Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Opgelost

Auteur

Manon Boot

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Koen Vermeer heeft op 11-jarige leeftijd een vreselijk trauma opgelopen en heeft dat nooit kunnen verwerken. Volgens hem is er maar één oplossing: wraak. Sinds dat idee in hem is opgekomen, kan hij het niet meer loslaten en is hij vastberaden zijn plan door te zetten. Er is niets of niemand die hem tegen kan houden, alleen zijn zus Fleur misschien, maar ze spreken elkaar daarvoor te weinig. Fleur heeft dus ook geen idee waar Koen mee bezig is...
Opgelost is een zenuwslopend spannende thriller die je geen minuut met rust laat!

Over de auteur

"Ik schrijf sinds ik kan schrijven en ben er sindsdien niet meer mee gestopt. Schrijven is een bijzondere en onmisbare hobby voor mij, maar ook een manier om mijzelf te uiten en mijn creativiteit kwijt te kunnen.
Iemand zei me: "Er zijn gewoon drie boeken van jou uitgeven voor je achttiende!" En toen besefte ik: dat is eigenlijk best bijzonder. Maar ik ben ook ongelooflijk trots en weet dat Opgelost zeker niet mijn laatste zal zijn!"

Productinformatie

ISBN
9789402214444 / 978-94-022-1444-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-01-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
138
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Is het allemaal wel nodig? Heeft het allemaal nog wel zin? Verandert de wereld ook maar een fractie als hij iets doet waar hij bijna zijn hele leven al voorbestemd voor is? Kan door zijn daad het verleden worden rechtgezet en een toekomst worden gegarandeerd? Voor wie doet hij dit eigenlijk? Voor zichzelf, voor hem, voor haar, voor hen, voor ons, voor jullie? Stopt de wereld met zijn rotvaart, al is het maar voor even, als hij voltooit waar hij nu mee bezig is? Kan de hele wereld getuige zijn van zijn daad, van hetgeen wat voor de ogen van alleen hijzelf op het punt staat te gebeuren?
Het antwoord is momenteel nee, het antwoord is eigenlijk altijd nee. 
Rationeel gezien is het ronduit dom en onverstandig wat hij doet. Hij riskeert een heleboel: zijn baan, zijn contacten (het woord "vrienden" vindt hij niet helemaal op zijn plaats voor iemand als hij, in de eerste plaats omdat hij niet echt "vrienden" heeft), zijn hele bestaan als hij niet oppast.
Maar, vraagt hij zichzelf af, wat stelt mijn hele bestaan nou helemaal voor? Het bestaat uit leugens, leugens, leugens, alleen maar leugens. Leugens tegenover zichzelf, leugens tegenover iedereen, maar vooral zichzelf. Het wordt eindelijk eens tijd om eerlijk te zijn, tegen zichzelf, tegen iedereen, maar vooral zichzelf.
Hij doet zijn eigen twijfelingen in de ban met zijn eigen weerwoorden en het lijkt te werken.
Dit is zijn levensdoel, sinds die avond. Hij heeft nooit iets anders kunnen doen dan dit. Het is dan ook niet iets waarvan hij de nadelen zwaarder moet laten wegen dan de voordelen - de nadelen moet hij zelfs volledig vergeten, als ze er al zijn. Hij kan zich niet voorstellen dat hij er niet beter van wordt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Lotgenoten

Manon Boot

Het jaar 2108. Alice’ ouders zijn vijf jaar geleden omgekomen bij de Bombardementen in Maryland. Ze wordt opgevangen in het Opvangcentrum voor Kinderen Zonder Ouders en daar ontmoet ze Julie, ze worden hartsvriendinnen. Als ze op een doodnormale ochtend wordt ontvoerd, samen met alle andere Marylanders uit het Centrum, wordt al snel duidelijk dat Verona, het machtigste deel van de wereld, alle overlevenden uit Maryland wil vermoorden. Kan ze samen met Kevin, de voor haar bestemde liefde, de slimme Benjamin en Julie ontsnappen en het enige stukje groene aarde vinden waar balieassistente Jessica het over had?

17,50
Voorkant cover

Bondgenoten

Manon Boot

Alice denkt het perfecte leventje te leiden met de mensen van wie ze houdt: Kevin, Julie, Benjamin, Michael en veel nieuwe mensen. Maar opnieuw dreigt er gevaar en is ze genoodzaakt te vluchten. Ze gaan naar Verona, het machtigste deel van de wereld in het vroegere Italië, en krijgen hier te maken met corrupte en egoïstische leiders, oude bekenden en behulpzame Veroniërs. Alice moet erachter zien te komen wie haar vijanden en wie haar bondgenoten zijn voor het te laat is...
Hoe Lotgenoten afloopt, lees je in dit tweede, laatste en zenuwslopende deel Bondgenoten!

19,50
Voorkant cover

Klem

Manon Boot

2 reviews
Het pittoreske Kärebro in Zweden beleeft een zeer bevlogen kerst als door een samenloop van omstandigheden een gestoorde man vrij spel heeft in de stad. Sigrid Lundberg en haar familie proberen de spannende laatste week van het jaar te overleven en zoveel mogelijk mensen te helpen, en kruipen daarbij meermaals door het oog van de naald. Een noodsituatie brengt het ware in een mens naar boven... Redden ze het einde van het jaar en kunnen ze ontsnappen uit de klauwen van de op wraak beluste Silas Lindgren?
21,50