Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De eilanden
Het vrouweneiland

Auteur

Marijke van der Kroft

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Nadat in deel een de eerste mannen naar een onbewoond eiland zijn verbannen, is het nu de beurt aan de vrouwen. In deel twee van de eilandenreeks volgen we het wel en wee van twee vrouwen, die de reis maken naar hun eindbestemming: het vrouweneiland. De depressieve Lien en de hyperactieve Saskia zijn elkaars tegenpolen, waarbij Saskia probeert voor beiden er het beste van te maken. Wanneer het noodlot toeslaat en er nieuwe bewoonsters komen, moet Saskia alles op alles zetten om positief in het leven te blijven staan. Een onverwachte wending doet haar wankelen, maar ze zet haar schouders eronder.

Over de auteur

Marijke van der Kroft (1955) is geboren en getogen in het Limburgse Landgraaf. In 1993 verhuisde zij met man en kinderen naar het Gelderse Epse. Zij heeft 42 jaren bij het UWV gewerkt, is een eigen bedrijf begonnen in 2012 (bewindvoering) en besloot juni 2023 een punt achter haar werkzame leven te zetten, temeer omdat zij in 2022 een boek is gaan schrijven (het eerste deel uit de Eilandenreeks). Het schrijven is haar passie geworden, getuige het tweede boek dat zij geschreven heeft. Daarnaast zijn handwerken, lezen, wandelen, en de Waddeneilanden bezoeken met echtgenoot en hondje de elementen die haar leven rijk en heerlijk maken.

Productinformatie

ISBN
9789464899986 / 978-94-648-9998-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-12-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
198
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Dick Varkevisser op 09-04-2024
Wat een verhaallijn! Maatschappelijk voorwerp van menige discussie in diverse situaties, maar dan verpakt in romanvorm. Hierbij heeft de schrijfster oog voor zowel de maatschappij welke bescherming verdient, maar getuigt evenzeer van mededogen met de daders. Een waardevol vervolg op de eerste roman in deze “eilanden” reeks