Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vrouwtje, vertel (nog) eens?
Eindelijk een vervolg op "Vrouwtje, vertel eens?"

Auteur

Patricia van der Veen

Uitvoering
Paperback
Genre
Dieren
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De vriendschap van een Franse Bulldog is onbetaalbaar, soms zelfs letterlijk. Echte dierenliefde kent geen grenzen, of toch wel? Hoever mag je gaan uit liefde voor je trouwe makker? Lees de antwoorden in het vervolg op "Vrouwtje, vertel eens?". Maak kennis met een unieke hond en zijn vrouwtje. Beleef de streken die hij uithaalde op de hondenschool en zijn capriolen op het strand in Zuid-Frankrijk. Vrouwtje deelt op een openhartige en ontroerende manier haar diepste gedachten. De momenten waarop ze hem het liefst achter het behang wilde plakken, zijn grenzeloze emotionele steun, de vele hilarische en soms een beetje gênante avonturen die Bouffon beleefde. Lees ook het rauwe en eerlijke relaas van het laatste jaar van Bouffon, en de hartverscheurende keuzes die zijn vrouwtje maakte.

Over de auteur

Patricia van der Veen (48) uit Epe is bijna dagelijks te vinden op Nederlands grootste luchthaven, waar zij en haar collega's passagiers met raad en daad terzijde staan. Haar grootste hobby's zijn schrijven en fotograferen. Ze publiceerde reeds vele tientallen gedichten, columns en korte verhalen. In 2015 publiceerde ze haar eerste boek "Vrouwtje, vertel eens?". Daarin vertelde zij over het eerste jaar dat ze doorbracht met haar grote liefde, Franse Bulldog Bouffon. Ruim 7 jaar later besloot zij de andere verhalen over dit bijzondere dier te bundelen, om de waardevolle herinneringen aan haar hond levend te houden. Een must-have voor dierenvrienden, hondenmensen en liefhebbers van Franse Bulldoggen in het bijzonder.

Productinformatie

ISBN
9789464680836 / 978-94-646-8083-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-09-2022
Taal
Nederlands

Genre
Dieren

Uitvoering
Paperback
Pagina's
248
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Hee Bouffon, ik moet je wat vertellen. Jij bent een doodzieke, gemanipuleerde, volstrekt abnormale en compleet mismaakte hond. Dat wist je niet hè? Hoe ik dat weet? Nou, er was gisteravond een reportage op televisie waarin hele knappe geleerde meneren dat haarfijn hebben uitgelegd. Dus misschien wordt het eens tijd dat je jezelf eens naar je status gaat gedragen. Wat dat betekent, vraag je? Ik zal een poging doen om het je uit te leggen, want zelf snap ik het ook nog niet zo goed. Je moet dus moeilijk ademhalen en gauw oververhit zijn. Dus je mag nergens meer in slaap vallen zonder snurken, je moet altijd je tong uit je bek houden, of in ieder geval een stukje, en je kan niet meer mee naar Zuid-Frankrijk om daar bij de caravan in de volle zon te gaan liggen rollen over het terras. En je kunt zeker geen lange wandelingen over het strand of door het bos meer maken met vrouwtje. Je hebt kans op een hernia, dus geen rare slaaphoudingen meer a.u.b. en geen wild gespring, want je hebt ook nog eens kans op patella luxatie. Dat gedender over boomstronken laat je dus voortaan ook maar en je mag niet meer naar dingen springen die wij voor je omhooghouden. Op de hondenschool dus al helemaal geen hindernissenbaan meer voor jou, goed begrepen? Je bijnaam Tarzanbull zul je voorgoed aan de wilgen moeten hangen, helaas. Bij dat verhaal over hoofdpijn lieten ze een heel ander hondenras zien, maar misschien konden ze op dat moment even geen bulletje vinden met hoofdpijn. Aangezien jij voortdurend hoofdpijn hoort te hebben, verwacht ik dat je dat blaffen van je per direct stopt, dat kan helemaal niet als je hoofdpijn hebt en je mag ook niet meer de dagelijkse dolle bullenrace doen, want daar krijgen WIJ weer hoofdpijn van.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek