Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Kinderen van Vuur en Ijs

Auteur

Alicia Pebbles

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Aiden weet goed wat ze wil: ze wil haar vrijheid, haar vrienden en een leven vol plezier. Maar Aidens dagen zijn gevuld met een onstilbare woede; haar vader, de koning, heeft haar dierbare oom verbannen. En nu, zonder haar oom aan haar zijde, verkruimelen stukken van haar wereld. Haar bloed kookt. Haar handen vatten vlam…

Vanaf de dag dat zijn moeder hem gevonden heeft, weet Destan al dat hij niet in Svell thuishoort. Hij voelt het niet alleen, hij moet het ook aanhoren van de Svellse inwoners, die hem al jarenlang lastig vallen. Zelfs voor iemand met zo'n dikke huid als Destan kan dat allemaal teveel worden. Zijn aderen worden koud. Zijn hart krimpt. Zijn tranen bevriezen het oppervlak van een meer…

Een vreemdeling met ingevallen wangen en donkere ogen komt hen helpen. Hij vertelt Aiden en Destan dat ze anders zijn; speciaal. Hij belooft ze verhalen over waar ze vandaan komen en wie ze zijn. De vreemdeling lijkt de enige te zijn die het ze wil vertellen. Maar er lijkt iets aan hem niet helemaal te kloppen…

Over de auteur

Alicia houdt zich van kinds af aan al bezig met het bedenken en schrijven van verhalen. Toen ze twaalf was deed ze haar eerste poging een boek te schrijven. Toen is haar liefde om woorden te geven aan haar fantasieën alleen maar verder gegroeid. Zo is ook haar droom om ooit een boek te publiceren geboren. Op school schreef ze altijd in de les in een klein notitieboekje allerlei lange en korte verhalen wanneer ze werd geïnspireerd of zich verveelde.

Productinformatie

ISBN
9789464504590 / 978-94-645-0459-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
250
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Vingers grepen haar schouder. Aiden draaide zich om voor Finn, maar ze zag dat er twee donker paarse ogen naar haar terug staarden. Die van Finn waren azuur.

Shit…

“Oh, hallo jonge dame,” bromde de diepe stem van de vreemdeling. “Is het niet een beetje vroeg om hier rond te dolen?”

Alleen zijn gezicht deed Aiden de taarten vergeten. Ze durfde haar ogen niet van de vreemde man af te halen, niet eens om te kijken waar Finn was. Iets aan zijn gezicht deed Aidens hart iets sneller kloppen tegen de huid van haar borst. Misschien is vaders paranoia niet voor niks.

Het slappe zwarte haar van de vreemdeling bedekte het gros van zijn bleke gezicht. Zijn ogen waren in zijn schedel verzonken, net zoals zijn wangen alsof hij al jaren niks had gegeten. Door haar Askaanse gastvrijheid wilde Aiden niets liever dan de man uitnodigen voor één van haar vaders uitgebreide feestmalen als de man er niet zo intimiderend uit had gezien.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Harrold op 10-09-2022
Erg mooi boek. Goed geschreven, je bevind je gelijk in het leven van Aiden, een vurig type. Je leest over haar strijd, tijdens de oorlog, die nog veel groter is. Erg spannend. Hopelijk komen er meer!!!