Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verbonden na de dood

Auteur

Hetty Aarts

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,9 / 5 (22 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Samen met haar man Joep en de kinderen Bram en Lisa, vertrekt Hetty voor een zomervakantie naar de Zeeuwse kust. Op vakantie ontmoet ze een Duitse jongen, van wie ze op de laatste vakantiedag compleet van slag raakt. Zijn ogen stralen zoveel liefde uit, dat ze volledig de weg kwijtraakt. Wat ze ook doet, het lukt haar niet deze blik te vergeten. Het achtervolgt haar overal en maakt dat haar leven in een neerwaartse spiraal komt. Haar huwelijk raakt in een sleur en dan, wanneer ze het diepst in de put zit, ontdekt ze het begin van een familiegeheim. Vanaf dat moment komt haar vader vanaf gene zijde onzichtbaar terug in haar leven. Hij doet veel moeite om tot haar door te dringen en trekt alles uit de kast om het tij te keren. Het daagt Hetty uit om een innerlijke reis te maken en op ontdekkingstocht te gaan. Zij ontdekt de magie van de terugkerende getallen, leert steeds meer op haar intuïtie te vertrouwen en wordt stapje voor stapje naar het familiegeheim geleid. Lukt het haar om uit het diepe dal te klimmen? Hoe belangrijk is de onzichtbare band met haar vader hierin? En welke rol speelt Duitsland in dit mysterie?
Verbonden na de dood is een waargebeurd verhaal over een persoonlijke ontwikkeling, dat toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde.

Over de auteur

Hetty Aarts is geboren in Den Bosch. Creativiteit liep als een rode draad door haar jeugdjaren. Haar vader was een organisator, spreker en een getalenteerd schrijver. In 2008 zei zij Den Bosch vaarwel en koos voor Helmond, een middelgrote stad, waar innovatie hoog in het vaandel staat. Hier kon zij zichzelf nog meer laten zien en zich verder ontplooien. Vanaf 2010 schreef zij ruim zes jaar voor een weekkrant in haar huidige woonplaats Helmond en was radiomaker en presentator van een themaprogramma bij de lokale omroep. In het dagelijks leven is zij interviewer, tekstschrijver, geeft numerologische consulten en workshops: Numerologie, Schrijven vanuit het Hart en Charismatisch presenteren. Met passie geeft zij mensen inzicht en reikt hen tools aan om dichterbij zichzelf te komen om van daaruit hun droomleven te creëren.

Productinformatie

ISBN
9789402238730 / 978-94-022-3873-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-09-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
242
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik fluister verlangend terwijl ik naar boven kijk: "Lieve God als u bestaat, help me dan, ik weet het niet meer. Want op deze manier kan ik niet meer verder. Dit leven wil ik niet meer." Weer begin ik te snikken, maar houd me wel wat in. Dadelijk wordt Lisa wakker en ik wil niet dat ze me zo ziet. Zeker een minuut of 20 blijf ik voor het raam staan en blijf naar de hemel kijken.
    Opeens zie ik een flitsend wit licht gedurende twee seconden, langer niet. Wat vreemd, het onweert niet. Voordat ik hier verder over na kan denken, schittert het nog een keer precies recht voor me. Verward stap ik weg bij het raam en loop op mijn tenen op de overloop. Ik hoor Lisa in haar slaap praten, maar versta niets van wat ze zegt.
     Als ik beneden ben laat ik me op de bank vallen. Ik kijk eens rond. Er is niets veranderd. Alles is nog hetzelfde. Maar hoe zit het dan met mij? De klok begint met haar 11 slagen. Tijd om naar bed te gaan. Joep is er nog niet. Misschien maar goed ook. Ik ben zo bezig met mezelf. Het roert zich zo bij mij van binnen. Na een kwartier lig ik erin. Maar van slapen komt het voorlopig niet. Er is zoveel gebeurd vanavond. De huilbui, die maar niet ophield en ik bleef mezelf maar aankijken in de spiegel. En daarna de lichtflitsen, het was zo’n helder wit licht, dat het bijna pijn deed aan mijn ogen.

Reviews (22)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Inge vd Reek op 08-05-2018
Zelden lees ik een boek maar door de presentatie van het boek en omdat ik Hetty ken was ik toch nieuwsgierig naar de verbintenis na de dood.
Het boek is op een prachtige oprechte duidelijke en gemakkelijk leesbare manier geschreven. Het verhaal neemt je mee zodat je bijna niet kunt stoppen met lezen. Heel erg knap om je zo open te stellen voor anderen. Ik heb veel bewondering voor Hetty. Kan niet wachten tot het volgende boek wordt uitgegeven.
door Ria op 31-03-2018
Ik heb het boek "Verbonden na de dood " uitgelezen.
Heel mooi en beeldend geschreven door Hetty over de band met haar overleden vader.
Prachtig hoe ze steeds weer tekens krijgt zodat er veel puzzelstukjes op de plaats vallen. Hier door komt ze steeds beter in haar vel te zitten en weet hoe ze haar levenspad wil bewandelen. Fijn boek om te lezen!
door Pascale op 19-03-2018
Lieve Hetty. Mooi lief mens.... ik heb je woorden gelezen.... gevoeld.... herkend.... en zie/ervaar de synchroniteit... Wat een raakvlakken op gevoelsniveau! ! En tegelijkertijd zo verschillend qua uiterlijkheden.... ik zie dagelijks meerdere malen tekens/boodschappen/signalen en begin de taal te verstaan, alsof het er altijd al was maar ik niet met volle overgave erop durfde te varen. Dank je wel prachtige pure vrouw voor jouw dapperheid en moed om jouw levenswijsheid met anderen te delen. Je laat mij iets enorm waardevols zien.... ik mag het uitspreken (mijn grote isseu: mijn keelchakra) Dank je Dank je. Een diep respect.
door Nanny op 16-01-2018
Wat een bijzonder verhaal. Ik heb het boek in no time uitgelezen. Als lezer ben je zo benieuwd hoe het gaat aflopen. Ik ben geraakt door Hetty's manier van schrijven en geïnspireerd door de spirituele reis die ze heeft beleefd waarin voor mij diverse bewustwordingsmomenten zaten. Dikke pluim en ik zou zeggen op naar het volgende boek :)
door Edgar Leslie Tuynman op 19-12-2017
Een prachtig geschreven roman waarvan de textuur rijkelijk gelaagd is waarmee op een subtiele wijze antwoorden worden gegeven op de eeuwenoude vraag: Is er meer tussen hemel en aarde?
Hetty neemt haar lezer mee op haar innerlijke spirituele queeste waarvan de oorsprong voortkomt uit een gewoel gevoed door de werkelijkheid waarin ze zich voortbeweegt. Op een zeer toegankelijke en ongedwongen wijze beschrijft ze haar pelgrimstocht, waardoor deze zich manifesteert als een persoonlijke ervaring van de lezer zelf.
De rijkelijke gelaagdheid in haar relaas geeft de lezer een tastbare herkenning van de tijdsgeest waarin haar queeste plaatsvindt. Subtiele details uit muziek, literatuur, trends, steden en bezienswaardigheden geven een rijk geïllustreerde palet van tastbare herkenningspunten waardoor je wordt ingezogen in de realiteit uit een vervlogen decennia en Hetty's verhaal meer dan een passende belichaming geven.

Verbonden na de Dood heb ik met veel plezier meerdere malen achtereen gelezen en beleefd vanuit meerdere invalshoeken. Het is een juweel waarin sociologie, psychologie, filosofie en esoterie zodanig zijn verweven in een schitterend vertelling over de zelfverwezenlijking van Hetty en de verademing die ze vindt in haar ziel.

door Th.Huisman op 27-11-2017
Een levensperiode met veel gebeurtenissen en de nodige spanning.Nauwkeurig beschreven,juiste
timing en voelbare gemoedstoestanden.
Heel bijzonder de sturende helpende hand van de onzichtbare vader.
Een echte aanrader.
door Lamija Dzigal op 19-11-2017
Vanmiddag las ik het boek uit van Hetty Aarts. Hoewel ik al meer dan 10 jaar in Brabant woon en meerdere keren in Den Bosch ben geweest zullen mijn volgende bezoekjes naar deze stad nooit meer hetzelfde zijn. Liefde voor deze stad bloeit letterlijk op als je dit boek leest!
Het leven van Hetty en haar manier van schrijven laat de lezer zien wat liefdeloos leven inhoudt en visa versa. Verslaving, geen connectie met de kinderen (er zijn, maar eigenlijk niet), ontbreken van eigenwaarde...Allemaal goede redenen om je weer te verbinden met je ouders en ouderlijke lijnen. Hoe belangrijk dit kan zijn geeft ze aan middels eigen levenservaring, open en eerlijk schrijven in combinatie met hartelijke gedichten! Mooi voorbeeld voor velen!Geschreven door Peggy op 09-11-2017
Wat een prachtig mooi verhaal van echte dochterliefde! Ik heb je via je boek nog beter leren kennen.

door Anita op 03-11-2017
Wat een energieke levensreis! Inspirerend, openhartig en geschreven met een vlotte, soepele pen. Verwoord alsof Hetty het verhaal persoonlijk aan je verteld. Een aanrader om te lezen.
door Chérie op 03-11-2017
Je boek "Verbonden na de dood" gelezen.
Mooi hoe je het proces van de persoonlijke ontwikkeling hebt beschreven. Bijzonder verhaal ook.
Ik heb het boek met veel interesse en plezier gelezen.


door Maritska op 29-10-2017
een bijzonder boek, over het opbouwen van een bijzondere relatie na de dood, met oprechte emoties
door Corien op 26-10-2017
Wat een liefdevol en eerlijk geschreven verhaal! Echt in liefde verbonden met haar overleden vader.
Er wordt uitvoerig ingegaan op de dagelijkse beslommeringen in huis en buiten het huis en op de vakantie.
Het is gemakkelijk leesbaar, een mooi boek over liefde en spiritualiteit...Hetty, wat knap!

Geschreven door Henna op 23-10-2017
Een mooi en heel liefdevol verhaal.Bij het lezen werd ik er rustig van.Ik kon niet geloven dat het jou autobiografie is. Wat een sterke vrouw ben je.Ik voel me met jou verbonden vóór de dood.Ben benieuwd naar je volgend boek.
door Jacqueline op 22-10-2017
Een spannend verhaal, waarin Hetty je als lezer meeneemt in haar diepste gevoelens. Je kan de pijn, ellende en onmacht voelen. En gaandeweg het verhaal de groei, blijdschap en enthousiasme. Prachtig geschreven autobiografie, waarin de hoofdstukken heerlijk weglezen. Het verhaal is vlot geschreven en neemt je telkens weer een stapje verder mee in de heling en ontwikkeling van de hoofdpersoon. Herkenning voor diegenen die in de put zitten (en hiermee in hun kracht kunnen komen), die vast zitten in hun relatie, die houvast willen hebben aan dat wat er is tussen hemel en aarde, die een spirituele weg zijn ingeslagen. Ook de wat oudere Bosschenaren zullen genieten van alle herinneringen uit Den Bosch. En de spannende ontknoping beloont je als lezer!
Top, Hetty, door jezelf helemaal bloot te geven, raak je de lezer.. :-)

door Hélène Vliegenberg op 20-10-2017
Wat een prachtig boek en recht vanuit het hart geschreven. Als je begint aan het boek kan je het niet meer wegleggen. Hetty neemt je mee in haar verhaal en je kan echt niet meer stoppen. Zeer inspirerend, vol liefde, wijsheid en zielsgeluk. Dit boek kan voor mensen die vastzitten een verademing zijn. Wellicht herkenbaar en het maakt meer los dan je tevoren had gedacht. Een echte aanrader
door Jolanda Kampert op 20-10-2017
Toen ik bericht kreeg dat het boek uit was meteen besteld. Ben gaan lezen en binnen no time uit, wat een bijzondere mooie ervaring. Het leest als een trein en je verzand in allerlei filmbeelden. Een geweldig boek dat iedereen een keer gelezen zou moeten hebben. Een fantastisch levensecht verhaal, mooi weergegeven. In mijn beleving zou er nog een tweede deel aan kunnen komen, van hoe gaat dit alles nog verder. SUPER goed boek
door Jeanne. op 15-10-2017
Geweldig gedaan Hetty Wat is het mooi om met al die puzzelstukjes de rode draad te leren zien. Het heeft jaren geduurd. Maar de Liefde van en voor haar Moeder en het optimisme van haar Vader hebben alles mogelijk gemaakt. Hetty je bent 'n kanjer.
Dat je een boek zou schrijven heb je vele jaren geleden al gezegd. Dat het zo zou worden had je toen vast nog niet door gehad. Ik ben blij dat ik je ouders heb gekend, en vele herinneringen met jou. Ik ben benieuwd naar je volgende boek. Succes
Geschreven door Francien van de ven op 02-10-2017
Zojuist het boek uitgelezen van Hetty Aarts. Ik ben onder de indruk! Het leest als een trein en ik vind t super om je zo beter te leren kennen! Dit kan niet anders dan een succes worden!
Chapeau!
door Péronne op 01-10-2017
Liefdevol, eerlijk en met vlotte pen geschreven. Dit persoonlijke boek van Hetty Aarts heb ik in 2 dagen uitgelezen. Prachtige momenten van herinnering aan haar vader, ontroerend haar contact met haar moeder. Inspirerend voor iedereen die ' vast' zit. Herkenning voor hen die ook dit proces hebben doorlopen. Een boek waarin liefde op zoveel lagen tastbaar wordt. Werkelijk een aanrader. 😍
door Mariska op 01-10-2017
Echt een aanrader om te lezen. Een mooie zelfontwikkeling van een vrouw die door een openbaring op vakantie, wat haar omver blaast, het verleden van haar vader gaat onderzoeken. Waardoor ze zichzelf vindt. Een prachtig boek over liefde, spirualiteit en het ontdekken waarvoor je hier bent. Mooi en beeldend geschreven, waardoor je wordt meegetrokken in het verhaal.
door Gerrie Berkvens op 25-09-2017
Een schitterend boek ! Door gedetailleerde beschrijvingen weet ze een intense sfeer op te roepen. In het eerste gedeelte grijpt die je naar de strot en in het tweede gedeelte vlieg je met haar mee. Je blijft lezen want je wilt weten hoe het verder gaat - een echte page-turner. Ik ben nu al benieuwd naar het volgende boek.
door Willy Ronkes op 24-09-2017
Intense liefde voor haar vader staat centraal in dit boek.
Wat mooi om zo mee te mogen kijken in een bijzondere familie band

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Verbonden na de dood HARDCOVER

Hetty Aarts

Samen met haar man Joep en de kinderen Bram en Lisa, vertrekt Hetty voor een zomervakantie naar de Zeeuwse kust. Op vakantie ontmoet ze een Duitse jongen, van wie ze op de laatste vakantiedag compleet van slag raakt. Zijn ogen stralen zoveel liefde uit, dat ze volledig de weg kwijtraakt. Wat ze ook doet, het lukt haar niet deze blik te vergeten. Het achtervolgt haar overal en maakt dat haar leven in een neerwaartse spiraal komt. Haar huwelijk raakt in een sleur en dan, wanneer ze het diepst in de put zit, ontdekt ze het begin van een familiegeheim. Vanaf dat moment komt haar vader vanaf gene zijde onzichtbaar terug in haar leven. Hij doet veel moeite om tot haar door te dringen en trekt alles uit de kast om het tij te keren. Het daagt Hetty uit om een innerlijke reis te maken en op ontdekkingstocht te gaan. Zij ontdekt de magie van de terugkerende getallen, leert steeds meer op haar intuïtie te vertrouwen en wordt stapje voor stapje naar het familiegeheim geleid. Lukt het haar om uit het diepe dal te klimmen? Hoe belangrijk is de onzichtbare band met haar vader hierin? En welke rol speelt Duitsland in dit mysterie? Verbonden na de dood is een waargebeurd verhaal over een persoonlijke ontwikkeling, dat toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde.
27,50
Voorkant cover

De brug naar magie Over een Reis naar de vijfde dimensie

Hetty Aarts

De energie is aan het veranderen. We maken de stap van de derde naar de vijfde dimensie en dat is duidelijk voelbaar. Dit is een ingrijpend, pijnlijk en tegelijkertijd prachtig proces als je je laat mee stromen en de controle over je leven en je verleden los kunt laten. Dan pas kun je creëren waarvan je tot nu toe slechts kon dromen. Mijn verbondenheid met de natuur, de aarde en het universum groeide. Gevoelens van dankbaarheid en vertrouwen vervulden mij op deze weg. Ik hoop van harte dat deze gedichten jou ook over de Brug naar Magie zullen leiden.
17,99
Voorkant cover

Jij bracht mijn innerlijke kind terug Mijn helingsreis

Hetty Aarts

1 reviews
In deze veranderende tijd word ik steeds meer geconfronteerd met de onverwerkte wonden uit het verleden. De stem van mijn innerlijke kind roept. Het wil nu eindelijk gezien en gehoord worden. Met dit meisje reis ik in het heden naar het verleden. Op deze weg ga ik stap voor stap de verbinding met mezelf weer voelen. Samen met mijn innerlijke kind bega ik het pad van zelfliefde. De liefde die mij in vrijheid leidt naar de enige echte liefde: de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en voor alles wat leeft.
Ik hoop dat mijn persoonlijk verhaal en de helende gesprekken die ik met mijn innerlijke meisje heb, jou mogen inspireren tot het verwerkelijken van je mooiste leven in de onophoudelijke liefdevolle verbinding met jouw innerlijke kind.
20,50