Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De rugzak van Kobe
Een tas vol mysteries

Auteur

Marc van Sem

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Van het werkelijke leven naar betovering en terug. Echt leven of ergens ronddwalen?
Dit is de rode draad doorheen dit verhaal. Door een noodlottige situatie kunnen idealen worden verwezenlijkt, die achteraf meermaals in vraag worden gesteld.
Geheimzinnig hé?
Een rugzak vol met belevenissen, subtiele momenten, hachelijke situaties en hilarische tussenkomsten geven vorm aan dit verhaal. Rond een bepaalde geheimzinnigheid sleurt Kobe u mee uit én naar het hedendaagse. Maar een intens samenwerkingsverband, met respect voor elkaar en elkaars mogelijkheden, helpt mee om de juiste weg te kunnen inslaan. Een weg, die voor iedereen toegankelijk is, maar niet door iedereen wordt bewandeld. Kortom, een tocht vol verrassingen, waarbij pesterijen en onhebbelijkheden worden veroordeeld.
Brrrr… kan het nog geheimzinniger?

Over de auteur

Na “Het Moerasmonster” en “De broertjes Corneliesen” is “De rugzak van Kobe” het derde kinderboek van Marc van Sem, ditmaal geïllustreerd.
Ondertussen is de auteur gestart met op scholen lezingen te geven over zijn kinderboeken en de manier waarop een boek wordt geschreven. Dit heeft geleid tot een nieuw project. Samen met de juffen en de leerlingen van een vierde leerjaar uit de basisschool De Regenboog uit Ertvelde wordt een nieuw boek geschreven met als titel: “De magische regenboog”. Ook twee sprookjes “Het dierenparlement” en “Knots en Tieka” wachten op publicatie.

Productinformatie

ISBN
9789464685527 / 978-94-646-8552-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
92
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Vlak bij de woning van Kobe ligt een groot bos en dat is de plaats waar Kobe tot rust kan komen. Hij is erg geïnteresseerd in alles wat met de natuur te maken heeft. Telkens als hij vrij is, gaat hij naar het bos met zijn tekenblok in zijn rugzak. Hij schets bomen, planten en dieren.
Terwijl hij op zoek gaat naar de wilde anemoon, barst een onweer los. Een bliksemschicht gevolgd door een donderslag doet het bos daveren. Kobe gaat snel schuilen vlakbij een grote eik. Dat had hij niet moeten doen. Schuilen onder een boom bij donder en bliksem is levensgevaarlijk. Een nog fellere bliksemschicht treft die eik en ook Kobe.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek