Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Savannah en de Auriërs

Auteur

Sharita Hart

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Na de dood van haar moeder ziet Savannah het leven niet meer zitten. Ze besluit om actie te ondernemen. Tijdens haar zelfmoordpoging wordt zij door het elfenvolk, de Auriërs, opgevangen en overgebracht naar het land Aurira. Hier heerst een duistere kracht die moet worden tegengehouden. Lukt het Savannah om de Auriërs te redden van het kwaad en haar levenslust terug te krijgen?

Over de auteur

Sharita Hart heeft meerdere boeken geschreven. Schrijven is haar passie. Ze groeide op in het plaatsje Hoorn en woont nu al jaren in Amsterdam. Op zoek naar mijzelf en Creatief Begaafd voor volwassenen waren haar eerste twee boeken. Nu maakt zij haar debuut in het fantasy genre met het boek Savannah en de Auriërs. Een boek voor jong en oud. Sharita is een creatieve schrijfster en er zijn alweer ideeën voor een vierde boek over tweelingzielen.

Productinformatie

ISBN
9789464315868 / 978-94-643-1586-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-07-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
84
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Zonder te veel aandacht te trekken en na te denken liep ik de trappen op naar het dak. Een gevoel van rust overmande mij en ik wist dat dit mij dichterbij mijn einddoel zou brengen. Namelijk de hereniging met mijn moeder. Ik sprong. Ik voelde mij als een vogel in de lucht die neer zou stranden op de plaats van bestemming, de dood. In plaats van een harde klap, een zwarte vlek en een harde ondergrond, werd ik echter opgevangen en langzamerhand omhoog gedragen. In plaats van verder naar beneden te vallen werd ik omringd door het geluid van fladderende vleugeltjes en voelde het alsof hele kleine handjes mij wegvoerden de lucht in. Ik liet het gebeuren en dacht er niet te veel over na. Ik liet mij dragen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Op zoek naar mijzelf Leven met borderline

Sharita Hart

Nikita is een 28-jarige vrouw met een borderline persoonlijkheidsstoornis. Ze heeft een stormachtige relatie en volgt therapie. Ze is verslaafd aan alcohol en drugs. Daarnaast heeft ze last van psychotische klachten. Lukt het Nikita haar donkere kant achter zich te laten en te kiezen voor het licht? Op zoek naar mijzelf is herkenbaar voor mensen met borderline en helpt anderen in de zoektocht naar zichzelf.
14,45
Voorkant cover

Creatief begaafd voor volwassenen Een wirwar van ideeën

Sharita Hart

1 reviews

‘Creatief begaafd’ is een relatief nieuwe term waar weinig literatuur over te vinden is. Sharita Hart zag dit als een uitdaging en schreef het boekje Creatief begaafd voor volwassenen.Hierin vertelt zij vanuit haar eigen ervaring wat het is om creatief begaafd te zijn. Ondersteund door bestaande theorieën laat zij de lezer op een laagdrempelige manier kennis maken met deze term. Het boekje is vlot geschreven en heeft geen moeilijke woorden. Op een speelse manier met voorbeelden zoals: gedichten, verhalen, liedjes en tekeningen neemt zij de lezer mee in de wereld van een creatief begaafde volwassen vrouw.

16,50
Voorkant cover

Sharita Kracht en Liefde

Sharita Hart

Sharita is een verhaal over kracht en liefde. Triljarden jaren geleden werd Sharita geboren en werd ze ontvoerd door de duivelin Cruella. Overal waar Sharita komt, is er oorlog. Lukt het Sharita de oorlogen te stoppen, Cruella te verslaan en in haar kracht te blijven staan?
16,50