Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verloren

Auteur

Lotte van den Noort

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Robin Sommers is een meisje van zeventien jaar dat naar een kostschool wordt gestuurd. Op deze school maakt ze nieuwe vrienden en ontmoet ze twee heel bijzondere jongens. Robin doet haar best om zo plezierig mogelijk de dagen op het St. Bernard College door te komen, maar bepaalde mensen maken het er haar niet makkelijker op. Al snel komt ze in aanraking met een vervelende kamergenoot, wordt ze verliefd en komt ze achter geheimen die bepaalde mensen met zich meedragen. Verloren gaat over verlies, vriendschap en liefde.

Over de auteur

"Ik heb altijd al een grote passie voor lezen en schrijven gehad. Van kleins af aan schreef ik al korte verhalen die ik daarna aan familie en leraren liet lezen. Op mijn veertiende publiceerde ik Puck, mijn eerste kinderboek. Drie jaar later begon ik met mijn nieuwe creatie, die ik nu trots op de markt heb gebracht. Als het aan mij ligt, zullen er nog vele boeken van mijn hand volgen."

Productinformatie

ISBN
9789402201260 / 978-94-022-0126-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-08-2013
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
148
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik stap een kleine hal in en sluit de deur achter me. Een grote wenteltrap staat in het midden van de hal. Ik heb geluk dat er zoveel ramen in deze school zitten, waardoor de hal genoeg verlicht wordt. Voorzichtig volg ik de trap, waarna ik op een kleine zolder terecht kom. Ik zie schilderijen, kandelaars, kroonluchters, standbeelden en harnassen in de kamer. Oude spiegels, kasten en ander meubilair staan ook her en der verspreid. Maar mijn aandacht gaat naar twee hemelsblauwe ogen die me gedachteloos aanstaren vanuit de hoek van de kamer. Ik schrik en val bijna van de trap. Ik zie dat de ogen even groter worden, maar dan weer rustig voor zich uitstaren. Ik weet niet wat ik moet doen. Wegrennen of blijven kijken naar deze mysterieuze gedaante. Mijn verstand zegt me dat ik hier zo snel mogelijk vandaan moet, maar mijn benen weigeren nog een stap te zetten. Ik blijf me focussen op de persoon in de hoek. Hij of zij staat op en stapt het licht in. Ergens wist ik dat hij het was, dat kon ik herkennen aan zijn ogen, maar toch is het een verrassing.

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door henk op 17-08-2013
Erg goed boek snel doorheen gekomen...
door Branko op 22-08-2013
Het boek is super!! Zeker een aanrader!! Dus koop het!!
door Bregje op 07-01-2014
Hoi Lotte!

Ik heb je boek gelezen en het was zó goed en mooi geschreven! Ik hou ook echt van het liefdesverhaal dat er in zit en de spanning, hoe je het opbouwt enzo, echt wow! Erg goed gedaan!
door Tamar op 18-01-2014
In één ruk uit! Vervolg? <3