Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De man van Bariloche

Auteur

Chris Nyqvist

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Jacob was lid van de directie van een vooraanstaande bank, belast met de portefeuille buitenland. Vlak voor de inval van de Duitsers trouwt hij met Joosje, omdat een lid van de directie nu eenmaal getrouwd moet zijn. Jacob is een slecht mens, pervers, zonder geweten en gaat onder in de wereld van het grote geld, de wereld van de roofkunst, de handel, en uiteindelijk het bieden van een uitweg aan de vele SS'ers, die na de oorlog Europa willen ontvluchten. Door een dodelijk incident tijdens de bezetting wordt hij gedwongen uit te wijken naar San Carlos de Bariloche in Argentinië. Zal het incident hem daar nog kunnen achterhalen?

Over de auteur

Chris Nyqvist is afkomstig uit een eenvoudig nest. Hij is geboren in 1943 in Amsterdam in het midden van de oorlog, een onderwerp dat hem zijn hele leven heeft beziggehouden. Hij heeft een rijke carrière doorlopen en heeft door gebrek aan tijd te weinig tijd kunnen besteden aan het schrijven van manuscripten, gedichten en songteksten. Pas na zijn pensionering heeft hij aan deze onderwerpen de tijd besteed die zij verdienden. Eigenlijk is hij bezig met een inhaalslag, omdat het duidelijk is dat de tijd in zijn nadeel werkt.

Productinformatie

ISBN
9789464506327 / 978-94-645-0632-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-06-2022
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
238
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

“Ik heb van mevrouw Verstappen, de naam zegt u waarschijnlijk niets, zij was de hoedster van de dames, gehoord dat er geen enkele acceptabele reden was, die uw gedrag rechtvaardigde. Even daargelaten wat ik van het optreden van de andere ‘heren’ vind, andere mensen opzettelijk verminken of beschadigen, het plaatsen van een mes onder de linkerborst van mijn zuster en het daadwerkelijk steken van het mes waardoor hoogstwaarschijnlijk haar hart is geraakt, wat de dood ten gevolge had, uw daad ging zelfs deze minderwaardige manier van optreden verre te boven. U hebt mijn zuster vermoord!”

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek