Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vol leegte

Auteur

Ashley Vandormael

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sarah is achttien jaar geworden. Na haar traumatische jeugd heeft ze heel wat te verwerken. Het verwerkingsproces verloopt dan ook stroef doordat populaire meisjes haar met haar uiterlijk proberen te kwetsen. Ze krijgt een laag zelfbeeld en ze realiseert zich dat ze nog steeds ‘anders’ is dan de anderen. Ze besluit op dieet te gaan maar het dieet blijkt al snel een obsessie te worden en kan er niet meer mee stoppen. Ze wordt gevaarlijk mager en gebruikt bovendien verdovende middelen om zo weinig mogelijk te moeten lijden. De strijd tegen Anorexia Nervosa is definitief begonnen.

Over de auteur

Ashley Vandormael (1990) geboren te Sint-Truiden, schreef een vervolg op het deels waargebeurde verhaal Tienergeheim, waar mishandeling, incest en verwaarlozing centraal stond. Vol leegte sluit aan bij de verwerking van al deze onmenselijke gebeurtenissen. Een verhaal dat eveneens berust op waargebeurde feiten.

Productinformatie

ISBN
9789464319316 / 978-94-643-1931-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-07-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
104
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Seconden lijken niets, maar toch maakt het deel uit van je leven. Je staat er niet bij stil, je weet gewoon dat ze er zijn.
Het lijkt pas gisteren dat ik verlost werd van een vreselijke schaduw. Een schaduw die mijn leven verpestte, me overal volgde en me vanbinnen helemaal kapot maakte. Als ik de beelden die nog steeds voorbijrazen moet geloven, gaat mijn verleden nog steeds door. De tijd speelt hier een belangrijke rol in en de geboortedatum op mijn identiteitskaart liegt ook niet. Twee jaar is voorbij gegaan en toch lijkt alles nog vers. Alsof het fruit nooit zal vergaan. Het blijft er voor altijd. Nu mijn leven niet altijd ging zoals het zou moeten gaan, is het worden van achttien jaar toch een unieke ervaring. Ik heb de laatste jaren gevochten en heb de strijd gewonnen. Deze dan toch. Ik kijk op en bedank Jonas voor de mooie kaart. Wanneer je volwassen bent, kan je twee richtingen uit. Je kunt je aansluiten bij de volwassen prioriteiten en de taken voltooien die van je verwacht worden of je kan kiezen voor het eeuwigdurende studentenleven. Aangezien ik nog steeds mijn secundair onderwijs niet afgemaakt heb, moet ik me nog even aan het studentenleven binden. Ik heb immers nog geen behoefte aan het echte leven. Ik wil nog even genieten van het zorgeloze leven dat ik sinds kort gekregen heb. Genieten van de tijd die zich nu afspeelt. Die tijd die me een beetje naïef gemaakt heeft. Je maakt nu eenmaal ‘verkeerde’ beslissingen in je leven. Zo blijkt dat ik in zekere zin al verloofd ben met Jonas. Hij vroeg me ten huwelijk

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Tienergeheim

Ashley Vandormael

Sarah is een meisje van vijftien jaar. Samen met haar twee jongere zussen vecht ze dagelijks tegen het onmenselijke leven dat ze moeten leiden. Hun moeder heeft al jaren een alcoholprobleem en hun vader begint een verboden liefde met zijn twee oudste dochters. Laat jezelf meeslepen in dit aangrijpende verhaal. Een gezinsdrama dat een schokkende weergave van de harde realiteit laat zien.
19,50
Voorkant cover

Féline

Ashley Vandormael

Féline is een klein meisje dat niet zo graag opruimt. Toch vraagt haar mama om die rommelige kamer eindelijk eens op te ruimen. Féline probeert dan samen met haar beste vriendje deze zware klus te volbrengen. Wanneer flip er een leuk spelletje van maakt, wil Féline dit dan ook graag uitproberen. Benieuwd of het opruimen de kleine meid zal lukken? Lees dan snel dit boekje!
15,99
Voorkant cover

Zorgen van vroeger Deel 3 van de 'Sarah trilogie'

Ashley Vandormael

Sarah zit ondertussen in haar twintiger jaren en maakt kennis met het volwassen leven en zijn dagelijkse verplichtingen die daarbij komen kijken. Ze kijkt op naar haar beste vriendin die een veel spannender leven heeft dan zij. Al snel ontdekt ze het nadeel van dit leven maar kan ze niet meer terug. Ze komen samen in het nachtleven terecht waar het druggebruik zijn tol eist. Ze willen uit de criminaliteit stappen maar botsen op verschillende tegenslagen die het moeilijk maken om op het rechte pad te blijven. Het is nog maar de vraag of hun vriendschap sterk genoeg is om hier samen uit te komen. Dit verhaal berust op waargebeurde feiten en laat zien hoe snel één verkeerde beslissing vreselijke gevolgen kan hebben.
18,99