Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bondgenoten

Auteur

Manon Boot

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Alice denkt het perfecte leventje te leiden met de mensen van wie ze houdt: Kevin, Julie, Benjamin, Michael en veel nieuwe mensen. Maar opnieuw dreigt er gevaar en is ze genoodzaakt te vluchten. Ze gaan naar Verona, het machtigste deel van de wereld in het vroegere Italië, en krijgen hier te maken met corrupte en egoïstische leiders, oude bekenden en behulpzame Veroniërs. Alice moet erachter zien te komen wie haar vijanden en wie haar bondgenoten zijn voor het te laat is...
Hoe Lotgenoten afloopt, lees je in dit tweede, laatste en zenuwslopende deel Bondgenoten!

Over de auteur

"Ik kan niet anders dan trots zijn op mezelf. Op zo’n jonge leeftijd al twee boeken op je naam; dat kunnen maar weinig mensen zeggen! Ik kan niet anders dan glimlachen als andere mensen naar mijn boeken vragen of als ze op de een of andere manier ter sprake komen. Ik ben een geluksvogel, dat ben ik. En ik ga ervan genieten en mijn 'talent' verder ontwikkelen. Houd me in de gaten!"

Productinformatie

ISBN
9789462068179 / 978-94-620-6817-9
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
12-04-2013
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
104
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Schrijf het anders op, daar ben je goed in’, dring ik aan. Michael is een geweldig schrijver. Hij heeft sinds het bombardement een logboek bijgehouden en schrijft alles op wat er gebeurt. Zijn hele hut staat vol dozen met papier. Hij hoopt het ooit nog eens als boek uit te geven.
Michael knikt zwijgend en pakt een vel papier en een pen uit de bureaula. Als hij ijverig begint te pennen, sta ik op en loop even naar buiten. Er is niets veranderd buiten: de hutjes staan er nog, de kinderen drentelen over het Plein. Maar het voelt alsof het elk moment kan gaan onweren. Er hangt een enorme druk boven ons dorpje en ik heb geen idee hoe dat komt.
Tien minuutjes later kan ik echt niet langer wachten en loop terug naar binnen.
Michael is zo te zien nog niet klaar. Zijn tong hangt een klein stukje uit zijn mond. Zijn lange, gebruinde vingers deinen mee op de woorden die hij op het papier krabbelt. Ik strek mijn nek om een stukje van zijn kriebelige en krullerige handschrift te ontrafelen, maar word er geen wijs uit.
‘Ik vind schrijven gewoon veel makkelijker’, zegt Michael als hij zijn pen neerlegt en een bundeltje papier in mijn handen drukt. Ik maak het me gemakkelijk door mijn benen op te trekken – uit ervaring weet ik dat zijn verhalen altijd heel lang zijn.
Zijn handgeschreven volmaakte zinnen sleuren me naar een andere wereld. Alles is weg, het is alleen het verhaal en ik. Mijn ogen vliegen steeds verder over de blauwe inkt, die pas net droog is. Ik verslind de letters letterlijk. De zorgvuldig gekozen woorden doemen op als lantaarns in de nacht en ik word er gretig naartoe getrokken.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek