Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Activeer je Afro Spirit
Ontvlam, accelereer & ga hard!

Auteur

Kenneth Vers Babel

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Activeer je Afro Spirit biedt jongeren, millennials en ouderen, houvast en diepgang in hun Afro spirituele ontwikkeling. De koloniale brainwashing en christelijke mentale slavernij, worden in dit boek vakkundig ontmaskerd. Vers Babel geeft zowel theologische, als praktische uitleg over persoonlijke rituelen en gebeden waarmee jij je Afro Spirit activeert. Door het nieuw ontwikkeld begrippenkader kan Winti op elk niveau uitgedragen worden. Je vindt in dit boek originele, nieuw ontwikkelde, effectieve oplossingsmodellen voor kunu en andere magische ziekten. Baba KVB geeft onderbouwde antwoorden op de ultieme levensvragen, over goed en kwaad en hoe een zinvol bestaan te leiden dat is verankerd in traditioneel Afrikaanse godsconcepten en levensfilosofieën. Iedereen kan ontvlammen, accelereren, hard gaan en het met Keduampon afgesproken levensdoel bereiken.

Over de auteur

Kenneth Vers Babel is Afro theoloog, spiritual life coach, gemachtigde Winti Geestelijk Verzorger en fundamentalist met een heldere missie; verkondigen van de spirituele nalatenschap van de Afrikaanse voorouders en Afro-Surinamers herenigen met hun Afro spirituele identiteit, door hen de diepgang en helende kracht daarvan te laten ervaren. Door zijn 24/7 commitment aan zijn levensdoel, vervult hij in woord, daad en presentatie, een voorbeeldfunctie voor jong en oud. Hij voert zijn missie uit via sociale media, colleges op de VU, theaterpresentaties, Keti Koti toespraken en workshops in wijkcentra. Hij gaat ook voor in wintiprey, gebedsgenezingen en de uitdrijving van allerlei ziekmakend demonisch gespuis. Baba KVB Kpassenon doet alles in naam van gran Gado Keduampon, bijgestaan door de vodoun en zijn gran bigisuma.

Productinformatie

ISBN
9789464684445 / 978-94-646-8444-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
254
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Het blijft niet alleen bij de verkondiging van de traditionele Afro spirituele kennis, ik pas deze ook toe op een wijze die in lijn ligt met deze godsconcepten en levensfilosofieën. Dit doe ik met overtuiging en zet mij daarbij in om Afro-Surinamers te begeleiden door verschillende fasen van hun eigen spirituele transformatie. Ik zet mij in om hen in contact te brengen met hun oorspronkelijke religieuze identiteit en de onderdrukte Afro spirituele energie. Eén van de wijzen waarop ik dat doe, is door hen aan te moedigen om zichzelf te herinneren, om “het weer te weten” (zie Mɛmrɛmi methodiek in Keduampon Onvolprezen God in Winti religie). Maar, de allereerste stap die zij zelf moeten nemen, is zichzelf bevrijden van die koloniale ballast in hun mogya, dyodyo en ͻkra (lichaam, geest en ziel). Het West Europees christendom is geconstrueerd om de superioriteitswaan van de kolonialen te vestigen en te bevestigen. Bevrijding van die koloniale geestelijke ballast begint voor christelijke Afro-Surinamers dan ook met de realisatie dat knielen voor beelden van christelijke heiligen en aanbidding van een mens als ‘godszoon’, precies past in de tekstboek definitie van afgoderij. We hebben het oude, noch het Nieuwe Testament nodig in onze spirituele ontwikkeling. Deconstructie van de geïndoctrineerde koloniale geest, waarin de witte superioriteitswaan via het West Europees christendom subtiel en hardhandig bij onze voorouders werd ingehamerd, is niet alleen nodig. Het is zelfs een noodzakelijke voorwaarde om Afro spirituele empowerment te ervaren en te waarderen. Eén van de dieperliggende inzichten in West Afrikaanse kosmologie, is dat door de circulaire levenscyclus van conceptie, geboorte, dood en reïncarnatie, de continuïteit in de intergenerationele familieketens wordt gewaarborgd. Wij zijn daardoor onlosmakelijk verbonden met onze Afrikaanse voorouders. Zij leven in ons voort. Wijs jij je Afrikaanse voorouders af, dan wijs je ook jezelf af.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Keduampon, Onvolprezen God in Winti religie Onderdrukte Afro-religieuze identiteit in een gesluierd monotheïsme

Kenneth Vers Babel

3 reviews
Winti werd door de indoctrinatie van de christelijke missionarissen in Afrika en het koloniaal bewind in Suriname als afgoderij afgewezen. Afro- Surinamers zoeken God daarom in de kerk, niet binnen het Winti geloof. Op zoek naar God in Winti verbindt Vers Babel kenmerken uit traditionele West Afrikaanse godsconcepten met de Winti kosmologie en de Winti handelingspraktijk. Hij benoemt enkele hardnekkige misconcepties in Winti en biedt contemporaine theologisch onderbouwde uitleg. Als aanvulling op de curatieve Winti therapie introduceert hij een methodiek van preventieve Winti geestelijke verzorging die is gericht op spirituele groei.
22,50
Voorkant cover

Winti Academia Grondslagen en verdieping bij je Afro spirituele transformatie

Kenneth Vers Babel

Vers Babel ontvouwt in Winti Academia de grondslagen en diepgang in Winti. Dit boek is een gids voor iedereen die serieus bezig is met Afro spirituele transformatie. Baba Kenneth biedt onderbouwde antwoorden op grote levensvragen. Gedreven door spirituele- en intellectuele moed, zet hij zich als een spiritual warrior in voor de bewustwording van Afro-Surinamers. Winti is de enige puur Afrikaanse religie in de Diaspora; een state of mind die leidt naar een Afro way of life. Hij wisselt scherpe Afro theologische analyses af met diepgaande reflecties op waargebeurde casuïstiek. Vers Babel demonstreert daarin de kracht van het woord van gran Gado Keduampon. In de Vraag en Antwoord sessie rekent hij af met verwarrende misconcepten en creëert helderheid door zuivering en hertaling van ingewikkelde Winti begrippen zoals ampuku, leba en kunu.

22,50