Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De brug naar magie
Over een Reis naar de vijfde dimensie

Auteur

Hetty Aarts

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De energie is aan het veranderen. We maken de stap van de derde naar de vijfde dimensie en dat is duidelijk voelbaar. Dit is een ingrijpend, pijnlijk en tegelijkertijd prachtig proces als je je laat mee stromen en de controle over je leven en je verleden los kunt laten. Dan pas kun je creëren waarvan je tot nu toe slechts kon dromen. Mijn verbondenheid met de natuur, de aarde en het universum groeide. Gevoelens van dankbaarheid en vertrouwen vervulden mij op deze weg. Ik hoop van harte dat deze gedichten jou ook over de Brug naar Magie zullen leiden.

Over de auteur

Hetty Aarts woont sinds kort weer in Den Bosch, waar ook haar wieg heeft gestaan. Na haar eerste boek: ‘Verbonden na de Dood,’ waarin zij vertelt over een belangrijke fase in haar leven, keerde zij afgelopen voorjaar terug naar de plek in Zoutelande waar haar boek ontstond. De drang om terug te gaan was groot. Blijdschap en verdriet gingen tijdens deze dagen hand in hand. Lopend langs de zee, wilde haar ‘innerlijk kind’ gezien en gehoord worden. Weer werd deze plek haar inspiratie tot het schrijven. Nu uitte het zich in persoonlijke gedichten. Zij neemt je mee op reis in de beleving van haar huidige gevoelswereld.

Productinformatie

ISBN
9789463895873 / 978-94-638-9587-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-09-2019
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
88
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Nieuwe versie

Er is veel meer mogelijk dan wij tot nu toe kunnen begrijpen
Maar de magie komt dichterbij, eerst nog het persoonlijk proces van rijpen
De energie is snel aan het veranderen
Dit heeft veel impact op de weg die wij bewandelen

Bied geen weerstand
Want dit ontketent een brand
Als je tegen de stroom ingaat
Voelt je energie steeds meer verzwaard
Dan krijg je fysieke, mentale en emotionele klachten
En alleen liefde kan dit doen verzachten

Vertrouw en laat het universum het werk verrichten
dan zal het jou verlichten
tot in iedere cel van je lijf
dus houd je poot niet stijf

Ga rustig meebewegen
en ervaar de richting naar je nieuwe leven
Meedeinen, heus dit went
en word een geheel nieuwe versie van wie je werkelijk bent

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Verbonden na de dood

Hetty Aarts

22 reviews
Samen met haar man Joep en de kinderen Bram en Lisa, vertrekt Hetty voor een zomervakantie naar de Zeeuwse kust. Op vakantie ontmoet ze een Duitse jongen, van wie ze op de laatste vakantiedag compleet van slag raakt. Zijn ogen stralen zoveel liefde uit, dat ze volledig de weg kwijtraakt. Wat ze ook doet, het lukt haar niet deze blik te vergeten. Het achtervolgt haar overal en maakt dat haar leven in een neerwaartse spiraal komt. Haar huwelijk raakt in een sleur en dan, wanneer ze het diepst in de put zit, ontdekt ze het begin van een familiegeheim. Vanaf dat moment komt haar vader vanaf gene zijde onzichtbaar terug in haar leven. Hij doet veel moeite om tot haar door te dringen en trekt alles uit de kast om het tij te keren. Het daagt Hetty uit om een innerlijke reis te maken en op ontdekkingstocht te gaan. Zij ontdekt de magie van de terugkerende getallen, leert steeds meer op haar intuïtie te vertrouwen en wordt stapje voor stapje naar het familiegeheim geleid. Lukt het haar om uit het diepe dal te klimmen? Hoe belangrijk is de onzichtbare band met haar vader hierin? En welke rol speelt Duitsland in dit mysterie?
Verbonden na de dood is een waargebeurd verhaal over een persoonlijke ontwikkeling, dat toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde.
22,50
Voorkant cover

Verbonden na de dood HARDCOVER

Hetty Aarts

Samen met haar man Joep en de kinderen Bram en Lisa, vertrekt Hetty voor een zomervakantie naar de Zeeuwse kust. Op vakantie ontmoet ze een Duitse jongen, van wie ze op de laatste vakantiedag compleet van slag raakt. Zijn ogen stralen zoveel liefde uit, dat ze volledig de weg kwijtraakt. Wat ze ook doet, het lukt haar niet deze blik te vergeten. Het achtervolgt haar overal en maakt dat haar leven in een neerwaartse spiraal komt. Haar huwelijk raakt in een sleur en dan, wanneer ze het diepst in de put zit, ontdekt ze het begin van een familiegeheim. Vanaf dat moment komt haar vader vanaf gene zijde onzichtbaar terug in haar leven. Hij doet veel moeite om tot haar door te dringen en trekt alles uit de kast om het tij te keren. Het daagt Hetty uit om een innerlijke reis te maken en op ontdekkingstocht te gaan. Zij ontdekt de magie van de terugkerende getallen, leert steeds meer op haar intuïtie te vertrouwen en wordt stapje voor stapje naar het familiegeheim geleid. Lukt het haar om uit het diepe dal te klimmen? Hoe belangrijk is de onzichtbare band met haar vader hierin? En welke rol speelt Duitsland in dit mysterie? Verbonden na de dood is een waargebeurd verhaal over een persoonlijke ontwikkeling, dat toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde.
27,50
Voorkant cover

Jij bracht mijn innerlijke kind terug Mijn helingsreis

Hetty Aarts

1 reviews
In deze veranderende tijd word ik steeds meer geconfronteerd met de onverwerkte wonden uit het verleden. De stem van mijn innerlijke kind roept. Het wil nu eindelijk gezien en gehoord worden. Met dit meisje reis ik in het heden naar het verleden. Op deze weg ga ik stap voor stap de verbinding met mezelf weer voelen. Samen met mijn innerlijke kind bega ik het pad van zelfliefde. De liefde die mij in vrijheid leidt naar de enige echte liefde: de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en voor alles wat leeft.
Ik hoop dat mijn persoonlijk verhaal en de helende gesprekken die ik met mijn innerlijke meisje heb, jou mogen inspireren tot het verwerkelijken van je mooiste leven in de onophoudelijke liefdevolle verbinding met jouw innerlijke kind.
20,50