Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Subject 100X
Ervaringen van een medisch proefpersoon

Auteur

Diana van Landeghem

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Diana van Landegehem doet verslag van de tijd waarin ze aan vier medicijnenonderzoeken meedeed. Ze deed aan de onderzoeken mee voor het avontuur, de spanning, maar ook vanwege de hoge beloningen. Diana had last van heftige bijwerkingen, de onderzoeken hadden veel invloed op haar psychische en fysieke welbevinden. Hoe gaat zo’n onderzoek in zijn werk? En wat doet het met je? Je leest het in Subject 100X.

Over de auteur

"Ik studeer psychologie aan de Open Universiteit. Daarnaast doe ik met veel plezier vrijwilligerswerk in een bejaardentehuis, en heb ik andere hobby’s, zoals taarten bakken en lezen. Op mijn achtste ben ik begonnen met schrijven. Ik heb ondertussen heel wat verhalen, en ook enkele boeken, geschreven. Ook schrijf ik artikelen die gepubliceerd worden in verschillende bladen en websites. Dit is mijn vierde boek dat uitgegeven wordt."

Productinformatie

ISBN
9789462063150 / 978-94-620-6315-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-10-2012
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
268
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Krampachtig lachend maakten we een paar komische opmerkingen, terwijl we wachtten totdat we de weg over konden steken. Even was er een ‘gat’ tussen de continue slierten auto’s. Snel holden we de weg over en liepen het terrein op. Over het kiezelpad, langs de vijver, langzaam naar de deur toe. Hier zouden we dus de komende tweeënhalve dag in vertoeven. Voor de trap naar de ingang bleven we alle drie staan. Wie gaat er het eerst naar binnen? Niemand zei wat. De zon kwam opeens door, door een gat in de wolken waren de warme stralen op ons gericht. De volgende dag dat dit weer zou kunnen gebeuren zou zaterdag zijn. Een van de kliniekregels was dat je tussen één en vier uur ’s middags niet buiten mocht komen vanwege mogelijke allergische reacties op de combinatie medicijn ­ zonlicht. Maar op prikdagen mocht je helemaal niet buiten komen. Morgen zou prikdag zijn, evenals volgende week vrijdag. "Ik ga wel voor", zei ik zo moedig mogelijk, waarna ik stap voor stap de donkergrijze stenen trap betrad. Ik voelde me alsof ik in een of andere film zat. Ik hoopte maar dat het geen horrorfilm zou worden, al zou het wellicht wel wat scifi gehalte gaan hebben. Ik reikte met mijn hand naar de deurklink, waarna de deuren opeens automatisch openzwaaiden. Het leek wel alsof ze ons wilden omarmen, alsof het gebouw zelf ons op deze manier stilletjes welkom heette. We schuifelden het kleine halletje in, waar zich een receptie bevond. We noemden onze namen op, waarna de vrouw die achter het raampje zat enkele kruisjes achter een namenlijst zette en ons de ontvangsthal binnenliet. Ik kan nog terug, flitste er door mijn hoofd. Het is nog niet te laat.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Het Goede, het Kwade en Zelfvertrouwen

Diana van Landeghem

Dit boek gaat over jou en mij, gesymboliseerd door de witte engel op de voorkant van het boek. De witte engel met de prachtige witte vleugels en het glimmende zwaard in haar hand. Heen en weer getrokken en bijna verscheurd tussen en door de krachten van Goed en Kwaad, staat ze nu voor de Hemelpoort: de poort naar Zichzelf. Het boek gaat over dualiteit en non-dualiteit. Over sterfelijkheid (hier op aarde) en Eeuwigheid (sereniteit, vrede, oneindige Liefde, Leven, God...). Over dood en wederopstanding. Over Diana´s psychotische ervaring in 2007.
18,50
Voorkant cover

De Reis Naar...

Diana van Landeghem

De Reis Naar... bestaat uit vier tijdreisverhalen. In het eerste verhaal reist een vrouw van 2011 naar 1202 en komt daar in een klooster terecht. In het tweede verhaal reist een andere vrouw van 2011 naar 1820, vanwaar ze de tijdlijn drastisch verandert. In het derde verhaal reist een vrouw van 2011 naar 1942, waar zij in het Adelaarsnest van Adolf Hitler belandt. In het laatste verhaal komt een boer uit 602 per ongeluk in 2011 terecht, met alle gevolgen van dien. In de verhalen is met veel dingen rekening gehouden, waaronder taalbarrières en een nieuwe parallelle wereld.
19,50
Voorkant cover

Van Psychose naar Herstel

Diana van Landeghem

1 reviews
Hoe is het om een psychose te hebben? Wat als je daardoor denkt de nieuwe Christus te worden? Diana vertelt over haar psychotische ervaring in 2009, de behandelingen die daarop volgden en haar herstel in de jaren daarna. Ze laat je in dit boek ervaren hoe het is om een psychose te hebben, maar ze laat ook weten hoe je daar weer uit kunt komen.
19,50