Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

SAMMIE
De baby die stil, maar in liefde werd geboren

Auteur

Annemarie van Bokhoven

Uitvoering
Hardcover
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een prentenboek over de stille geboorte van baby Sammie. Het verhaal gaat over een liefdevol en gelukkig gezin: mama Lotte, papa Freek en hun twee kinderen Fem en Guus. Op een dag is mama zwanger.
In deel een is Iedereen blij! Het wordt een heerlijke zwangerschap; de baby groeit goed en wordt nu al omringd door veel liefde en warmte. Wat is baby Sammie welkom! Iedereen kijkt uit naar de komst van de kleine.
In deel twee krijgt het gezin een trieste mededeling te verwerken. Geluk slaat plotseling om in intens verdriet.
Het gezin is ontroostbaar. Samen proberen ze dit verdriet zo goed mogelijk te verwerken.
Sammie werd stil, maar in liefde geboren. Ze heeft in alle harten een onuitwisbaar plaatsje verworven!

Over de auteur

Annemarie van Bokhoven (1956) is jarenlang kleuterjuf geweest en hoopte de kleintjes altijd een gevoel mee te geven dat ze ertoe deden en door haar gezien werden.
Zelf heeft ze twee fantastische kinderen. Ze prijst zichzelf gelukkig met drie geweldige kleinkinderen; de vierde is op komst. Een van hen is Sammie, haar stil geboren kleindochter. Ze maakte het verdriet van haar dochter en schoonzoon van heel dichtbij mee. Omdat je mede door middel van schrijven gevoelens kunt weergeven en verwerken, besloot ze om voor Sammie en haar gezin een prentenboek te schrijven. Een ode aan deze lieve, mooie baby.
Tevens hoopt ze hiermee steun en troost te kunnen bieden aan alle mensen die een soortgelijke situatie hebben meegemaakt. Een lichtpuntje in al het verdriet.

Productinformatie

ISBN
9789464892161 / 978-94-648-9216-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-01-2024
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Bevat expliciet(e) of aanstootgevend(e) materiaal of inhoud

Uitvoering
Hardcover
Pagina's
46
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Ine van Bergen op 16-01-2024
Heb het boek vandaag mogen ontvangen. Wat een mooi boek met die tekeningen en duidelijke tekst.
Zo mooi en duidelijk verwoord.
Heb het gelezen met een traan.
Ook heel duidelijk geschreven voor de opa's en oma's en broertjes en zusjes
Wat zullen hier heel veel ouders blij van worden. Duidelijk en makkelijk beschreven. Een aanrader voor heel veel mensen die dit moeten meemaken

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Kleuters Vanuit de ogen van een kleuterjuf geschreven voor ouders, studenten, opvoeders en beginnende leerkrachten

Annemarie van Bokhoven

1 reviews

Een heerlijke leeftijd vol verrassingen!
In dit boekje geeft Annemarie handvaten om de opvoeding van jonge kinderen, zowel thuis als in de klas, gemakkelijker te maken. Aan de hand van duidelijke voorbeelden, laat ze zien dat de tips die ze geeft daadwerkelijk van invloed zijn. De lezer kan tevens een ‘kijkje nemen’ in de kleuterklas, en waar je zoal mee te maken krijgt in het basisonderwijs. Dankzij de uitleg van enkele termen, is dit boek voor een grote doelgroep toegankelijk.

‘Kleuters’ is bedoeld voor ouders, opvoeders, 
beginnende leerkrachten en studenten.

19,50
Voorkant cover

Hoera! Voorlezen is leuk! Voorleesverhalen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Annemarie van Bokhoven

2 reviews
Een boek vol herkenbare eigentijdse verhalen geschikt voor kinderen van groep 1-2-3, geschreven in begrijpelijke taal. Voor leerkrachten van de basisschool is het een gemak om voor een heel schooljaar snel een passend verhaal te vinden, gebundeld in één boek. De verhalen zijn onderverdeeld in gekleurde categorieën, passend bij thema’s, gemoedstoestanden, de fantasie en belevingswereld van jonge kinderen. Deze categorieën zijn: emoties, fantasieverhalen, seizoenen, sociaal emotionele ontwikkeling, feesten en vieringen, algemene- en dierenverhalen. Dit boek is ook bedoeld voor ouders, opa’s en oma’s, opvoeders en kinderopvangcentra. Kinderen houden van fantasieverhalen, maar zijn ook gek op verhalen waarmee ze zichzelf kunnen identificeren. Dat geeft vertrouwen en ze leren ervan. Emoties worden besproken en dromen/wensen komen uit. Alles is mogelijk met dit voorleesboek.
21,99
Voorkant cover

Mijn zoektocht naar een eigen paard Met tips voor iedereen die van paarden houdt of een eigen paard wil kopen

Annemarie van Bokhoven

2 reviews

Aan de hand van opgedane ervaringen krijgt de lezer een beeld bij wat je kunt tegenkomen tijdens ‘de zoektocht naar’ en ‘het hebben van een eigen paard’, zoals doorzettingsvermogen, teleurstelling, hoop, geduld en vertrouwen. Het boek is een hulpmiddel voor iedereen die van paarden houdt of die de stap wil zetten om een eigen paard te kopen of net een paard heeft gekocht. Dit ‘recht uit het hart geschreven’ verhaal benadrukt de bijzondere band tussen eigenaar en paard. Dit boek biedt handreikingen, tips en inzicht om het juiste voor jouw paard te doen. Het ideale boek voor zowel de beginnende als de gevorderde ruiter.

21,99