Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Stilstand geboekt
Persoonlijke en maatschappijkritische gedichten

Auteur

Robert Holmes

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ook met kantelkracht (zoals de titel van Holmes’ debuutbundel) moet je soms erkennen dat er slechts stilstand is geboekt. Tegelijkertijd is verstilling soms nét dat wat nodig is om je gedachten te ordenen. In deze nieuwe verzameling van zowel persoonlijke als maatschappijkritische gedichten bespreekt de auteur thema’s waarin iedere lezer wel iets kan herkennen, zoals gevoelens van twijfel en zinloosheid. Kies om te pauzeren bij een liefdevol gedicht voor zijn zoons, stil te staan bij filosofische vragen of bij zijn uitspraken over bijvoorbeeld de toeslagenaffaire en de woningmarkt. Met de poëtische vertelstem van de auteur word je als lezer geraakt, worden gevoelens van herkenning opgeroepen en word je onverwacht aan het denken gezet.

Over de auteur

Robert Holmes (1974) meandert door het landschap van het leven als een middeleeuwse rivier. Hij zeilde en kookte professioneel, was ambtenaar, manager en adviseur. En toen hij alles verloor bleven er alleen woorden en gedachten over. In de taal heeft hij zichzelf hervonden en in zijn kinderen zichzelf herkend. Als dichter en filosoof drukt hij nu zijn vele gedachten uit in stille woorden.

Productinformatie

ISBN
9789464318333 / 978-94-643-1833-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-10-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
60
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 17
Inkijk pagina 41

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Willy op 08-11-2021
Een bundel met puur, eerlijke en mij rakende gedichten. Heel passend bij deze tijd en de diepste gevoelens die een persoon kan hebben.