag geloven in je dromen en je er nooit alleen voor staat. Alsook heeft Shana een warm hart voor de natuur, zo wil zij kinderen motiveren om zorg te dragen voor de natuur en het stimuleren van de groene vingers. De boodschap wordt overgebracht door een zaadje. Net zoals een zaadje in de natuur groeit, groeit een kind ook uit tot een bijzonder, uniek iemand. Alles wat groeit, daar draag je zorg voor!

Productinformatie

ISBN
9789464501360 / 978-94-645-0136-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-12-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
40
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Hallo allemaal,
Ik ben Zaza. Een piepklein zaadje.

Ik heb een droom.
Dromen is fijn, weten jullie wat mijn droom zou kunnen zijn?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Bezoek van Corona

Shana Coudijzer

2 reviews

De familie van Corona, woont gezellig in de vacht van een vleermuis.
Op een dag beslist de familie om te verhuizen.
Deze verhuis loopt niet zoals gepland.
Al snel is iedereen elkaar kwijt.
Corona besluit daarom op pad te gaan, op zoek naar zijn familie.
Tijdens deze zoektocht ontdekt hij verschillende gebeurtenissen die de wereld op zijn kop zetten.
Corona wilt dit oplossen, maar dat kan hij niet alleen. Hiervoor heeft hij ook jouw hulp nodig. Ben jij klaar om Corona te helpen?

Dit prentenboek vertaalt op een kindvriendelijke wijze de gebeurtenis van COVID-19 in 2020.

19,50
Voorkant cover

De verjaardagswens van Corona

Shana Coudijzer

De zoektocht van Corona naar zijn familie loopt niet zo vlot. Na een jaar van zoeken is Corona nog steeds niet thuis. Zijn familie zit nog overal op aarde verspreid. Gelukkig geeft Corona niet op. Hij zet zijn zoektocht verder, maar wat hij onderweg allemaal tegenkomt baart hem zorgen. Hij keert terug naar het meisje met de oranje haren. Het meisje is jarig. Jarig zijn is fijn, al zal het vieren met Corona wel anders zijn. Jarig zijn is nog nooit zo raar geweest. Het meisje mag het wensen van één verjaardagswens. Corona komt tot de conclusie dat hij eigenlijk ook jarig is. Hij heeft dus ook recht op één wens. Verandert Corona zijn wens het leven voor de mens?

Dit prentenboek is een vervolg op het prentenboek ‘Bezoek van Corona’. Het boek vertaalt op een kindvriendelijke wijze de gebeurtenis van COVID-19.

19,99