Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Reis Naar...

Auteur

Diana van Landeghem

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De Reis Naar... bestaat uit vier tijdreisverhalen. In het eerste verhaal reist een vrouw van 2011 naar 1202 en komt daar in een klooster terecht. In het tweede verhaal reist een andere vrouw van 2011 naar 1820, vanwaar ze de tijdlijn drastisch verandert. In het derde verhaal reist een vrouw van 2011 naar 1942, waar zij in het Adelaarsnest van Adolf Hitler belandt. In het laatste verhaal komt een boer uit 602 per ongeluk in 2011 terecht, met alle gevolgen van dien. In de verhalen is met veel dingen rekening gehouden, waaronder taalbarrières en een nieuwe parallelle wereld.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1981 en studeer psychologie aan de Open Universiteit. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk, en doe regelmatig aan sport. Ik ben begonnen met schrijven op mijn achtste, en heb sinds toen heel wat verhalen, en ook enkele boeken, geschreven. De Reis Naar... is mijn tweede boek dat uitgegeven wordt, en het is een science fiction verhalenbundel, die gaat over tijdreizen."

Productinformatie

ISBN
9789461766861 / 978-94-617-6686-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-12-2011
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
116
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Hij opende voorzichtig de laptop, en bekeek het toetsenbord. "Een typemachine?" Ilse knikte. "Ik heb nog nooit zo'n typemachine gezien!" Met trillende hand pakte Ilse het kopje koffie van het schoteltje af, en nam een slok. Het smaakte best lekker. "En dit." De officier flapperde met het paspoort uit 2010. "Wat heeft dit in godsnaam te betekenen?!? En wat is dat voor materiaal?" "Dat is mijn ausweis", zei Ilse met een klein stemmetje. "Dat kan niet!", brulde de man. "Het is plastic." Hij staarde haar voor bijna een minuut aan. "Kom je uit Engeland?" Ze schudde haar hoofd. "Ik kom uit Utrecht." De man pakte de Ipod op, en speelde op een doelloze manier met de oordopjes. "Dat is een muziek machine. En die dingen stop je in je oren." "Muziekmachine? Wat is dit voor muziekmachine? Ik heb dit nog nooit gezien." Ilse kwam op een idee. "Euhm. Ik heb Duitse muziek erop staan. Wilt u wat horen?" "Wat horen? Hoe moet ik hier wat horen?" "Met die oordopjes. Je drukt op een knop van het apparaat." Voor het eerst keek de officier verbaasd. En ondertussen werd zijn koffie koud. De man deed de oordopjes in en Ilse zocht de map ‘And One’ op. Ze zette het eerste liedje op. De man luisterde zo'n twintig seconden. "Dit heb ik nog nooit gehoord." Hij pakte de Ipod op en keek ernaar. "Waar heb je dat vandaan?" "Van de Mediamarkt." "De Mediamarkt?" Hij staarde haar weer aan. "Mooi liedje trouwens." De man begon bijna vriendelijk te lijken. En dat voor een naziofficier.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Het Goede, het Kwade en Zelfvertrouwen

Diana van Landeghem

Dit boek gaat over jou en mij, gesymboliseerd door de witte engel op de voorkant van het boek. De witte engel met de prachtige witte vleugels en het glimmende zwaard in haar hand. Heen en weer getrokken en bijna verscheurd tussen en door de krachten van Goed en Kwaad, staat ze nu voor de Hemelpoort: de poort naar Zichzelf. Het boek gaat over dualiteit en non-dualiteit. Over sterfelijkheid (hier op aarde) en Eeuwigheid (sereniteit, vrede, oneindige Liefde, Leven, God...). Over dood en wederopstanding. Over Diana´s psychotische ervaring in 2007.
18,50
Voorkant cover

Van Psychose naar Herstel

Diana van Landeghem

1 reviews
Hoe is het om een psychose te hebben? Wat als je daardoor denkt de nieuwe Christus te worden? Diana vertelt over haar psychotische ervaring in 2009, de behandelingen die daarop volgden en haar herstel in de jaren daarna. Ze laat je in dit boek ervaren hoe het is om een psychose te hebben, maar ze laat ook weten hoe je daar weer uit kunt komen.
19,50
Voorkant cover

Subject 100X Ervaringen van een medisch proefpersoon

Diana van Landeghem

Diana van Landegehem doet verslag van de tijd waarin ze aan vier medicijnenonderzoeken meedeed. Ze deed aan de onderzoeken mee voor het avontuur, de spanning, maar ook vanwege de hoge beloningen. Diana had last van heftige bijwerkingen, de onderzoeken hadden veel invloed op haar psychische en fysieke welbevinden. Hoe gaat zo’n onderzoek in zijn werk? En wat doet het met je? Je leest het in Subject 100X.
22,99