Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

365 Aforismen
Eén voor elke dag

Auteur

Ramiro Munoz Carvajal

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

365 Aforismen is een boek dat geschreven is in een zeer kwetsbare tijd. We kunnen er niet omheen dat we ook op de dag van vandaag korte bondige uitspraken nodig hebben als heelmeesters. De auteur heeft zich daarom ingezet om in deze perikelen tijd u als lezer te prikkelen tot nadenken. Tijdens het lezen merkt u vanzelf dat elk aforisme als een gespreksopener beschouwd kan worden. De teksten zijn kort maar krachtig, en nodigen uit tot reflectie en interpretatie. Ga er goed voor zitten en neem één voor elke dag dit boek nodigt u hiertoe uit.

Over de auteur

Dit is Ramiro Muñoz vierde boek. Dit keer heeft de auteur een filosofische benadering gezocht om met zijn lezers te communiceren. Omdat we in moeilijke tijden leven is Aforismen een uitstekende weg geweest voor Ramiro om zijn visie en gedachtes over te geven aan de lezer. Zijn voornaamste inspiratie vloeide uit de opkomst van al de absurde en complexe hedendaagse regels, iets wat je ook terug leest in dit boek. Op een magische en briljante wijze neemt Ramiro je mee in de wereld van woorden en uitspraken, kortom Aforismen. Ramiro woont heden in Rotterdam en is 42 jaar oud.

Productinformatie

ISBN
9789464311242 / 978-94-643-1124-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-02-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
94
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Lectori salutem

Ik rebelleer tegen alle argumenten in
en tegen alle rationalisten.
Fantasie, wijs me de weg naar bergen vol met aforismen.
Met mijn vleugels zal ik uitstijgen boven de bergtoppen.
Aan aforismen komt nooit een einde, net als aan de domheid.

In tijden van depressie en ongeluk, zijn korte
en bondige uitspraken als heelmeesters…
Een boek lezen is een gesprek aangaan met de schrijver.
Laten we het gesprek beginnen.
Schrijven is een ruwe steen glad maken.
Laat uw ruwheid, gladheid worden.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Zah op 22-12-2021
Het is een leuk pakkend boek.
Waarbij ironie en diepgang is gecombineerd en de harde realiteit.door Marggi op 26-12-2021
Het was een uitstekend werk. De auteur heeft talent. Het boek is simpel en diepgaand, ik raad iedereen aan dit boek aan te schaffen.

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Hij sprak tot mij door de boomstam Een oproep tot een pedagogische aanpak in de pinksterkerk

Ramiro Munoz Carvajal

8 reviews
Hij sprak tot mij door de boomstam is het intrigerende levensverhaal van Ramiro. In dit boek opent hij zich persoonlijk naar de lezer. Het unieke van zijn verhaal is dat het een mooie combinatie is van filosofische en theologische gedachtes. In zijn relaas trekt hij een duidelijke rode lijn tussen zijn eigen slechte opvoeding en die van de gelovigen in de Pinksterkerk. Door zijn ervaringen na zijn echtscheiding roept hij nu anderen op goed te zijn voor ieder die door lijden gaat. In het boek hoor je een voorganger en predikant roepen tot de kerk, maar boven alles ook tot God.
24,50
Voorkant cover

Él me habló a través de mis sufrimientos Una autobiografía de un chileno refugiado

Ramiro Munoz Carvajal

3 reviews
Este libro tiene la intrigante historia de la vida de Ramiro. En este libro él personalmente se abre al lector. La singularidad de su historia es que es una buena combinación de pensamientos filosóficos y teológicos. En su historia hay un hilo conductor y de unión claro, entre su propia educación mala y la de los fieles en la iglesia pentecostal. A través de sus experiencias, después de su divorcio, llama ahora a otros a ser buenos y pensar positivamente, en especial a los que pasan por el sufrimiento. En el libro escuchas a un pastor y predicador llamando a la iglesia, pero sobre todo a Dios.
19,50
Voorkant cover

Niet alles is verloren Een ode aan Howard Geld

Ramiro Munoz Carvajal

3 reviews

Niet alles is verloren is een behulpzaam boek voor hen die zijn of haar leven ook graag anders zou willen inrichten.
Als lezer beland je midden in het bewogen leven van Bastiaan. Drugs, seks en vrouwen drijven hem voort. Dit alles wordt teveel voor Bastiaan, hij verliest alle controle. Wanneer Bastiaan in contact komt met de nalatenschap van Howie, vindt er een omslag plaats. Stap voor stap verandert hij van een verslaafde jongeman naar iemand die de controle heeft over zijn leven. De auteur brengt op een harmonieuze wijze twee tegengestelde werelden bijeen. De wereld van vooroordeel, stigma en die van de ervaringsdeskundige. Het boek is geschreven als een ode aan de oprichter Howard Geld.

15,99
Voorkant cover

Obras de corazón Sabiduría, espiritualidad para el discípulo

Ramiro Munoz Carvajal

Este libro es un tesoro precioso que el autor ha escrito para la humanidad, en donde encontrarás profundas verdades filosóficas, que pondrán tu vida en otra dimensión. Obras de corazón está escrito también, para toda persona que tiene hambre y sed de las más profundas verdades del corazón, sorprendiéndote en cada palabra llena de sabiduría y espiritualidad. El lector que lea este libro seguramente se encontrará en las preguntas del discípulo al Maestro, comience hoy tu viaje con este libro.
23,99