Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Opgelost

Auteur

Manon Boot

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,25
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Koen Vermeer heeft op 11-jarige leeftijd een vreselijk trauma opgelopen en heeft dat nooit kunnen verwerken. Volgens hem is er maar één oplossing: wraak. Sinds dat idee in hem is opgekomen, kan hij het niet meer loslaten en is hij vastberaden zijn plan door te zetten. Er is niets of niemand die hem tegen kan houden, alleen zijn zus Fleur misschien, maar ze spreken elkaar daarvoor te weinig. Fleur heeft dus ook geen idee waar Koen mee bezig is...
Opgelost is een zenuwslopend spannende thriller die je geen minuut met rust laat!

Over de auteur

"Ik schrijf sinds ik kan schrijven en ben er sindsdien niet meer mee gestopt. Schrijven is een bijzondere en onmisbare hobby voor mij, maar ook een manier om mijzelf te uiten en mijn creativiteit kwijt te kunnen.
Iemand zei me: "Er zijn gewoon drie boeken van jou uitgeven voor je achttiende!" En toen besefte ik: dat is eigenlijk best bijzonder. Maar ik ben ook ongelooflijk trots en weet dat Opgelost zeker niet mijn laatste zal zijn!"

Productinformatie

ISBN
9789402214444 / 978-94-022-1444-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-01-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
138
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Is het allemaal wel nodig? Heeft het allemaal nog wel zin? Verandert de wereld ook maar een fractie als hij iets doet waar hij bijna zijn hele leven al voorbestemd voor is? Kan door zijn daad het verleden worden rechtgezet en een toekomst worden gegarandeerd? Voor wie doet hij dit eigenlijk? Voor zichzelf, voor hem, voor haar, voor hen, voor ons, voor jullie? Stopt de wereld met zijn rotvaart, al is het maar voor even, als hij voltooit waar hij nu mee bezig is? Kan de hele wereld getuige zijn van zijn daad, van hetgeen wat voor de ogen van alleen hijzelf op het punt staat te gebeuren?
Het antwoord is momenteel nee, het antwoord is eigenlijk altijd nee. 
Rationeel gezien is het ronduit dom en onverstandig wat hij doet. Hij riskeert een heleboel: zijn baan, zijn contacten (het woord "vrienden" vindt hij niet helemaal op zijn plaats voor iemand als hij, in de eerste plaats omdat hij niet echt "vrienden" heeft), zijn hele bestaan als hij niet oppast.
Maar, vraagt hij zichzelf af, wat stelt mijn hele bestaan nou helemaal voor? Het bestaat uit leugens, leugens, leugens, alleen maar leugens. Leugens tegenover zichzelf, leugens tegenover iedereen, maar vooral zichzelf. Het wordt eindelijk eens tijd om eerlijk te zijn, tegen zichzelf, tegen iedereen, maar vooral zichzelf.
Hij doet zijn eigen twijfelingen in de ban met zijn eigen weerwoorden en het lijkt te werken.
Dit is zijn levensdoel, sinds die avond. Hij heeft nooit iets anders kunnen doen dan dit. Het is dan ook niet iets waarvan hij de nadelen zwaarder moet laten wegen dan de voordelen - de nadelen moet hij zelfs volledig vergeten, als ze er al zijn. Hij kan zich niet voorstellen dat hij er niet beter van wordt.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek