Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Kinderen van Aarde en Bliksem

Auteur

Alicia Pebbles

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Kai wordt wakker in een bos, zonder enig idee wie hij ooit was. Al lijkt het vreemde meisje met puntige oren, dat hem gevonden heeft, wel een idee te hebben. Vol aarzeling besluit Kai het meisje toch maar te volgen, dieper het bos in, waar de monsters hen om de oren vliegen.

Rayden voelt zich ongemakkelijk met de bliksem in zijn handen. Ook zijn familie worstelt met een duisternis. Rayden voelt zich machteloos, tot hij plotseling een verleidelijk aanbod krijgt van een meestercrimineel. Een uitnodiging in een wereld waar hij wel geaccepteerd wordt... Maar wat is toch die duisternis die hem en zijn familie lijkt te achtervolgen? En waarom lijkt zijn vader als maar zieker te worden?

Over de auteur

Alicia houdt zich van kinds af aan al bezig met het bedenken en schrijven van verhalen. Toen ze twaalf was deed ze haar eerste poging een boek te schrijven. Op school schreef ze altijd in de les in een klein notitieboekje allerlei lange en korte verhalen wanneer ze werd geïnspireerd of zich verveelde. Toen is haar liefde om woorden te geven aan haar fantasieën alleen maar verder gegroeid. Zo is ook haar droom om ooit een boek te publiceren geboren.

Productinformatie

ISBN
9789464898859 / 978-94-648-9885-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-09-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
258
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek