Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tienergeheim

Auteur

Ashley Vandormael

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sarah is een meisje van vijftien jaar. Samen met haar twee jongere zussen vecht ze dagelijks tegen het onmenselijke leven dat ze moeten leiden. Hun moeder heeft al jaren een alcoholprobleem en hun vader begint een verboden liefde met zijn twee oudste dochters. Laat jezelf meeslepen in dit aangrijpende verhaal. Een gezinsdrama dat een schokkende weergave van de harde realiteit laat zien.

Over de auteur

Ashley Vandormael (1990) geboren te Sint-Truiden, schreef een verhaal dat gebaseerd is op waargebeurde feiten in combinatie met fictie. Dank aan haar vrienden die de realisatie van dit boek hebben helpen waarmaken.

Productinformatie

ISBN
9789464319309 / 978-94-643-1930-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-07-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
124
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Kon ik maar leven, leven zoals iedereen. Ik lig hier nu onbeweeglijk. Ik had wensen en dromen die niet meer zullen uitkomen en vrienden die ik nog moest ontmoeten. Weg is dit alles, ik moest vertrekken. Mijn dood. Niemand wist er van. Het gevolg van die ene man. Bedankt voor het verschrikkelijke leven dat je mij gaf. Dit zou ik zeggen moest ik echt dood zijn. Dood, een vreemd woord waar ik zoveel aandacht aan geef, zoveel liefde voor heb. Het is een verlossing van dat ding waar de mensen leven tegen zeggen. Ik dagdroom, het lijkt een ritueel te worden. Starend naar buiten, naar hoe de zon zijn best doet om de aarde elke dag weer licht te geven. Hij gaat elke dag weer de strijd aan tegen de wolken. Hij zorgt er voor dat hij de wolken overmeestert, dat zijn stralen en warmte door de wolken heen gaan. Het gevoel van overwinning moet onbeschrijflijk zijn. Alles in dit leven hoort te vechten, te overleven. De bladeren van de bomen die vechten tegen de krachtige wind. Hij waait door de bomen heen. De laatste bladeren hangen nog net met hun stengel aan de tak. Tot plots daar een spelbreker is, een doder, een moordenaar. Een felle wind scheurt twintig bladeren van één tak. Moet pijn doen, je afscheuren van iemand waar je heel je leven bij hoorde. Waar je dag na dag mee verbonden was, zomaar in één ruk weg van je andere helft, een deel dat nog van mijn hart over blijft breekt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Vol leegte

Ashley Vandormael

Sarah is achttien jaar geworden. Na haar traumatische jeugd heeft ze heel wat te verwerken. Het verwerkingsproces verloopt dan ook stroef doordat populaire meisjes haar met haar uiterlijk proberen te kwetsen. Ze krijgt een laag zelfbeeld en ze realiseert zich dat ze nog steeds ‘anders’ is dan de anderen. Ze besluit op dieet te gaan maar het dieet blijkt al snel een obsessie te worden en kan er niet meer mee stoppen. Ze wordt gevaarlijk mager en gebruikt bovendien verdovende middelen om zo weinig mogelijk te moeten lijden. De strijd tegen Anorexia Nervosa is definitief begonnen.

18,99
Voorkant cover

Féline

Ashley Vandormael

Féline is een klein meisje dat niet zo graag opruimt. Toch vraagt haar mama om die rommelige kamer eindelijk eens op te ruimen. Féline probeert dan samen met haar beste vriendje deze zware klus te volbrengen. Wanneer flip er een leuk spelletje van maakt, wil Féline dit dan ook graag uitproberen. Benieuwd of het opruimen de kleine meid zal lukken? Lees dan snel dit boekje!
15,99
Voorkant cover

Zorgen van vroeger Deel 3 van de 'Sarah trilogie'

Ashley Vandormael

Sarah zit ondertussen in haar twintiger jaren en maakt kennis met het volwassen leven en zijn dagelijkse verplichtingen die daarbij komen kijken. Ze kijkt op naar haar beste vriendin die een veel spannender leven heeft dan zij. Al snel ontdekt ze het nadeel van dit leven maar kan ze niet meer terug. Ze komen samen in het nachtleven terecht waar het druggebruik zijn tol eist. Ze willen uit de criminaliteit stappen maar botsen op verschillende tegenslagen die het moeilijk maken om op het rechte pad te blijven. Het is nog maar de vraag of hun vriendschap sterk genoeg is om hier samen uit te komen. Dit verhaal berust op waargebeurde feiten en laat zien hoe snel één verkeerde beslissing vreselijke gevolgen kan hebben.
18,99