Cover voorkant
Miauw - Tommy's dagboek
Miauw - Tommy's dagboek

Miauw - Tommy's dagboek

Robert Jan Blom

Category: Animals

€ 23,99

Free shipping

Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ik heet Tommy, een zwarte kat met een beetje wit. Ik woon samen met mijn baasje Robert Jan Blom. In het eerste jaar van mijn leven ging het niet zo goed, maar daarna kwam er een fijne tijd. Baasje houdt van mij, verzorgt mij prima en samen maken we er elke dag een feestje van. Baasje is schrijver en altijd aan het werk. Weet je wat, dacht ik, ik ga mijn eigen dagboek schrijven. Natuurlijk heeft baasje mij een beetje geholpen maar het is gelukt! Ik vertel over mijn leven en leer je hoe ik mij voel en wat ik leuk vind. Want misschien ben je al vrouwtje of baasje, en wil je meer over katten weten. Mijn waargebeurd verhaal zal je zeker aanspreken.

From the book

Baasje beschermt mij heel erg. Ik voel niet alleen dat baasje veel van mij houdt maar ik voel dat hij mij ook beschermt. Elk mens en elk dier voelt aan dat hij of zij beschermd wordt. Denk bijvoorbeeld aan je vader en moeder. Ze houden niet alleen van jou maar ze beschermen jou ook. Soms zijn je ouders wel eens boos omdat je iets gevaarlijks doet, bijvoorbeeld iets verkeerds drinken, op een kast klimmen of zonder goed te kijken de straat oprent. Dan lijken ze boos maar ze zijn alleen maar bang dat er iets vervelends met je gebeurt. Soms zijn je vader en moeder dan ook boos op zichzelf, omdat ze dan denken dat ze jou enkele seconden niet goed hebben beschermd. Dieren voelen beslist aan dat je hen ook vertrouwt. Ook dieren die niet bij jou thuis wonen, zoals een poes, een hond of een hamster van je vriendjes of vriendinnetjes. Ja, zelfs weten dieren in de dierentuin dat je niet bang voor ze bent, omdat je laat voelen van ze te houden.

About the author

Baasje Robert Jan Blom schreef al tientallen boeken maar omdat hij zoveel van dieren houdt, vindt hij het schrijven van kinderboeken over dieren het leukst. Ik vind het erg lief dat hij mij heeft geholpen bij het schrijven van mijn dagboek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Miauw - Tommy's dagboek

Author:

Robert Jan Blom

Category:

Animals

Number of pages:

106

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

03-09-2021

ISBN:

978-94-643-1753-4 / 9789464317534

Price:

€ 23,99

Language

Dutch