Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Klem

Auteur

Manon Boot

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het pittoreske Kärebro in Zweden beleeft een zeer bevlogen kerst als door een samenloop van omstandigheden een gestoorde man vrij spel heeft in de stad. Sigrid Lundberg en haar familie proberen de spannende laatste week van het jaar te overleven en zoveel mogelijk mensen te helpen, en kruipen daarbij meermaals door het oog van de naald. Een noodsituatie brengt het ware in een mens naar boven... Redden ze het einde van het jaar en kunnen ze ontsnappen uit de klauwen van de op wraak beluste Silas Lindgren?

Over de auteur

Manon Boot (1997) studeerde Biomedische Wetenschappen en Wetenschapscommunicatie in Leiden. Ze is contentspecialist en wetenschapsjournalist, en daarnaast onder meer boekenwurm, wandelliefhebber, kookfanaat, muziekenthousiasteling en teckelfan. Haar nieuwste boek, Klem, is ontstaan uit een droom. Voorheen verschenen van dezelfde auteur eveneens Lotgenoten, Bondgenoten en Opgelost bij Boekscout.

Meer informatie kan je vinden via https://manonboot.nl/ of via @manon.leest op Instagram.

Productinformatie

ISBN
9789464682540 / 978-94-646-8254-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-11-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
196
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 26
Inkijk pagina 27
Inkijk pagina 28

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Willeke op 13-12-2022
Een spannend en doordringend boek. Bij de eerste bladzijde wil je al direct doorgaan met lezen, hoe gruwelijk soms de passages zijn. Af en toe lijkt het onwerkelijk dat één persoon zoiets kan aanrichten.
door Leanne op 03-01-2023
Je leest het boek in één adem uit. Het is spannend, mooi beschreven en de schrijver neemt je mee in alle personages van het boek. Bij het lezen voelt het echt even alsof je je in Zweden bevindt. Absolute aanrader!

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Lotgenoten

Manon Boot

Het jaar 2108. Alice’ ouders zijn vijf jaar geleden omgekomen bij de Bombardementen in Maryland. Ze wordt opgevangen in het Opvangcentrum voor Kinderen Zonder Ouders en daar ontmoet ze Julie, ze worden hartsvriendinnen. Als ze op een doodnormale ochtend wordt ontvoerd, samen met alle andere Marylanders uit het Centrum, wordt al snel duidelijk dat Verona, het machtigste deel van de wereld, alle overlevenden uit Maryland wil vermoorden. Kan ze samen met Kevin, de voor haar bestemde liefde, de slimme Benjamin en Julie ontsnappen en het enige stukje groene aarde vinden waar balieassistente Jessica het over had?

17,50
Voorkant cover

Bondgenoten

Manon Boot

Alice denkt het perfecte leventje te leiden met de mensen van wie ze houdt: Kevin, Julie, Benjamin, Michael en veel nieuwe mensen. Maar opnieuw dreigt er gevaar en is ze genoodzaakt te vluchten. Ze gaan naar Verona, het machtigste deel van de wereld in het vroegere Italië, en krijgen hier te maken met corrupte en egoïstische leiders, oude bekenden en behulpzame Veroniërs. Alice moet erachter zien te komen wie haar vijanden en wie haar bondgenoten zijn voor het te laat is...
Hoe Lotgenoten afloopt, lees je in dit tweede, laatste en zenuwslopende deel Bondgenoten!

19,50
Voorkant cover

Opgelost

Manon Boot

Koen Vermeer heeft op 11-jarige leeftijd een vreselijk trauma opgelopen en heeft dat nooit kunnen verwerken. Volgens hem is er maar één oplossing: wraak. Sinds dat idee in hem is opgekomen, kan hij het niet meer loslaten en is hij vastberaden zijn plan door te zetten. Er is niets of niemand die hem tegen kan houden, alleen zijn zus Fleur misschien, maar ze spreken elkaar daarvoor te weinig. Fleur heeft dus ook geen idee waar Koen mee bezig is...
Opgelost is een zenuwslopend spannende thriller die je geen minuut met rust laat!
20,50