Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De wereld achter de spiegel
Afgezonderd

Auteur

Lenno Vranken

Uitvoering
Paperback
Prijs
23 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Huritt heeft de gevaarlijke zeeën van Xandon op het nippertje overleefd. Zijn grootste avontuur volgt nu. Helemaal aan zijn lot overgelaten, moet hij zijn mannetje zien te staan in een wereld die hem volledig onbekend is. Huritts enige vriend is zijn trouwe Abroenk, Kifoes. Samen proberen ze er het beste van te maken in het drukke en meedogenloze Septas. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien ze alles helemaal alleen moeten doen. Huritt zal sterk moeten blijven om zichzelf heelhuids door nieuwe gevaren te helpen. Maar, zal dat lukken nu er niemand aan zijn zijde staat en hij in totale afzondering leeft? Ook dit deel in de serie De wereld achter de spiegel belooft een spannend avontuur te worden.

Over de auteur

Lenno Vranken (Neeroeteren, 2000) is nu zeventien en de gepassioneerde auteur van de serie De wereld achter de spiegel. Met het verschijnen van dit tweede deel in zijn reeks, ziet hij opnieuw een droom in vervulling gaan. Hij was al heel vroeg geboeid door sprookjes en oude sagen en wilde al zo lang hij zich kan herinneren schrijver worden. Naast schrijven houdt Lenno zich het liefst bezig met acteren, zingen, tekenen en uiteraard lezen. Hij is een enorme fan van de Harry Potter-boeken. Hij begon deze serie te schrijven toen hij dertien was.

Productinformatie

ISBN
9789402242959 / 978-94-022-4295-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-02-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
282
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Huritt had nu al twee weken lang zijn zinnen gezet op het marktkraampje van de dikke, zweterige marktkramer. De man heette "meneer Dummer", tenminste, dat was hoe Huritt enkele van zijn vaste klanten hem hoorde noemen. Sinds de tiener wist dat er elke week een grote markt werd gehouden in Septas, de hoofdstad van Reflectan, koos hij dit kraampje uit als doelwit. Dit deed Huritt omdat hij na eindeloos observeren erachter was gekomen dat meneer Dummer van alle marktkramers het meest onoplettend en slordig was in het bewaken van zijn koopwaar. Om eerlijk te zijn vond Huritt het maar niets, het observeren en uitkiezen van een bepaald doelwit. Het voelde aan alsof hij een soort roofdier was, een hyena, een crimineel meesterbrein, of hoe je het ook wilde verwoorden. Meneer Dummer verkocht slechts twee soorten waar in zijn armzalige kraampje. Paarse bloemen die iets weg hadden van tulpen en kussende geluiden maakten en een rare fruitsoort. Het fruit zag eruit als appels die de vorm hadden van een piramide, maar Huritt was er in de loop der weken achter gekomen dat de bizarre vruchten smaakten naar banaan. In ieder geval vond de jongen het fruit lekker en het vulde zijn maag. Je zou in tijden van honger voor minder de wet overtreden (tenminste, als er in deze bizarre stad al zoiets bestond als "de wet"). Huritt besefte dondersgoed dat het fout was om te stelen van een ander. Het litteken op zijn rechterwang was daar het levenslange bewijs van.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

De wereld achter de spiegel De jongen

Lenno Vranken

1 reviews
In een duistere toekomst overleeft  Huritt, een dertienjarige jongen, samen met zijn gezin in het stadje Augtunus. Plots moet hij vluchten naar het landhuis van zijn overleden grootvader. Daar gebeuren er vreemde dingen. Vreemde, griezelige dingen. De Geest van Huritts grootvader voorspelt dat monsters uit de Onderwereld zullen ontsnappen en het mensenras vernietigen. Hierdoor opgejaagd belandt Huritt, via de spiegel van zijn grootvader, in een magische wereld. Draken, Elfen, Tovenaars... bestaan écht, technologie is ver gevorderd en overal schuilt gevaar. Wanneer Huritt twee vissers ontmoet, willen deze hem naar Reflectan brengen, waar Tovenaars regeren. Maar zal het met al die gevaren wel lukken om daar te geraken?
27,50
Voorkant cover

De Wereld Achter de Spiegel De Maansteenmachine

Lenno Vranken

Een grote ruzie. Nu is Huritt terug helemaal alleen. Hij heeft zich nauwelijks kunnen aanpassen aan de magische wereld waarin hij terecht is gekomen of nieuw gevaar ligt al op de loer. Het Vanklor college, de toverschool die voor Huritts enige onderdak zorgt, wordt geteisterd door een reeks macabere moorden. De dader blijkt een Vampier te zijn, die het college van binnenuit aanvalt. Maar, wie is dit monster? Huritt probeert de dader te vatten. Ondertussen moet hij zijn ware aard als Onvolwaardige verborgen houden voor zijn omgeving, in het belang van zijn eigen veiligheid. Dan stuit de jongen op een nog groter mysterie. Het mysterie van de Maansteenmachine... Spanning, actie, gruwel en massa’s magie wachten je op in dit derde deel van Huritts avonturen!
25,50
Voorkant cover

De Wereld Achter De Spiegel In Eigen Handen

Lenno Vranken

Huritt en Felice proberen te genieten van hun zomervakantie. Ze zijn nipt ontsnapt aan de klauwen van de Vampier Vladrië en willen terug rust in hun leven. Voor rust en ontspanning blijkt echter geen plaats. De volledige magische wereld is uit balans gebracht door kwade machten. Er heerst een vreselijke hitte, mensen komen op straat om onheilspellende boodschappen te verkondigen en er wordt een avondklok ingelast. Onder al deze narigheid, kruisen Huritt en Felice het pad van hun gevreesde vijand. Vladrië is teruggekeerd en blijkt zijn zinnen te hebben gezet op Felice, zonder wie de Relieken van Oigkan niet kunnen worden geactiveerd. Huritt en zijn beste vriendin moeten het heft in eigen handen nemen en ervoor zorgen dat ze beschermd zijn tegen het naderende kwaad.

24,99
Voorkant cover

De Wereld Achter de Spiegel Macaber

Lenno Vranken

Alles lijkt in orde te zijn. Veiligheid is teruggekeerd in de levens van Huritt en Felice. Sinds ze zichzelf wisten in te schrijven op de magische kostschool Ildref, heeft hun leven ook niet één keer stilgestaan. Terwijl de twee vrienden zich doorheen lessen in tovenarij en tentamens worstelen, moeten ze eveneens het hoofd zien te bieden tegen hun eigen emoties. Hoe kunnen ze hier echter tijd voor vinden, wanneer de dreiging van een oude vijand boven hun hoofden blijkt te hangen? Huritt ziet het als zijn taak om zijn vriendin tegen elke prijs te beschermen. Zal het hem echter lukken om tegen de monsters van buitenaf te vechten, terwijl hij ook te maken krijgt met de monsters binnenin zichzelf?
22,99