Verbonden na de dood HARDCOVER

Hetty Aarts

Category: Spirituality

€ 26,49
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Samen met haar man Joep en de kinderen Bram en Lisa, vertrekt Hetty voor een zomervakantie naar de Zeeuwse kust. Op vakantie ontmoet ze een Duitse jongen, van wie ze op de laatste vakantiedag compleet van slag raakt. Zijn ogen stralen zoveel liefde uit, dat ze volledig de weg kwijtraakt. Wat ze ook doet, het lukt haar niet deze blik te vergeten. Het achtervolgt haar overal en maakt dat haar leven in een neerwaartse spiraal komt. Haar huwelijk raakt in een sleur en dan, wanneer ze het diepst in de put zit, ontdekt ze het begin van een familiegeheim. Vanaf dat moment komt haar vader vanaf gene zijde onzichtbaar terug in haar leven. Hij doet veel moeite om tot haar door te dringen en trekt alles uit de kast om het tij te keren. Het daagt Hetty uit om een innerlijke reis te maken en op ontdekkingstocht te gaan. Zij ontdekt de magie van de terugkerende getallen, leert steeds meer op haar intuïtie te vertrouwen en wordt stapje voor stapje naar het familiegeheim geleid. Lukt het haar om uit het diepe dal te klimmen? Hoe belangrijk is de onzichtbare band met haar vader hierin? En welke rol speelt Duitsland in dit mysterie? Verbonden na de dood is een waargebeurd verhaal over een persoonlijke ontwikkeling, dat toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde.

From the book

Ik fluister verlangend terwijl ik naar boven kijk: 'Lieve God als u bestaat, help me dan, ik weet het niet meer. Want op deze manier kan ik niet meer verder. Dit leven wil ik niet meer.' Weer begin ik te snikken, maar houd me wel wat in. Dadelijk wordt Lisa wakker en ik wil niet dat ze me zo ziet. Zeker een minuut of 20 blijf ik voor het raam staan en blijf naar de hemel kijken.     Opeens zie ik een flitsend wit licht gedurende twee seconden, langer niet. Wat vreemd, het onweert niet. Voordat ik hier verder over na kan denken, schittert het nog een keer precies recht voor me. Verward stap ik weg bij het raam en loop op mijn tenen op de overloop. Ik hoor Lisa in haar slaap praten, maar versta niets van wat ze zegt.       Als ik beneden ben laat ik me op de bank vallen. Ik kijk eens rond. Er is niets veranderd. Alles is nog hetzelfde. Maar hoe zit het dan met mij? De klok begint met haar 11 slagen. Tijd om naar bed te gaan. Joep is er nog niet. Misschien maar goed ook. Ik ben zo bezig met mezelf. Het roert zich zo bij mij van binnen. Na een kwartier lig ik erin. Maar van slapen komt het voorlopig niet. Er is zoveel gebeurd vanavond. De huilbui, die maar niet ophield en ik bleef mezelf maar aankijken in de spiegel. En daarna de lichtflitsen, het was zo’n helder wit licht, dat het bijna pijn deed aan mijn ogen.

About the author

Hetty Aarts is geboren in Den Bosch. Creativiteit liep als een rode draad door haar jeugdjaren. Haar vader was een organisator, spreker en een getalenteerd schrijver. In 2008 zei zij Den Bosch vaarwel en koos voor Helmond, een middelgrote stad, waar innovatie hoog in het vaandel staat. Hier kon zij zichzelf nog meer laten zien en zich verder ontplooien. Vanaf 2010 schreef zij ruim zes jaar voor een weekkrant in haar huidige woonplaats Helmond en was radiomaker en presentator van een themaprogramma bij de lokale omroep. In het dagelijks leven is zij interviewer, tekstschrijver, geeft numerologische consulten en workshops: Numerologie, Schrijven vanuit het Hart en Charismatisch presenteren. Met passie geeft zij mensen inzicht en reikt hen tools aan om dichterbij zichzelf te komen om van daaruit hun droomleven te creëren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verbonden na de dood HARDCOVER

Author:

Hetty Aarts

Category:

Spirituality

Number of pages:

242

Illustrated:

No

Format/size:

Hardcover 16 x 24 cm

Release date:

16-03-2018

ISBN:

978-94-022-4336-9 / 9789402243369

Price:

€ 26,49

Language

Dutch