Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Eindelijk iemand die naar je luistert!
Handleiding die je de weg wijst in het woud van coaches

Auteur

Stan Lenssen

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Iedere zelfstandige dienstverlener lijkt zich tegenwoordig coach te noemen. Hoe raak je nog wegwijs in dat woud van aanbieders? Wat doet een coach nu eigenlijk? Wat mag ik verwachten als ik een coach inschakel? Welke eisen kan ik stellen? En: hoe onderscheid ik goed van slecht? Dit boek geeft klip-en-klare antwoorden. Het is geschreven voor iedereen die op zoek is naar een coach. Lees het, het zal je helpen bij je keuze.

Over de auteur

Stan Lenssen, PCC (1958) is een ervaren coach. Hij is door de International Coach Federation gecertificeerd en heeft zijn praktijk in Amsterdam. Stan Lenssen startte zijn loopbaan in de horeca, werd bedrijfskundige, ict’er en richtte gezondheidswinkels op. Hij vervulde bestuursfuncties voor uiteenlopende maatschappelijke organisaties. Naast zijn coachwerk publiceert Stan Lenssen artikelen en boeken over psyche en gedrag. Zijn teksten zijn vlot en kleurrijk; ze bevatten volop treffende anekdotes. Zijn boek De waan van de wedloop werd broodnodig en inspirerend genoemd.

Productinformatie

ISBN
9789402248968 / 978-94-022-4896-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-11-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
94
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Dit boek is geschreven voor iedereen die wil weten wat coaching is. Dat kan vanuit pure interesse zijn, het kan ook zijn dat er een overweging speelt om coaching als hulpbron in te zetten om een doel te bereiken of om een vraag of probleem in het leven op te lossen. Het boek is ook geschreven voor iedereen die zo’n proces al eens heeft meegemaakt en daarbij tegen een muur van trainers, consultants, adviseurs, leraren en misschien zelfs goeroes is aangelopen, en heeft moeten constateren dat al die moeite en investeringen haar of hem geen stap verder hebben gebracht.
Coaching is gericht op verandering van gedrag en zet daartoe het middel van bewustwording in - bewustwording over onze gedachten, onze overtuigingen, onze gevoelens, onze ideeën over de wereld en onze ideeën over onszelf. Bewustwording helpt ons te ontdekken wie we als mens ambiëren te zijn en welke doelen voor ons als individu belangrijk zijn. Professionele coaching - en ik gebruik bewust het woord professionele - is geweldig effectief in het tot stand brengen van gedragsverandering. Maar hoe werkt dat dan? En waarom is professionele coaching effectiever dan veel andere vormen van menselijke ondersteuning? Dit boek zal je op die vragen een antwoord geven. We zetten de spotlights daartoe op het belangrijkste decor waarin professionele coaching zich afspeelt: het coachgesprek. Het boek vertelt er klip-en-klaar over, in duidelijke taal, zonder gebruik van jargon. Dit boek is geen zelfhulpboek; het is een boek dat helderheid schept over een vorm van dienstverlening die voor veel mensen met vaagheid omgeven is.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek