Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bericht uit het verleden Deel 2

Auteur

Nico Don

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In dit 2e deel probeert Nico nog altijd zijn vriendin ervan te overtuigen om Nora Adams na 35 jaar te gaan ontmoeten. Maar zijn vriendin is niet direct overtuigd van die noodzaak en plaatst er vraagtekens bij. Hij moet dan ook alle registers opentrekken om haar te overtuigen en neemt haar mee in een roller coaster rit door zijn leven. In tegenstelling tot deel 1, waar het verhaal uit het oogpunt van een 13-jarige verteld wordt, is in deel 2 de wat oudere Nico aan het woord. Oordeel zelf of het terecht is dat hij Nora Adams na al die jaren weer wil ontmoeten of dat hij beter de herinnering aan Nora Adams intact had moeten laten.

Deel 1 kan het beste eerst gelezen voor het lezen van dit tweede deel.

Over de auteur

Nico Don (1961) is geboren te Port Harcourt, Nigeria. Na een scheiding in 1999 heeft Nico besloten zijn werk te beperken tot het minimum om zo voldoende tijd vrij te hebben voor zijn dochter. Nu is hij zo’n 20 jaar bij zijn tweede vrouw en alles is in rustiger vaarwater terechtgekomen. Die rust heeft hem doen besluiten zijn jeugdherinneringen eens van zich af te schrijven. Maar toen alles op papier stond, ontstond er een verhaal en dat verhaal heeft geresulteerd in zijn eerste boek, ‘Bericht uit het verleden’.

Productinformatie

ISBN
9789464504071 / 978-94-645-0407-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-03-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
274
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Oké, dat is dan opgelost,’ zei Harry nors en smeet iet wat geïrriteerd de kofferklep dicht. Hij stopte het pistool weer achter in zijn broeksriem, liep naar de voorkant van de auto en zei: ‘Kom op, jongens, wegwezen hier!’ Ik rolde Dennis weer op zijn buik en peuterde het touw om zijn polsen los, sleepte hem onder zijn oksels het pad af en zette hem in de berm met zijn rug tegen een boom. Dennis had na “ja, begrepen” al die tijd niets meer gezegd, hij zat met zijn handen over zijn polsen te wrijven en mij klappertandend aan te staren. Harry startte de Amerikaan en onderwijl zei ik zachtjes tegen Dennis: ‘Luister Dennis, als je slim bent, houd jij je koest totdat wij hier weg zijn.’ Dennis zei wederom helemaal niets en ik zag dat hij nog steeds in een soort van shocktoestand verkeerde, maar de jongens in de auto werden ongeduldig, dus ik moest hem achterlaten en moest het spel met Harry meespelen, want die ging ervanuit dat hij zijn vriend een dienst bewezen had door het hoofd van Dennis op een zilveren schaal aan te leveren. Maar het tegendeel was waar, dit was volledig uit de hand gelopen en alle grenzen waren overschreden. Maar wat moest ik? Ik stapte in en Harry reed het bospad achteruit weer af. Ik zag hoe Dennis tegen de boom aan zat en ons nakeek. ‘Bedankt jongens,’ zei ik en gaf ze allemaal een hand. Toen ik dat deed, zag ik dat ze allemaal beschadigde knokkels hadden, dus ze waren alle drie losgegaan op Dennis. Harry was duidelijk in zijn nopjes met deze actie, hij had zijn vriend een dienst bewezen door hem zijn geld terug te geven en Dennis total loss te slaan.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek