Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Sharita
Kracht en Liefde

Auteur

Sharita Hart

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sharita is een verhaal over kracht en liefde. Triljarden jaren geleden werd Sharita geboren en werd ze ontvoerd door de duivelin Cruella. Overal waar Sharita komt, is er oorlog. Lukt het Sharita de oorlogen te stoppen, Cruella te verslaan en in haar kracht te blijven staan?

Over de auteur

Sharita is altijd bezig met schrijven, films maken en creatief bezig. Ze maakt concepten voor films en droomt ervan dat haar boekjes verfilmd worden. Dit is haar vierde boek. Op zoek naar mezelf, Creatief begaafd voor volwassenen en Savannah en de Auriërs zijn de boeken die ze eerder heeft geschreven. Dit is haar tweede fantasy boek voor volwassenen.

Productinformatie

ISBN
9789464686111 / 978-94-646-8611-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-04-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
58
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

In een tijd hier ver vandaan was er een koninkrijk waar echte sprookjesfiguren leefden. Zeemeerminnen, elven, kabouters, hobbits, mensen, heksa´s, paragnosta´s en nog veel meer andere wezens leefden daar gemoedelijk zonder oorlog. Het was de mooiste plek van alles. Bella was zestien jaar toen ze door haar zogenaamde beste vriendin, Cruella, een kindje kreeg door middel van zwarte magie. Toen Sharita geboren werd was iedereen blij. De heksa´s voorspelden dat Sharita iets heel groots zou doen later, namelijk de derde wereldoorlog stoppen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Op zoek naar mijzelf Leven met borderline

Sharita Hart

Nikita is een 28-jarige vrouw met een borderline persoonlijkheidsstoornis. Ze heeft een stormachtige relatie en volgt therapie. Ze is verslaafd aan alcohol en drugs. Daarnaast heeft ze last van psychotische klachten. Lukt het Nikita haar donkere kant achter zich te laten en te kiezen voor het licht? Op zoek naar mijzelf is herkenbaar voor mensen met borderline en helpt anderen in de zoektocht naar zichzelf.
14,45
Voorkant cover

Creatief begaafd voor volwassenen Een wirwar van ideeën

Sharita Hart

1 reviews

‘Creatief begaafd’ is een relatief nieuwe term waar weinig literatuur over te vinden is. Sharita Hart zag dit als een uitdaging en schreef het boekje Creatief begaafd voor volwassenen.Hierin vertelt zij vanuit haar eigen ervaring wat het is om creatief begaafd te zijn. Ondersteund door bestaande theorieën laat zij de lezer op een laagdrempelige manier kennis maken met deze term. Het boekje is vlot geschreven en heeft geen moeilijke woorden. Op een speelse manier met voorbeelden zoals: gedichten, verhalen, liedjes en tekeningen neemt zij de lezer mee in de wereld van een creatief begaafde volwassen vrouw.

16,50
Voorkant cover

Savannah en de Auriërs

Sharita Hart

Na de dood van haar moeder ziet Savannah het leven niet meer zitten. Ze besluit om actie te ondernemen. Tijdens haar zelfmoordpoging wordt zij door het elfenvolk, de Auriërs, opgevangen en overgebracht naar het land Aurira. Hier heerst een duistere kracht die moet worden tegengehouden. Lukt het Savannah om de Auriërs te redden van het kwaad en haar levenslust terug te krijgen?

17,99