Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Puck

Auteur

Lotte van den Noort

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Puck van de Broek is een twaalfjarig meisje en haar ouders zijn gescheiden. Op school gaat het niet zo makkelijk met rekenen en hier en daar komt ze in aanraking met vervelende kinderen. Ook is ze smoorverliefd op die leuke jongen Rens; zou het tussen die twee nog iets worden? Als er heel onverwachts een tragisch ongeluk gebeurt, staat de wereld van Puck op zijn kop. Waarom krijgt Puck al die gekke dromen? En zou het allemaal goed aflopen? Puck is een spannend en vrolijk boek voor kinderen vanaf twaalf jaar. Waar wacht je nog op? Lezen maar!

Over de auteur

"Ik ben in 1995 geboren in Helmond. Ik zit in de 2e klas van de middelbare school. Toen ik klein was schreef ik veel verhalen in boekjes en in schriften die ik daarna altijd liet lezen aan mijn ouders en leraren. Ik vond het altijd al leuk om te schrijven en ik ben daarom begonnen met het schrijven van dit boek."

Productinformatie

ISBN
9789460895913 / 978-94-608-9591-3
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
20-08-2010
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
92
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Weet jij waar Rens is?’, vraagt Linde. ‘Wat zeg je?’ Ik kan Linde bijna niet verstaan door de muziek, het staat in een keer veel te hard. ‘WEET JIJ WAAR RENS IS!?’, schreeuwt ze in mijn oor. ‘HIJ IS NAAR HET TOILET!’, schreeuw ik terug. De muziek gaat steeds harder. Iedereen drukt zijn of haar handen op hun oren. Rens komt het toilet uitgelopen. ‘Wat is dit voor een herrie?’, vraagt hij aan mij. ‘Nee, we aten gisteren al kipkerrie’, antwoord ik. ‘IK VROEG, WAT IS DIT VOOR EEN HERRIE?’ ‘OH, IK WEET HET NIET, HET GELUID GAAT STEEDS HARDER.’ ‘Dames en heren, er is een technisch probleem met de geluidsinstallatie, wij verzoeken u zo rustig mogelijk het pand te verlaten’, klinkt een stem uit de speakers. Plots vliegt er een grote steekvlam uit een van de speakers. Jongens en meisjes beginnen van hier naar daar te rennen, een paar kinderen schreeuwen. Plots stopt de muziek. Uit iedere speaker komen nu steekvlammen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek