Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tijdsruimte
RUIMTE IN DE TIJD

Auteur

Cor van Eijndhoven

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
23 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In de vorige boeken in de serie Tijdsruimte hebben we ons enkele ruimteschepen verworven en zouden we een rustig leventje kunnen leiden in de oertijd. Maar Iris, de kleine godin, heeft een belofte gedaan aan enkele buitenaardse mensen en die moeten we waar gaan maken. Dat gaat niet zonder slag of stoot. We doorkruisen het heelal maar ook de tijden. Komen we nog levend terug of verdwalen we in de tijdsruimte?

Over de auteur

Cor van Eijndhoven is geboren in Schijndel en op jeugdige leeftijd op zwerftoer gegaan. Zijn leven kreeg vaste vorm bij de Marine en later bij het Korps Mariniers. Na zijn pensionering is hij aan het schrijven gegaan en zo heeft hij veel van zijn avonturen, ervaringen en emoties beschreven in fantasievorm. In 2016 debuteerde Cor met het eerste deel Born. Niet veel later verschenen ook het tweede en derde deel in de serie Tijdsruimte.

Productinformatie

ISBN
9789402242195 / 978-94-022-4219-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-01-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
286
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Daar waren we een flinke tijd mee bezig. We kwamen tot een goed vergelijk en alles werd in gereedheid gebracht voor de dieptebom.
Schip hing op een veilige hoogte en de laadklep ging een stukje open zodat we, nadat de lont was aangestoken, direct de bom kon-den lanceren.
Hij viel met een flinke vaart recht naar het midden van het meer.
Iedereen zat met ingehouden adem te wachten toen de bom begon te vallen.
Op het moment dat we zagen dat de dieptebom het water raakten kwam er ook meteen reactie van beneden uit. Een tentakel ving onze bom op en trok hem mee naar beneden. Mijn gevoel zei me dat we snel weg moesten wezen.
Ik riep naar Wessel: ‘Weg wezen hier!’ Dat deed hij en maar goed ook.
Dat monster kwam met een geweldige vaart omhooggeschoten en op dat moment explodeerde onze bom. Het monster vloog in vele stukken uit elkaar en die vielen terug in het water.
Als we op dezelfde plek waren gebleven hadden we ook de klappen van de explosie meegekregen. En als de bom niet was geëxplodeerd, had hij zich vast kunnen klampen aan ons Schip. Dit was kantje boord geweest.
We bleven even op grote hoogte hangen en keken met afschuw naar de ravage die beneden was ontstaan. De delen lagen over een grote oppervlakte verspreid en het leek wel of er rook vanaf kwam.
Elise dacht dat het kwam door het sterke zuur dat het beest bij zich had.
We omarmden elkaar en iedereen was blij dat het zo goed was af-gelopen.
Maar wat nu?

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Joke Klarenbeek op 23-01-2018
Heerlijke fantasie die realiteit soms dicht benaderd.
door Joke op 23-01-2018
Een zeer fantasie rijke 4 delige serie door COR geschreven.
Ga met hem mee op tijd reizen.......

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Tijdsruimte BORN

Cor van Eijndhoven

2 reviews
Na een ernstig auto-ongeluk raakt een man in coma. Hij wordt wakker, maar zijn lichaam is niet meer hetzelfde... Wat is er gebeurd? Flarden van herinneringen aan zijn comateuze lichaam dringen binnen, terwijl hij in het lichaam van de holbewoner Born zich probeert te redden met de beperkte middelen die beschikbaar zijn in een totaal ander tijdperk in een ver verleden. Maar wanneer zijn geest is losgekomen van zijn comateuze lichaam, kan hij dan nog wel terug? Laat je meevoeren met de spannende avonturen die de hoofdpersoon beleeft wanneer zijn geest loskomt van zijn comateuze lichaam en gaat dwalen door de tijd.
24,50
Voorkant cover

Tijdsruimte TIJD

Cor van Eijndhoven

In Born, het eerste deel van de serie Tijdsruimte, is een man na een ongeluk in coma geraakt. Zijn geest is naar een persoon gegaan, vele tienduizenden jaren voor onze tijd. Daar heeft hij een nieuwe stam opgebouwd met de kennis van nu en de middelen van die tijd. Wanneer de nieuwe stam zover is, dat hij verwacht dat ze het verder alleen kunnen zonder hem, gaat zijn geest op zwerftocht. Daar beginnen de nieuwe, spannende avonturen. Zijn geest reist heen en weer tussen de prehistorie en het heden. Door de improvisatie daar, met de kennis van nu, en de wens tot gelijke rechten voor vrouwen ontstaan er spannende en komische situaties.

23,50
Voorkant cover

Tijdsruimte RUIMTE

Cor van Eijndhoven

In de eerste twee delen van de serie Tijdsruimte, Born en Tijd, werd beschreven hoe een man na een ernstig ongeluk in coma geraakt. Zijn geest vertrok naar een tijd, vele tienduizenden jaren voor onze tijd. Hij bouwde daar een nieuwe stam van oermensen en leerde hun te overleven met zijn kennis en kunde van nu. Zijn geest kan pendelen tussen de oertijd en het heden. Zijn cultuur wordt bedreigd door een buitenaardse macht met ruimteschepen. Een van die ruimteschepen wordt veroverd op die buitenaardse wezens en daarmee gaan ze op zoek naar de bron van de bedreigingen.

21,50
Voorkant cover

De Godin Isis Een boek met een boodschap

Cor van Eijndhoven

De auteur geeft een vervolg op zijn vierdelige serie Tijdsruimte. Daarin haalt hij op speelse/fantasierijke wijze de beperkingen van het menselijke ras naar voren en wijst hij, via de Godin Isis, op de te verwachte toekomst van de aarde. Ook de kracht van de vrouw, die onontbeerlijk is daarin, wordt benadrukt op de rol die zij speelt bij het voortbestaan van de mensheid. Is die mensheid nog te redden?

23,50
Voorkant cover

De avonturen van Teun Het zwerversleven

Cor van Eijndhoven

2 reviews
Ga je mee terug in de tijd waarin er nog geen auto's, elektra of treinen waren? In die tijd liep er een zwerver rond, die een verwaarloosd kind vond en waarmee hij op avontuur gaat, samen met zijn hond Boef, die hem op had gezocht als zijn baasje. En die avonturen zijn spannend en leuk. Maar is hij wel een zwerver? Leuk als je dat ook zelf kunt ontdekken, samen met zijn pleegdochter Sophie. Volg zijn avonturen en geniet van het lief en leed uit die tijd.
21,50