Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Reis Naar...

Auteur

Diana van Landeghem

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

De Reis Naar... bestaat uit vier tijdreisverhalen. In het eerste verhaal reist een vrouw van 2011 naar 1202 en komt daar in een klooster terecht. In het tweede verhaal reist een andere vrouw van 2011 naar 1820, vanwaar ze de tijdlijn drastisch verandert. In het derde verhaal reist een vrouw van 2011 naar 1942, waar zij in het Adelaarsnest van Adolf Hitler belandt. In het laatste verhaal komt een boer uit 602 per ongeluk in 2011 terecht, met alle gevolgen van dien. In de verhalen is met veel dingen rekening gehouden, waaronder taalbarrières en een nieuwe parallelle wereld.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1981 en studeer psychologie aan de Open Universiteit. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk, en doe regelmatig aan sport. Ik ben begonnen met schrijven op mijn achtste, en heb sinds toen heel wat verhalen, en ook enkele boeken, geschreven. De Reis Naar... is mijn tweede boek dat uitgegeven wordt, en het is een science fiction verhalenbundel, die gaat over tijdreizen."

Productinformatie

ISBN
9789461766861 / 978-94-617-6686-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-12-2011
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
116
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Hij opende voorzichtig de laptop, en bekeek het toetsenbord. "Een typemachine?" Ilse knikte. "Ik heb nog nooit zo'n typemachine gezien!" Met trillende hand pakte Ilse het kopje koffie van het schoteltje af, en nam een slok. Het smaakte best lekker. "En dit." De officier flapperde met het paspoort uit 2010. "Wat heeft dit in godsnaam te betekenen?!? En wat is dat voor materiaal?" "Dat is mijn ausweis", zei Ilse met een klein stemmetje. "Dat kan niet!", brulde de man. "Het is plastic." Hij staarde haar voor bijna een minuut aan. "Kom je uit Engeland?" Ze schudde haar hoofd. "Ik kom uit Utrecht." De man pakte de Ipod op, en speelde op een doelloze manier met de oordopjes. "Dat is een muziek machine. En die dingen stop je in je oren." "Muziekmachine? Wat is dit voor muziekmachine? Ik heb dit nog nooit gezien." Ilse kwam op een idee. "Euhm. Ik heb Duitse muziek erop staan. Wilt u wat horen?" "Wat horen? Hoe moet ik hier wat horen?" "Met die oordopjes. Je drukt op een knop van het apparaat." Voor het eerst keek de officier verbaasd. En ondertussen werd zijn koffie koud. De man deed de oordopjes in en Ilse zocht de map ‘And One’ op. Ze zette het eerste liedje op. De man luisterde zo'n twintig seconden. "Dit heb ik nog nooit gehoord." Hij pakte de Ipod op en keek ernaar. "Waar heb je dat vandaan?" "Van de Mediamarkt." "De Mediamarkt?" Hij staarde haar weer aan. "Mooi liedje trouwens." De man begon bijna vriendelijk te lijken. En dat voor een naziofficier.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek