Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tijdsruimte
RUIMTE

Auteur

Cor van Eijndhoven

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In de eerste twee delen van de serie Tijdsruimte, Born en Tijd, werd beschreven hoe een man na een ernstig ongeluk in coma geraakt. Zijn geest vertrok naar een tijd, vele tienduizenden jaren voor onze tijd. Hij bouwde daar een nieuwe stam van oermensen en leerde hun te overleven met zijn kennis en kunde van nu. Zijn geest kan pendelen tussen de oertijd en het heden. Zijn cultuur wordt bedreigd door een buitenaardse macht met ruimteschepen. Een van die ruimteschepen wordt veroverd op die buitenaardse wezens en daarmee gaan ze op zoek naar de bron van de bedreigingen.

Over de auteur

Cor van Eijndhoven is geboren in Schijndel en op jeugdige leeftijd op zwerftoer gegaan. Zijn leven kreeg vaste vorm bij de Marine en later bij het Korps Mariniers. Na zijn pensionering is hij aan het schrijven gegaan en zo heeft hij veel van zijn avonturen, ervaringen en emoties beschreven in fantasievorm.

Productinformatie

ISBN
9789402235258 / 978-94-022-3525-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-04-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
212
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De wapens werden klaargelegd en een paar mannen gingen alvast buiten staan om, zodra de grote jongens naar binnen kwamen, om ze vanachter alvast een doffe dreun te verkopen. Dat was niet fair, maar zeerovers zijn nu eenmaal niet fair. Toen ook nu weer een spion naar boven wilde rennen, maakte ik die lijfwachten die onderweg waren naar beneden, duidelijk dat er eentje alleen kwam om ze alvast aan te vallen. Die konden ze dan maar beter meteen uitschakelen. Toen die spion aan kwam gerend, kreeg hij een doodklap nog voor hij iets had kunnen zeggen.
In het gebouwtje hing al een overwinningsroes en zodra die lijfwachten binnenkwamen kregen ze meteen een hele lading speren, stokken en zwaarden over en door zich heen. Voor ze ook maar iets hadden kunnen doen waren ze al uitgeschakeld. Vanaf dat moment roken ze allemaal de overwinning en gingen ze massaal naar het rovershol van die hoofdman. Die was hier niet op bedacht omdat hij zich veilig waande in zijn rovershol, en voor hij in de gaten had wat er gebeurde, was hij al de helling afgegooid.
Ze namen zijn ruimte in beslag, en er werd wild gevochten om alle buit die daar lag. Ook daar bleef menige zeerover liggen. Nou dat was even leuk.
Ik ging terug naar mijn grot en daar stond Karlien me al op te wachten. Wat ik nou weer voor rotstreek uit had gehaald. Of ik even naar Claire wilden gaan om mijn beelden daar goed te laten zien. Die had intens genoten van mijn actie. Ik had moeten weten dat ik zulke dingen niet onopgemerkt kon doen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Tijdsruimte BORN

Cor van Eijndhoven

2 reviews
Na een ernstig auto-ongeluk raakt een man in coma. Hij wordt wakker, maar zijn lichaam is niet meer hetzelfde... Wat is er gebeurd? Flarden van herinneringen aan zijn comateuze lichaam dringen binnen, terwijl hij in het lichaam van de holbewoner Born zich probeert te redden met de beperkte middelen die beschikbaar zijn in een totaal ander tijdperk in een ver verleden. Maar wanneer zijn geest is losgekomen van zijn comateuze lichaam, kan hij dan nog wel terug? Laat je meevoeren met de spannende avonturen die de hoofdpersoon beleeft wanneer zijn geest loskomt van zijn comateuze lichaam en gaat dwalen door de tijd.
24,50
Voorkant cover

Tijdsruimte TIJD

Cor van Eijndhoven

In Born, het eerste deel van de serie Tijdsruimte, is een man na een ongeluk in coma geraakt. Zijn geest is naar een persoon gegaan, vele tienduizenden jaren voor onze tijd. Daar heeft hij een nieuwe stam opgebouwd met de kennis van nu en de middelen van die tijd. Wanneer de nieuwe stam zover is, dat hij verwacht dat ze het verder alleen kunnen zonder hem, gaat zijn geest op zwerftocht. Daar beginnen de nieuwe, spannende avonturen. Zijn geest reist heen en weer tussen de prehistorie en het heden. Door de improvisatie daar, met de kennis van nu, en de wens tot gelijke rechten voor vrouwen ontstaan er spannende en komische situaties.

23,50
Voorkant cover

Tijdsruimte RUIMTE IN DE TIJD

Cor van Eijndhoven

2 reviews
In de vorige boeken in de serie Tijdsruimte hebben we ons enkele ruimteschepen verworven en zouden we een rustig leventje kunnen leiden in de oertijd. Maar Iris, de kleine godin, heeft een belofte gedaan aan enkele buitenaardse mensen en die moeten we waar gaan maken. Dat gaat niet zonder slag of stoot. We doorkruisen het heelal maar ook de tijden. Komen we nog levend terug of verdwalen we in de tijdsruimte?
23,50
Voorkant cover

De Godin Isis Een boek met een boodschap

Cor van Eijndhoven

De auteur geeft een vervolg op zijn vierdelige serie Tijdsruimte. Daarin haalt hij op speelse/fantasierijke wijze de beperkingen van het menselijke ras naar voren en wijst hij, via de Godin Isis, op de te verwachte toekomst van de aarde. Ook de kracht van de vrouw, die onontbeerlijk is daarin, wordt benadrukt op de rol die zij speelt bij het voortbestaan van de mensheid. Is die mensheid nog te redden?

23,50
Voorkant cover

De avonturen van Teun Het zwerversleven

Cor van Eijndhoven

2 reviews
Ga je mee terug in de tijd waarin er nog geen auto's, elektra of treinen waren? In die tijd liep er een zwerver rond, die een verwaarloosd kind vond en waarmee hij op avontuur gaat, samen met zijn hond Boef, die hem op had gezocht als zijn baasje. En die avonturen zijn spannend en leuk. Maar is hij wel een zwerver? Leuk als je dat ook zelf kunt ontdekken, samen met zijn pleegdochter Sophie. Volg zijn avonturen en geniet van het lief en leed uit die tijd.
21,50