Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Jij bracht mijn innerlijke kind terug
Mijn helingsreis

Auteur

Hetty Aarts

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In deze veranderende tijd word ik steeds meer geconfronteerd met de onverwerkte wonden uit het verleden. De stem van mijn innerlijke kind roept. Het wil nu eindelijk gezien en gehoord worden. Met dit meisje reis ik in het heden naar het verleden. Op deze weg ga ik stap voor stap de verbinding met mezelf weer voelen. Samen met mijn innerlijke kind bega ik het pad van zelfliefde. De liefde die mij in vrijheid leidt naar de enige echte liefde: de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en voor alles wat leeft.
Ik hoop dat mijn persoonlijk verhaal en de helende gesprekken die ik met mijn innerlijke meisje heb, jou mogen inspireren tot het verwerkelijken van je mooiste leven in de onophoudelijke liefdevolle verbinding met jouw innerlijke kind.

Over de auteur

Hetty Aarts is spiritueel schrijver en numeroloog. Geïnspireerd en geraakt in en door haar eigen innerlijke proces neemt ze de lezer mee in haar persoonlijke verhaal. Na haar boek "Verbonden na de Dood" en de gedichtenbundel "De Brug naar Magie" voelde ze dat het tijd werd om een diepere reis naar binnen te maken. Haar innerlijke kleine meisje stond te trappelen. Tijdens de vele momenten van stilte wilden diep verstopte wonden uit het verleden ‘aangeraakt’ worden. Na 33 jaar ging ze samen met haar innerlijke kind op reis, terug naar het verleden. Tijdens deze fase van diepe heling kon hun liefde zich intens verdiepen en hun sprookje werkelijkheid worden.
Hand in hand met haar innerlijke meisje neemt zij je mee op haar liefdevolle helende reis.

Productinformatie

ISBN
9789464687071 / 978-94-646-8707-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
19-05-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
152
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 18

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Elly op 04-06-2023
Hetty neemt je mee in haar wereld als kind, je voelt haar pijn.
Je volgt het proces van haar heelworden.

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Verbonden na de dood

Hetty Aarts

22 reviews
Samen met haar man Joep en de kinderen Bram en Lisa, vertrekt Hetty voor een zomervakantie naar de Zeeuwse kust. Op vakantie ontmoet ze een Duitse jongen, van wie ze op de laatste vakantiedag compleet van slag raakt. Zijn ogen stralen zoveel liefde uit, dat ze volledig de weg kwijtraakt. Wat ze ook doet, het lukt haar niet deze blik te vergeten. Het achtervolgt haar overal en maakt dat haar leven in een neerwaartse spiraal komt. Haar huwelijk raakt in een sleur en dan, wanneer ze het diepst in de put zit, ontdekt ze het begin van een familiegeheim. Vanaf dat moment komt haar vader vanaf gene zijde onzichtbaar terug in haar leven. Hij doet veel moeite om tot haar door te dringen en trekt alles uit de kast om het tij te keren. Het daagt Hetty uit om een innerlijke reis te maken en op ontdekkingstocht te gaan. Zij ontdekt de magie van de terugkerende getallen, leert steeds meer op haar intuïtie te vertrouwen en wordt stapje voor stapje naar het familiegeheim geleid. Lukt het haar om uit het diepe dal te klimmen? Hoe belangrijk is de onzichtbare band met haar vader hierin? En welke rol speelt Duitsland in dit mysterie?
Verbonden na de dood is een waargebeurd verhaal over een persoonlijke ontwikkeling, dat toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde.
22,50
Voorkant cover

Verbonden na de dood HARDCOVER

Hetty Aarts

Samen met haar man Joep en de kinderen Bram en Lisa, vertrekt Hetty voor een zomervakantie naar de Zeeuwse kust. Op vakantie ontmoet ze een Duitse jongen, van wie ze op de laatste vakantiedag compleet van slag raakt. Zijn ogen stralen zoveel liefde uit, dat ze volledig de weg kwijtraakt. Wat ze ook doet, het lukt haar niet deze blik te vergeten. Het achtervolgt haar overal en maakt dat haar leven in een neerwaartse spiraal komt. Haar huwelijk raakt in een sleur en dan, wanneer ze het diepst in de put zit, ontdekt ze het begin van een familiegeheim. Vanaf dat moment komt haar vader vanaf gene zijde onzichtbaar terug in haar leven. Hij doet veel moeite om tot haar door te dringen en trekt alles uit de kast om het tij te keren. Het daagt Hetty uit om een innerlijke reis te maken en op ontdekkingstocht te gaan. Zij ontdekt de magie van de terugkerende getallen, leert steeds meer op haar intuïtie te vertrouwen en wordt stapje voor stapje naar het familiegeheim geleid. Lukt het haar om uit het diepe dal te klimmen? Hoe belangrijk is de onzichtbare band met haar vader hierin? En welke rol speelt Duitsland in dit mysterie? Verbonden na de dood is een waargebeurd verhaal over een persoonlijke ontwikkeling, dat toont dat er veel meer is tussen hemel en aarde.
27,50
Voorkant cover

De brug naar magie Over een Reis naar de vijfde dimensie

Hetty Aarts

De energie is aan het veranderen. We maken de stap van de derde naar de vijfde dimensie en dat is duidelijk voelbaar. Dit is een ingrijpend, pijnlijk en tegelijkertijd prachtig proces als je je laat mee stromen en de controle over je leven en je verleden los kunt laten. Dan pas kun je creëren waarvan je tot nu toe slechts kon dromen. Mijn verbondenheid met de natuur, de aarde en het universum groeide. Gevoelens van dankbaarheid en vertrouwen vervulden mij op deze weg. Ik hoop van harte dat deze gedichten jou ook over de Brug naar Magie zullen leiden.
17,99