Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Eenvoud, van depressief naar optimist
Als ik het kon, kan iedereen het

Auteur

Patrick Degeyter

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Alles leek voorbij, vrienden verdwenen, gezondheid liet het afweten en financieel werd het een ramp. Haat verdrong liefde in zijn hart en problemen stapelden zich meer dan ooit op. Hij moest een keuze maken want zo doorgaan was echt geen optie. Door één of ander signaal kreeg hij een pad voor de voeten dat de weg bleek te zijn naar optimisme, liefde en financiële overvloed. Toen vatte hij dat mirakels bestaan en werd het gewoon alsmaar beter.

Over de auteur

In zijn tweede boek neemt Patrick Degeyter je mee naar de hersenspinsels uit zijn jeugd en die van vandaag. De schrijfsels die hij door de dag en de nacht produceert, gaan over de lessen die we elke dag krijgen. Hij gaat op zoek naar de essentie van dit leven, stelt vragen naar zin en onzin. Hij heeft het over aanpassen, over nederigheid, over de vriendschappen die je leven bepalen en gelijkwaardigheid ondanks het ‘anders’ zijn van elke mens.

Patrick ontleedt de mens en zijn sterktes en zwaktes, met zijn zegeningen en zijn worstelingen. Hij neemt je mee door zijn ervaringen en die van Paddy, zijn jongere ik. Onverbloemd en gedurfd laten ze je in hun ziel kijken. Het leven bekeken door een andere bril, gestuurd door de taal van het hart.

Dit boek lees je niet in één ruk uit. Je leest, legt het weg, denkt erover na, leest opnieuw, leest verder,… Neem het ter harte en laat je inspireren. We kunnen er allen veel uit leren.

Productinformatie

ISBN
9789464506914 / 978-94-645-0691-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-06-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
224
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Na de zware depressie die ik enkele jaren geleden had en die me aanzette tot het schrijven van deze zinnen, lijkt het voor mezelf onwaarschijnlijk hoe ik daar ben uitgeraakt. Ik ben fier omdat ik lang geleden op één moment al mijn voorgeschreven medicatie in de vuilbak kieperde. Mijn ervaring om af te zien in het wielrennen heeft daar volgens mij een enorme invloed op gehad. Nu, weet dat ik iemand ben van extremen. Succes is dan ook voor iedereen anders; de één wil succesvol zijn in zijn job, de ander in zijn relatie en nog anderen door gewoon dingen voor anderen te doen. Voor mij is succesvol zijn mezelf goed te voelen, alle dagen en alle momenten.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek