Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bondgenoten

Auteur

Manon Boot

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Alice denkt het perfecte leventje te leiden met de mensen van wie ze houdt: Kevin, Julie, Benjamin, Michael en veel nieuwe mensen. Maar opnieuw dreigt er gevaar en is ze genoodzaakt te vluchten. Ze gaan naar Verona, het machtigste deel van de wereld in het vroegere Italië, en krijgen hier te maken met corrupte en egoïstische leiders, oude bekenden en behulpzame Veroniërs. Alice moet erachter zien te komen wie haar vijanden en wie haar bondgenoten zijn voor het te laat is...
Hoe Lotgenoten afloopt, lees je in dit tweede, laatste en zenuwslopende deel Bondgenoten!

Over de auteur

"Ik kan niet anders dan trots zijn op mezelf. Op zo’n jonge leeftijd al twee boeken op je naam; dat kunnen maar weinig mensen zeggen! Ik kan niet anders dan glimlachen als andere mensen naar mijn boeken vragen of als ze op de een of andere manier ter sprake komen. Ik ben een geluksvogel, dat ben ik. En ik ga ervan genieten en mijn 'talent' verder ontwikkelen. Houd me in de gaten!"

Productinformatie

ISBN
9789462068179 / 978-94-620-6817-9
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
12-04-2013
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
104
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Schrijf het anders op, daar ben je goed in’, dring ik aan. Michael is een geweldig schrijver. Hij heeft sinds het bombardement een logboek bijgehouden en schrijft alles op wat er gebeurt. Zijn hele hut staat vol dozen met papier. Hij hoopt het ooit nog eens als boek uit te geven.
Michael knikt zwijgend en pakt een vel papier en een pen uit de bureaula. Als hij ijverig begint te pennen, sta ik op en loop even naar buiten. Er is niets veranderd buiten: de hutjes staan er nog, de kinderen drentelen over het Plein. Maar het voelt alsof het elk moment kan gaan onweren. Er hangt een enorme druk boven ons dorpje en ik heb geen idee hoe dat komt.
Tien minuutjes later kan ik echt niet langer wachten en loop terug naar binnen.
Michael is zo te zien nog niet klaar. Zijn tong hangt een klein stukje uit zijn mond. Zijn lange, gebruinde vingers deinen mee op de woorden die hij op het papier krabbelt. Ik strek mijn nek om een stukje van zijn kriebelige en krullerige handschrift te ontrafelen, maar word er geen wijs uit.
‘Ik vind schrijven gewoon veel makkelijker’, zegt Michael als hij zijn pen neerlegt en een bundeltje papier in mijn handen drukt. Ik maak het me gemakkelijk door mijn benen op te trekken – uit ervaring weet ik dat zijn verhalen altijd heel lang zijn.
Zijn handgeschreven volmaakte zinnen sleuren me naar een andere wereld. Alles is weg, het is alleen het verhaal en ik. Mijn ogen vliegen steeds verder over de blauwe inkt, die pas net droog is. Ik verslind de letters letterlijk. De zorgvuldig gekozen woorden doemen op als lantaarns in de nacht en ik word er gretig naartoe getrokken.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Lotgenoten

Manon Boot

Het jaar 2108. Alice’ ouders zijn vijf jaar geleden omgekomen bij de Bombardementen in Maryland. Ze wordt opgevangen in het Opvangcentrum voor Kinderen Zonder Ouders en daar ontmoet ze Julie, ze worden hartsvriendinnen. Als ze op een doodnormale ochtend wordt ontvoerd, samen met alle andere Marylanders uit het Centrum, wordt al snel duidelijk dat Verona, het machtigste deel van de wereld, alle overlevenden uit Maryland wil vermoorden. Kan ze samen met Kevin, de voor haar bestemde liefde, de slimme Benjamin en Julie ontsnappen en het enige stukje groene aarde vinden waar balieassistente Jessica het over had?

17,50
Voorkant cover

Opgelost

Manon Boot

Koen Vermeer heeft op 11-jarige leeftijd een vreselijk trauma opgelopen en heeft dat nooit kunnen verwerken. Volgens hem is er maar één oplossing: wraak. Sinds dat idee in hem is opgekomen, kan hij het niet meer loslaten en is hij vastberaden zijn plan door te zetten. Er is niets of niemand die hem tegen kan houden, alleen zijn zus Fleur misschien, maar ze spreken elkaar daarvoor te weinig. Fleur heeft dus ook geen idee waar Koen mee bezig is...
Opgelost is een zenuwslopend spannende thriller die je geen minuut met rust laat!
20,50
Voorkant cover

Klem

Manon Boot

2 reviews
Het pittoreske Kärebro in Zweden beleeft een zeer bevlogen kerst als door een samenloop van omstandigheden een gestoorde man vrij spel heeft in de stad. Sigrid Lundberg en haar familie proberen de spannende laatste week van het jaar te overleven en zoveel mogelijk mensen te helpen, en kruipen daarbij meermaals door het oog van de naald. Een noodsituatie brengt het ware in een mens naar boven... Redden ze het einde van het jaar en kunnen ze ontsnappen uit de klauwen van de op wraak beluste Silas Lindgren?
21,50